Prawie skompletowana... bujaj las, ale nie nas! Jeszcze w grudniu pewnie będziesz kupować cebule [/quote Ja jeszcze dzieciom książek nie kupiłam a Kasia już ogród wyposażyła]
Renia wpadłam do Ciebie, a tu tyle stron do nadrobienia Może to i lepiej, że urlopujesz- zdąrzę przeczytać Pozdrawiam i życze udanego urlopu.
Poczytałam o suszy, rośliny marnieją ... współczuję ... ja nie narzekam bo nawadnianie działa, ale hortensje non stop w słońcu przypalone na jednym krzaku Trzymaj się
Reniu udanego wypoczynku Chociaż o pogodę nie musisz się martwić
Cuuuuudny pas hortensji
Krysiu Nie dałam rady z tymi upałami ... i właśnie jesteśmy w drodze nad morze
A dobrze, że piszesz ... w takim razie nic z nim nie będę robić ... a rabaty to ja już poszerzałam i jeszcze zamierzam zmniejszać trawnik
Gratki na 300setkę
Podziwiam lawendę i red barony Pięknie Ci rosną
Jak bedziesz u mnie opomnij sie o Red barona mam go nadmiar jestes na urlopie?
podobno redbaron nawozić trzeba czymś podobnym, co pomidory. nie wiem czym i jaki składnik za to odpowiada ale tak mi się coś obiło o uszy
Reniu nie podsypuj ani nie podlewaj nawozem za dużo Red Barona bo on zielenieje wtedy bardziej i traci tę swoją cudną czerwień. Tak pisano tu na wielu wątkach, że pod wpływem dużej ilości nawozów on się wynaturza A poza tym dziewczyny mają rację w II roku i w III rośliny nabierają masy i za moment będziesz tak jak ja teraz poszerzać rabaty
Sledze cały czas Twój wątek ale zaglądam bez logowania tak na chwile więc nic nie pisze. Coraz ładniej się robi a trawą sie nie martw bo przy tych upałach to dobrze ze wogóle jest bo np u mnie juz jej nie ma.Pozdrówka.
Reniu, roślinki są zaskakująco ładne w drugim sezonie. Wszystkie rabaty, które zakładałam rok temu są piękne. Tegoroczne muszą się zaaklimatyzować