Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 22:02, 13 sie 2015

ren133 napisał(a)
Cuuuuudny pas hortensji
Dziękuję !
inag 22:04, 13 sie 2015

agata19762 napisał(a)
Ilonka wspaniałe masz te misiaczki hortensjowe
koniecznie muszę sobie kupić takie !!!
Agatka polecam i biorę za to odpowiedzialność!
inag 22:05, 13 sie 2015

Viola napisał(a)

Oj, aż czuję zapach tych pomidorków
Bardzo go lubię. W ogóle kocham pomidory
amelia_b 22:06, 13 sie 2015

inag napisał(a)
Nie mogłam się oprzeć

O matkoA ja mam jeden krzak co chodzę, chuchami i dmucham na niego a tu z pięćdziesiątja też się oprzeć nie moge, chyba bym w nich spałachociaż nie pogniotły by się
inag 22:21, 13 sie 2015

Amelia (bardzo lubię to imię) hortensje są tego warte by chodzić i dmuchać na każdy jeden w tym szpalerze jest tylko 6 polar bear i z początku 3 lime light'y, które tam wsadziłam bo nie miałam co z nimi zrobić... Zapraszam do mnie na drzemkę
amelia_b 22:26, 13 sie 2015

inag napisał(a)
Amelia (bardzo lubię to imię) hortensje są tego warte by chodzić i dmuchać na każdy jeden w tym szpalerze jest tylko 6 polar bear i z początku 3 lime light'y, które tam wsadziłam bo nie miałam co z nimi zrobić... Zapraszam do mnie na drzemkę

Ja też je lubię, imię oczywiście i hortensje też i dziękuje ja pomiędzy jednymi a drugimi różnicy nie widzę, chyba że na początku nie jest aż taka znaczna?
Viola 23:04, 13 sie 2015

Amelia, to się podsuń, też mam ochotę na drzemkę w tych miśkach szczególnie
amelia_b 23:09, 13 sie 2015

jużem się przestała nyżać,viola twoja kolej
babka 23:17, 13 sie 2015

inag napisał(a)
Czyli pomidory babcine Cię zainspirowały? mam nadzieję, że było smacznie!

Gazpacho wyszło rewelacyjne było przesmacznie Uwielbiam pomidory pod każdą postacią

Nad Polarkami dalej się głowię ale chyba będę musiała sobie je podarować chlip ... chlip
inag 00:21, 14 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Ja też je lubię, imię oczywiście i hortensje też i dziękuje ja pomiędzy jednymi a drugimi różnicy nie widzę, chyba że na początku nie jest aż taka znaczna?

Uwierz mi że jest i to olbrzymia. We wszystkim: kształt kwiatów (polary są bardziej stożkowe), ich wielkość (polar bear są o niebo większe), grubość gałązek - lime light mają je delikatniejsze, cieńsze. Zupełnie inne. Tak samo przycinane a miśki są bardziej dorodne i wyższe. Nawet pojedyncze kwiatki są inne: lime light ma gładkie brzegi a te drugie są bardzo delikatnie ząbkowane. Jutro zrobię fotkę szpaleru w całości z daleka to sama zobaczysz...