Monia - właśnie od początku widzę taki ukłąd rabat u Ciebie Jak dobrze, że z Pszczółką na tych samych falach nadajecie Co do planu rabaty Ewy zamiast tak dużej ilości złocieni można dać kilka przetaczników bądź szałwi, które kwitną bardzo długo i do róż jak najbardziej pasują Bodziszki moga być przeplecione paroma przywrotnikami ostroklapowymi. Powojniki jeśli trzymałabyś się kolorystyki to wybierz mocno czerwone - białe nie będą zbytnio pasować do tego zestawu kolorystycznego. Podpory przydałyby się drewniane - najlepiej jeszcze postarzone Albo przynajmniej w kolorze stolarki okiennej. Metalowe też mogą być
U mnie również Wielkanoc ostrojona w pióra była Choć nie tak pięknie jak u Ciebie
Agnieszko, Monia, Irenko dziękuję Ja też życzę wszystkim pięknych Świąt Wielkanocnych
Kancik wyszedł pięknie - gdy je zrobiłem to dopiero sobie uświadomiłem jak dużą zmianę wnoszą do ogrodu
Serce się krajało ale jak Szefowa powiedziała "nie żałować, ciachać śmiało" to cóż było robić.
Aniu - ja też zauważyłem, że w tym roku jest zimniej... Podoba mi się porównanie ogródka sąsiadów z Twoim
Mysle o eksmisji barcelon do pokoju corki
Linia rabat wygląda obiecująco Wrzosy odbiją na pewno - za ładne są, żeby nie