Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Laskiem

Pod Laskiem

Pszczelarnia 14:42, 07 kwi 2015

Tylko Monika będzie musiała jakoś to rozłożyć/posadzić na rabatach.... .
agniecha973 15:19, 07 kwi 2015

Ja też jestem pod wrażeniem. Zazdroszczę tego, że tak umiecie coś "zobaczyć" choć tego jeszcze nie ma.
Pszczelarnia 17:55, 07 kwi 2015

rabata Nr 3 na widoku wzdłuż:

Tess 17:58, 07 kwi 2015

Pszczółko, świetnie rozplanowałaś podwórko.
Tylko ja nie wiem, która rabata jaki ma numer...
Sebek 19:35, 07 kwi 2015

Monia - właśnie od początku widzę taki ukłąd rabat u Ciebie Jak dobrze, że z Pszczółką na tych samych falach nadajecie
Co do planu rabaty Ewy zamiast tak dużej ilości złocieni można dać kilka przetaczników bądź szałwi, które kwitną bardzo długo i do róż jak najbardziej pasują Bodziszki moga być przeplecione paroma przywrotnikami ostroklapowymi.

Powojniki jeśli trzymałabyś się kolorystyki to wybierz mocno czerwone - białe nie będą zbytnio pasować do tego zestawu kolorystycznego. Podpory przydałyby się drewniane - najlepiej jeszcze postarzone Albo przynajmniej w kolorze stolarki okiennej. Metalowe też mogą być
monia 20:45, 07 kwi 2015

Oj dopiero siadłam kurcze to ja dzisiaj tylko parę irysków poprzesadzałam, orlików a tu mnie tyle roboty zastało na forum oj joj
monia 20:58, 07 kwi 2015

czerwone to mi najbardziej tam pasowały gorzej z żółtymi ale może się przyzwyczaję.

Dzisiejsze wykopaliska taką se krateczkę wykopałam lekka nie jest zastanawiam się jak ją wykorzystać gruba jest na 3cm żeliwna

monia 21:13, 07 kwi 2015

Sebek napisał(a)
Monia - właśnie od początku widzę taki ukłąd rabat u Ciebie Jak dobrze, że z Pszczółką na tych samych falach nadajecie
Co do planu rabaty Ewy zamiast tak dużej ilości złocieni można dać kilka przetaczników bądź szałwi, które kwitną bardzo długo i do róż jak najbardziej pasują Bodziszki moga być przeplecione paroma przywrotnikami ostroklapowymi.

Powojniki jeśli trzymałabyś się kolorystyki to wybierz mocno czerwone - białe nie będą zbytnio pasować do tego zestawu kolorystycznego. Podpory przydałyby się drewniane - najlepiej jeszcze postarzone Albo przynajmniej w kolorze stolarki okiennej. Metalowe też mogą być

Też mysle powojniki jakieś czerwone lub żółte a może niebieskie intensywne i na dół też jakieś byliny niebieskie ? tylko żeby oczopląsu nie dostać

coś takiego ?
monia 21:16, 07 kwi 2015

bo białe nie wydaje mi się za bardzo te mury jasne wszystkie wyjdą później
Pszczelarnia 21:18, 07 kwi 2015

Numery rabat do części opisowej powyżej: