Novalis sa przepiekne. Juz caly czas czekalam kiedy z nich zdjecia wrzucisz
A co to za starzec? Mogla bys mi powiedziec dokladna odmiane? Ja znam jedynie takie ktore na zolto kwitna.
I piac sie bedzie Zefiryna (na razie w pakach, na zdjeciu jest siostra z drugiej strony patio)
Rosnie tam jeszcze Pastella, ale dopiero sie zbiera do drugiego kwitnienia, a Augusta Luise niestety padla, i nie wiem, czy ja zastapie, czy nie. pasowalaby kolorystycznie do Pastelli i Emmy, i Zefiryny.
Gdzies w okolicy planowalam jeszcze Chandos Beauty. Po drugiej stronie sciezki jest Mutabilis, ktora ma odcien rozu pasujacy idealnie do Zefiryny,a poczatkowa zolc pasuje fajnie do zoltych roz.
Cześć - zainspirowana hostami udało mi się przez pare lat bezproblemowo prowadzić limelight. Jednak ostatnio coś mi się z nimi dzieje podlewane regularnie, nawożone tez.
Podejrzewam jeszcze kota.
Dziękuje z góry za wszystkie rady.
Ale jazda Musze doczytac czym przycinacie, i co to ta zageszczarka. Widze, ze design tez zmienilas, bo wydawalo mi sie, ze mialy byc prostokaty.
Jestem pod ogromnym wrazeniem Ze zwirkiem nie byloby tak ladnie, i pomysl, ile kasy zaoszczedzilas, do wydania np na rosliny
Normalnie mam ochote zaprosic Cie do siebie, do zrobienia sciezek w warzywniku
A rok temu o tej porze bylo tak:
Zywoplot jeszcze maluszkowaty, stipa bardziej dojrzala, i kwitla dalia, w tym roku jeszcze jej sporo brakuje I roz nie bylo, nie w takiej ilosci.