Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród Mirelli 12:41, 06 sty 2017

Do góry
Iwonka bardzo ładna ta miniaturka karmnika, ale nie mam takiej. Widziałam jeszcze małe domeczki dla ptaszków - zawieszki też super.
Muszę zacząć kupować fajne gadżety skoro rozpoczęłam przygodę z wiankami

Sylwia bardzo ciekawy

Aniau mnie mroźno, a śniegu troszeczkę. Ciągle czekamy na solidną porcję śniegu

Hania uuuuuu przeciążyłaś rękę czy inny powód niedyspozycji? Jak ręka wróci do formy to może powrócisz do wiankowania
Zdrówka życzę

Ania nawet fajnie wygląda wianek w tej włóczce. Nie chciało mi się pomponów robić - Ciebie podziwiam, więc takie coś wymyśliłam. Widziałam, że pompony można kupić gotowe

Karolka masz rację - wszystko ma swój czas. Ciekawa jestem Twoich zimowych dekoracji. Ja oprócz wianka nic innego nie robię. Powstrzymuję się z kupnem hiacyntów i żonkili do czasu, aż świąteczne ozdoby schowam

Magda dziękuję Dla Ciebie również życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Hortek nie okryłam, a Ty okryłaś? W zeszłym roku wiosenne przymrozki moim zaszkodziły. Mam nadzieje, że w tym roku pogoda wczesną wiosną będzie bardziej łaskawa
Ogród Mirelli 08:25, 06 sty 2017

Do góry
Fajowa ta włóczka. Wianek będzie cudny. Na wiosnę trzeba trochę poczekać. Dajmy zimie też swój czas. Jeszcze tydzień i też będę robiła jakieś zimowe dekoracje. Z wiosną się wstrzymuję. Bo dłuży mi się później do niej okrutnie a i tak przychodzi o swojej porze.
Ogród Mirelli 19:23, 05 sty 2017

Do góry
Super będzie ten wianuszek.
Fajnie by wyglądał na nim taki mini karmniczek. Tylko nie wiem, gdzie się takie kupuje.
https://www.google.pl/search?q=wianek+zimowy&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkj-TvzqvRAhUC7xQKHd4ZB2UQ_AUIBygB&biw=360&bih=524#imgrc=2s0u5OQONMMl5M
Ogród Mirelli 18:46, 05 sty 2017

Do góry
Terenia robię zimowy wianek
Ogród Mirelli 17:53, 05 sty 2017

Do góry
No to i mnie zaciekawiłaś tą włóczką pomponiastą. Jaka to?

Mój wianek pomponiasty chyba widziałaś.
Ogród Mirelli 16:49, 05 sty 2017

Do góry
Mirelka, ten wianek rób koniecznie. Zobacz, klimat wianka zależy od kolorów.
https://www.google.pl/search?q=wianek+z+pomponów&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkp7TirKvRAhWF6RQKHWYLA2YQ_AUIBygB&biw
Ogród Mirelli 16:11, 05 sty 2017

Do góry
Karolka tak zapytałam, bo pamiętam szał wianków zimowych w listopadzie i grudniu. Teraz mam świąteczny powieszony, ale naszła mnie chęć na zimowy

Ania u mnie też świąteczny wisi, a myślę sobie, że jak złożę ozdoby świąteczne to i wianek zmienię. Coś zaczęłam tworzyć
Tu ma być ogród :) 15:58, 05 sty 2017

Do góry
ivo napisał(a)
Tez miałam ochotę na te kule z mchu ale spasowałam z dekoracjami Może w przyszłym roku. A ten biały wianek zachwycający jest

Wianek i dla mnie no 1, ciekawe czy da się go dobrze przechować do przyszłego roku
Ogród Mirelli 15:09, 05 sty 2017

Do góry
Zima jeszcze w pełni. Do 21 marca spokojnie sobie pomponikowy wianek może wisieć. Potem powiesisz coś wiosenno - Wielkanocnego.
Mój wianek z pomponów leży i czeka aż zdejmę ten bożonarodzeniowy. A zdejmę po kolędzie.
Tak więc rób pompony
Pszczelarnia 10:45, 04 sty 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
Jeszcze powiedz, że sama te ślimaczki kręciłaś....bo sam wianek wiadomo, że Twoje wykonanie Super
Domowego księgozbioru zazdroszczę....Uwielbiam łazić po pchlich targach lub straganach i wyszukiwać takie ciekawe książki Czasami znajdzie się perełkę
Mam po ciotce całkiem spory zbiór, ale to głównie powieści, religijne i ...kryminały

Pamiętasz, że ja się od razu zainteresowałam Twoim zbiorem, jak tylko wspomniałaś?

Nie, ozdoby są z jakiegoś jarmarku.
Pszczelarnia 10:44, 04 sty 2017

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ten prywatny księgozbiór to domowa biblioteka.

A to moja wersja wianka tegorocznego:

Wianek pod sufitem sliczny, stylowy, taki bardziej jak "pajaki" w dawnych wiejskich chatach.
Zaległości nie nadrobiłam u ciebie więc nie jestem na bieżąco ale niemniej serdecznie cie pozdrawiam noworocznie, życząc udanego i pomyślnego roku 2017 !
Pszczelarnia 10:43, 04 sty 2017

Do góry
Jeszcze powiedz, że sama te ślimaczki kręciłaś....bo sam wianek wiadomo, że Twoje wykonanie Super
Domowego księgozbioru zazdroszczę....Uwielbiam łazić po pchlich targach lub straganach i wyszukiwać takie ciekawe książki Czasami znajdzie się perełkę
Mam po ciotce całkiem spory zbiór, ale to głównie powieści, religijne i ...kryminały
Jestem w polu 19:21, 01 sty 2017

Do góry
Piękne zdjęcia ogrodu, ładnie Ci mróz pokreślił roślinki i pięknie światło uchwycilaś Wianek śliczny
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:50, 30 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)
piekna choinka - a resztę ozdób pokażesz?

Kokosiu problem polega na tym, ze z braku czasu i z powodu innych priorytetów ozdob u mnie niemal niej ma w tym roku. Wianek i ciemierniki przed domem pokazałam, w domu hipeastrum i poinsencja limonkowe, na stole wianek soute świerkowy z eukaliptusami i wielką swieca oraz choinka. Nic wiecej nie ma..... Miedzianych ozdób nawet z szafki nie wyciagnęłam. Moze na 3 Króli coś wymodzę ?

U mnie w domu w tym roku oświetlenie króluje. Na całym ogrodzie zimowym mam od wewnątrz kurtynę z lampkami led. Zakupiłam byłam w biedrze
Ogród Mirelli 18:50, 30 gru 2016

Do góry
Dominika drobne zakupy, bez szaleństw

Beatka zastanawiam się czy w kolejnym sezonie powtórzyć stipy między różami czy posadzić lawendę. Znowu nie mogę się zdecydować. Tą trawę uwielbiam dokładnie za to wszystko co napisałaś
Kubuś mega szczęśliwy. Lubimy mu sprawiać przyjemność

Agatka wertykulator kupiliśmy dwa lata temu Al-Ko średnia półka cenowa, jesteśmy zadowoleni

Angelika wianek z tego sklepu, ale nie z wyprzedaży, kupiony przed świętami. Ja nie liczę na wyprzedaże, kupuję kiedy potrzebuję, nie jestem łowcą okazji
Sprzęt chciałam dzisiaj wypróbować, ale zimno i się znięchęciłam. Mam nadzieję, że ładnie listeczki z kamyczków wciągnie
Ogród Mirelli 11:37, 30 gru 2016

Do góry
Piękne kadry u nas rano też delikatny szronik i piękne słoneczko aż się na dwór chce wczoraj trochę po ogrodzie z dzieciakami popracowaliśmy, porządki trochę po wichurze ostatniej zrobić

W wyprzedaże ruszyłaś widzę, wianek chyba z Home&You

ps. odkurzacz mój tez nie drogi a daje rade

Ogród Mirelli 10:17, 29 gru 2016

Do góry
Mirelko cudnie! Wianek na drzwiach śliczny
Ogród Mirelli 10:08, 29 gru 2016

Do góry
Karolka z odzieżą używaną to dobry pomysł A jakie to są wianki w skarpetkach?
Na zakupy koniecznie musimy się razem umówić. Myśl nad miejscem w Maluśkiewiczu, bo jak wejdziemy do szkółki bylin to gwarantuję, że nie tylko wyjdziesz ze stipą

Dominiczka ta trawa to stipa niezwiązana, kilkanaście zostawiłam falujscych i super wyglądają.
FC już nie mam, wszystkie wymarzły
Wianek na drzwiach kupny

Aniu dziękuję, buziaki przesyłam
Ogród Mirelli 10:06, 29 gru 2016

Do góry
wianek na drzwiach też własnej roboty ???

jest piekny
Ogród Mirelli 09:14, 29 gru 2016

Do góry
Iwonka problem polega na tym, że berberys rośnie w przejściu, no tak posadziłam, a potem zrobiłam ścieżkę. Nawet jeżeli będę go cięła i będzie się ładnie zagęszczał to niestety zawsze będzie przeszkadzał w swobodnym poruszaniu.
Znalazłam dla niego fajne miejsce na rabacie developerskiej

Karolka wianek taki sobie, uczę się wiankowania. Twój dla nauczycielki był zdecydowanie dużo ładniejszy Chodzi mi po głowie zrobienie zimowego wianka w sweterku, tylko nie mam sweterka na zniszczenie, a nie wiem gdzie taką dzianinę kupić na metry. Fajny zimowy wianek zrobiła Edyta Lindsey80, a z pomponów super wianek zrobiła Ania z Anna i ogród. Też bym taki pomponiasty zrobiła, tylko tych pomponów nie chce mi się tworzyć

Dominiczka dziękuję, jak kupię to nieskromnie się pochwalę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies