Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 11:12, 10 sty 2017

Nie, w Wałczu mamy lodowisko uwielbiam łyżwy. Pewnie polubię jeszcze bardziej jak Wiktoria już się ode mnie odczepi i będzie jeździła sama. Julka nauczyła się w wieku 5 lat,więc liczę że Wiktoria, która walczy od 3 roku w końcu się odczepi I będę mogła jeździć, jeździć.Też jestem dobra na łyżwach.

Chciałam kupić sobie nowe łyżwy bo mam bardzo stare. Ale nie spotkałam nic godnego zastępstwa . Może możesz jakieś polecić?
MirellaB 11:22, 10 sty 2017

Karola nic nie polecę, bo też mam stare łyżwy białe figurówki. Teraz inna moda, inny styl, a ja trwam przy starych dopasowanych
Mixtoorka 12:07, 10 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Karola nic nie polecę, bo też mam stare łyżwy białe figurówki. Teraz inna moda, inny styl, a ja trwam przy starych dopasowanych

Oczywiście w grę wchodzą tylko figurówki, ale moje są bardzo stare i chcę kupić nowe.
MirellaB 12:32, 10 sty 2017

Widziałaś mój Kubusiowy wianek? Coraz bardziej lubię wiankowanie Tym razem bez uszczerbku na palcach od gorącego kleju
kasja83 07:27, 11 sty 2017

Mixtoorka napisał(a)
Nie, w Wałczu mamy lodowisko uwielbiam łyżwy. Pewnie polubię jeszcze bardziej jak Wiktoria już się ode mnie odczepi i będzie jeździła sama. Julka nauczyła się w wieku 5 lat,więc liczę że Wiktoria, która walczy od 3 roku w końcu się odczepi I będę mogła jeździć, jeździć.Też jestem dobra na łyżwach.

Chciałam kupić sobie nowe łyżwy bo mam bardzo stare. Ale nie spotkałam nic godnego zastępstwa . Może możesz jakieś polecić?

Buuu-to ja wyglądam jak glonojad na lodowisku-przyczepiona do barierkiFajna sprawa łyżwy-jak byłam mała to coś tam jeździłam.
Mixtoorka 10:06, 11 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Buuu-to ja wyglądam jak glonojad na lodowisku-przyczepiona do barierkiFajna sprawa łyżwy-jak byłam mała to coś tam jeździłam.

Kasiunia dasz radę polecam powrócić bo to radocha jak za dzieciaka
Mixtoorka 10:08, 11 sty 2017

MirellaB napisał(a)
Widziałaś mój Kubusiowy wianek? Coraz bardziej lubię wiankowanie Tym razem bez uszczerbku na palcach od gorącego kleju

Widziałam, Mirellko super wianek. Bardzo mi sie podoba, chętnie bym coś pokleiła znów, ale potrzebuję ogarniętej przestrzeni wokół. Jeszcze trochę i też będę miała wieczory na relaks ;D
MirellaB 12:16, 13 sty 2017

A jak było na lodowisku?
Mixtoorka 13:02, 13 sty 2017

Mirellko, zimmmmnooo, temperatura zaczęła spadać akurat, przy - 9 nie daliśmy już dłużej rady. Ale ogólnie, cudownie jak zawsze . Tylko teraz deszcz na nie pada i dziś nie pójdę.

Kuchnię mi dziś wykańczają- oświetlenie nad blatem robią, cokoliki i fugowanie reszty podłogi w korytarzu i ganku. Teraz tylko malowanie pozostało, bo nie zdążyliśmy przed montażem. Prawie przeprowadziłam się do kuchni na dół. Chciałabym móc wszystko posprzątać i zapomnieć o bałaganie ale jeszcze trochę, jeszcze troszeczkę.
MirellaB 13:10, 13 sty 2017

Karolka już bliżej niż dalej
Ale Ty masz fajnie, że możesz się przenieść z kuchnią na dół. Masz dwie kuchnie?