MirellaB
12:41, 06 sty 2017
Iwonka bardzo ładna ta miniaturka karmnika, ale nie mam takiej. Widziałam jeszcze małe domeczki dla ptaszków - zawieszki też super.
Muszę zacząć kupować fajne gadżety skoro rozpoczęłam przygodę z wiankami
Sylwia bardzo ciekawy
Aniau mnie mroźno, a śniegu troszeczkę. Ciągle czekamy na solidną porcję śniegu
Hania uuuuuu przeciążyłaś rękę czy inny powód niedyspozycji? Jak ręka wróci do formy to może powrócisz do wiankowania
Zdrówka życzę
Ania nawet fajnie wygląda wianek w tej włóczce. Nie chciało mi się pomponów robić - Ciebie podziwiam, więc takie coś wymyśliłam. Widziałam, że pompony można kupić gotowe
Karolka masz rację - wszystko ma swój czas. Ciekawa jestem Twoich zimowych dekoracji. Ja oprócz wianka nic innego nie robię. Powstrzymuję się z kupnem hiacyntów i żonkili do czasu, aż świąteczne ozdoby schowam
Magda dziękuję
Dla Ciebie również życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Hortek nie okryłam, a Ty okryłaś? W zeszłym roku wiosenne przymrozki moim zaszkodziły. Mam nadzieje, że w tym roku pogoda wczesną wiosną będzie bardziej łaskawa 
Muszę zacząć kupować fajne gadżety skoro rozpoczęłam przygodę z wiankami

Sylwia bardzo ciekawy

Aniau mnie mroźno, a śniegu troszeczkę. Ciągle czekamy na solidną porcję śniegu

Hania uuuuuu przeciążyłaś rękę czy inny powód niedyspozycji? Jak ręka wróci do formy to może powrócisz do wiankowania

Zdrówka życzę

Ania nawet fajnie wygląda wianek w tej włóczce. Nie chciało mi się pomponów robić - Ciebie podziwiam, więc takie coś wymyśliłam. Widziałam, że pompony można kupić gotowe

Karolka masz rację - wszystko ma swój czas. Ciekawa jestem Twoich zimowych dekoracji. Ja oprócz wianka nic innego nie robię. Powstrzymuję się z kupnem hiacyntów i żonkili do czasu, aż świąteczne ozdoby schowam

Magda dziękuję