Kasiu przebarwia się i trochę mnie to denerwuje. Poszukam fotki. Nie wiem czy wszystkie prosa tak póżno startują ale moje jeszcze śpi. Przesadzałam je w tamtym tygodniu i od korzenia cos się tam zaczyna ruszać ale jak dla mnie to trochę długo to trwa.
No właśnie takie zwiewne i rozczochrane mi się widzi, chciałam najpierw stipę, ale nie wiedziałam jeszcze wtedy, że zimy nie przetrzyma. To szukam coś podobnego między kulki. Wielkie czosnki posadzę, to wiosną będzie, a potem to już to proso urośnie i mi dziury między buksikami zapełni.
Proso? A jakiego szukasz? Mam takie 1,2m i właśnie będzie rosło pomiędzy hortkami Ale do kulek to chyba niższe potrzebujesz? Chociaż ono u mnie tak się pokłada, że i z kulkami byłoby mu do twarzy
A już zabrałam się za robotę...
Ulcia nas spędza do jakieś sprawdzonej szkółki, jeszcze tam nie byłam. Do tej pory kupowałam w Pisarzowicach żurawki i zawsze czyste.
Lubię swoją pracę, szybko efekt widać Ale zdarza się, że forum wolę...
12 GODZIN??? Biedna...jakieś dyżury masz, jak moje dziecko. W Wielkanoc w szpitalu siedziała...
O matuchno, miejsce nie do poznania Co będziesz dawać na żywopłot? Plan rabat już masz? Przepraszam jeśli już o tym pisałaś ale ja ostatnio nie czasowa jestem
To teraz mały szok...
Choinek i innych chabazi już nie ma, poniżej zdjęcia z demolki..
Teraz teren już oczyszczony...pusto!!!
A bajoro wykopane kiedyś tam, bez żadnej folii, kiedyś wyglądało całkiem przyzwoicie i rybki nawet były...100% natury.
Teraz roślinki wyrwane, brzego rozkopane...do przeróbki