Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Mój ogród pod górkę... 12:27, 21 lip 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Kasiu
Jak się nazywa ta ciemna żurawka?
Ogród na glinie 11:07, 21 lip 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)
wczoraj moja lawenda opustoszała
zrobiłam też cięcie w pionie, by zrobić mały odstęp od obwódki bukszpanowej
buksy też przycięłam

A jaką masz lawendę? Po takim cięciu ona ma szansę zakwitnąć ponownie?
To tu... 11:03, 21 lip 2015

Do góry
Nadrobiłam zaległości ... z przyjemnością Zdjęcia ogrodu cuuuudne ... a widok z salonu zachwycający Wszystko perfekcyjnie przemyślane ... a lawenda z krwawnikiem do skopiowania

Miłego wypoczynku
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:42, 21 lip 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Przy okazji moja trawka, która nie jest już tak intensywnie zielona jak na początku, załapała się na pokaz

Oto ona z bliska ... prosto od fryzjera

Proszę pomóżcie mi ... co zrobić aby zieleń mojego trawnika była bardziej soczysta ... bo w niektórych miejscach zaczyna przyjmować odcienie żółtego a nie zielonego koloru ...

O jeny..jaki cudny trawnik..... .....żadnych chwastów.....(narazie)...żadnych żółtych plam jak u mnie ( po siusiającym psie )....i jaka zieloniutka po deszczu....
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:26, 21 lip 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Przy okazji moja trawka, która nie jest już tak intensywnie zielona jak na początku, załapała się na pokaz

Proszę pomóżcie mi ... co zrobić aby zieleń mojego trawnika była bardziej soczysta ... bo w niektórych miejscach zaczyna przyjmować odcienie żółtego a nie zielonego koloru ...

Eeeee... tnz. gdzie? Pokaż palcem Renia, trawka jest śliczna i z każdym kolejnym koszeniem będzie się zagęszczać. Żółtego nie widzę, coś pewnie sobie ubzdurałaś
Moja codzienność - ogród Oli 08:53, 21 lip 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

Dzisiejszej Mai nie oglądałam ale widzę, że nic nie straciłam
Aniu dzięki mam inaczej i brak miejsca na chciejstwa ale Twój ogród bardzo lubię mimo, że jest zupełnie inny ale Ty to wiesz

Pamiętasz jeżówki mikrusy które mi kopałaś ? miały po 2-3 cm a zobacz co z nich wyrosło
To nie jeżówki tylko las jeżowy mają 1,20-1,40 wysokości i muszę je powiązać bo się rozwalają na boki i łamią

Olu
Śliczna ta rabata z jeżówkami Jak długo ona będzie kwitnąca?
A co tam masz wiosną?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:47, 21 lip 2015
Do góry
ren133 napisał(a)

Aaa do rywalizacji rośliny trzeba zagrzewać ... no sama bym tego nie wymyśliła
To może mi poradzisz jak zdopingować trawę, żeby była soczyście zielona a nie żółto-zielona?

powiedz jej że ją eksmitujesz...przecież na to miejsce tyle ładnych jest ...i się szybko zreflektuje

jak nie ruszy to i tak musisz podmianke zrobić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:44, 21 lip 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
szczerze? to mówie im nie rośnijcie tak cholery bo limki zdominujecie, a limki na to nie damy się i też pną się w górę... aż się boje jak zakwitną i deszcz je położy....

Aaa do rywalizacji rośliny trzeba zagrzewać ... no sama bym tego nie wymyśliła
To może mi poradzisz jak zdopingować trawę, żeby była soczyście zielona a nie żółto-zielona?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:27, 21 lip 2015

Do góry
I jeszcze chciałabym prosić Wszystkich o radę w kwestii moich smaragdów. Od 3 lat mam z nimi problem - coś się z nimi dzieje kolejny raz w okolicy czerwca, lipca kilka z nich, obecnie 2szt tracą kolor, staja się matowe, szarzeją, brunatnieją, teraz właściwie są takie żółtawo-brązowe od zewnątrz
Nie mam pojęcia co to może być - nie mają sucho , nie widzę na nich żadnych szkodników, myślę, że nie mają też i za mokro.

Zdjęcie nie oddaje problemu, ale zawsze coś podpowie ...

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:15, 21 lip 2015

Do góry

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:02, 21 lip 2015

Do góry
No dobrze wkleję poglądowe zdjęcia wgłębnika ... ale uprzedzam, że nie jest wyjściowy

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:42, 20 lip 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Oj żartowniś z Ciebie ... a dziewczynie zależy

Reniu, ja też czekam na fotki tego nieskończonego
Poglądowe. Pliiiisssss.....
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:37, 20 lip 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
ok zresztą tam trzeba pojechać od razu, sprzedają głównie tu i teraz ozdobne rośliny = to co aktualnie kwitnie. Na jeżówki będzie szansa, trawy ozdobne, powoli wrzosy już, ale krwawników już raczej nie będzie.
Za tydzień w sobotę na święto kwiatów w Karsznicach się wybierasz? Będzie Monika, Krysia, ja też chciałabym dojechać

Święto kwiatów? ... nie słyszałam nic o tym?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:33, 20 lip 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

A nie możesz stanąć trochę dalej od monitora?

Oj żartowniś z Ciebie ... a dziewczynie zależy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:31, 20 lip 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
pokaż wgłębnik plissssssssssssssss

Olu
Ale on ciągle nieskończony jest ... i dużo czasu minie zanim będzie wyglądał jak należy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:28, 20 lip 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Goście pewnie wyskoczyli z butów, jak zobaczyli Twój ogród po metamorfozie

Może za dwa lata wyskoczą z butów póki co ... mój ogród nie zrobił na nich większego wrażenia
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:43, 20 lip 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Dzięki za radę
A rozchodniki naprawdę olbrzymy, co Ty im robisz?
szczerze? to mówie im nie rośnijcie tak cholery bo limki zdominujecie, a limki na to nie damy się i też pną się w górę... aż się boje jak zakwitną i deszcz je położy....
Mój ogród pod górkę... 21:43, 20 lip 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Nadrobiłam
Wszystko pięknie rośnie ... a czym dokarmiasz swoje rośliny?
Rabata z krwawnikiem ?Red Velvet? ... cuuuuudna

Dzięki bardzo! Dostają Florovit Krwawnik to Paprika
Hirutkowy raj:)) 15:22, 20 lip 2015

Do góry
Krys napisał(a)
Reniu tylko jakie,z boku po prawo jako piewsza krolowa szwedza ,tej strony nie chce zaslaniac pnacymi rozami tylko do wysokosci barierki,prawa strone schodow zaslonie bo slonce po poludniu bardzo swieci i nie mozna siedziec na tarasie ,bedzie pewnie jeszcze kratka,a po lewej moze nizsze aby widoku calego na ogrod nie zaslaniac ?

Rozplanowałaś dobrze według mnie Teraz kwestia odmian ... ale na odmianach to ja się nie znam ... mi nawet kolory nie wyszły ... róże miały byc białe a zakwitły na razie dwie różowe

A królowa szwedzka to jaki kolor?
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 14:20, 20 lip 2015

Do góry
Gratki na 200tkę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies