Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Syla 20:51, 20 lip 2015

ana_art napisał(a)

ha zdjęcia z innej perspektywy .... lubię je Fajnie cis wysłonił murek ... Moje przy altanie zatrzymują meble ogrodowe podczas porywistych chwil
ogrodomaniaczka 21:26, 20 lip 2015

Witaj Ana ,mam na imię Monika, śledzę twój wątek już od kilku miesięcy i muszę powiedzieć że to najpiękniejszy ogród na Ogrodowisku, pozazdrościłam Ci i mam już projekt od Danusi. Patrząc na Twoje poczynania ogrodowe uwierzyłam , że i mnie amatorowi w tej dziedzinie się uda. W moim projekcie jest dużo podobnych roślin do Twoich, więc jeżeli pozwolisz to będę podpytywała np. o tanie zakupy lub o sposób sadzenia poszczególnych roślinek
ana_art 22:41, 20 lip 2015

Madzenka napisał(a)

I wymienic sie informacjami na forum. Dzieki forum odkrylismy plantacje bukszpanowa pod Wroclaiwm, wiekszość moich kulek kosztowala mnie 8 zł za sztuke za poczochrańca
Macham Ana
moje kulki na zawijasowej i przy pergoli też w większości formowane z poczochrańców wrocławskich Marzenka mi zorganizowała kopanie ja transport 'przy okazji'
ana_art 22:43, 20 lip 2015

ren133 napisał(a)

Dzięki za radę
A rozchodniki naprawdę olbrzymy, co Ty im robisz?
szczerze? to mówie im nie rośnijcie tak cholery bo limki zdominujecie, a limki na to nie damy się i też pną się w górę... aż się boje jak zakwitną i deszcz je położy....
ana_art 22:44, 20 lip 2015

makkasia napisał(a)
Ana ja juz pewnie pisałam u Ciebie to ale nie mogę, no normalne nie mogę nie napisać po raz enty Uwielbiam Twój ogród między innymi dlaego, że Twoje rosliny są takie dorodne, zdrowe aż nierealne, że można takie mieć!!!
Ana ściskam i poproszę o więcej

ech.... no i co ja mam napisać???
ana_art 22:47, 20 lip 2015

paniprzyroda napisał(a)
Podziwiam bujność roślin, jak zawsze
czasami siadam sobie na schodkach tarasu (tak na schodkach!!! wczoraj był też taki dzień gdy usiedliśmy z eMem) i patrze/patrzymy...
ana_art 22:48, 20 lip 2015

Krys napisał(a)

Ana a jakie rozplenice tam maszczy duze rosna ?
nazwa mi uciekła, ale to są te średnie, nie giganty
ana_art 22:50, 20 lip 2015

mateuszmichn napisał(a)

No właśnie ceny w Co są najgorsze. Muszę rozejrzeć się po okolicy i poszukać szkółek z drzewami i krzewami i tymi bylinowymi, bo nawet nie znam takich w swojej okolicy. Muszę pogrzebać w necie i pojechać się rozejrzeć. No widziałem że przez internet dużo zamawiałaś, może pójdę twoim śladem
nastaw się, że nie uda Ci się kupić wszystkiego co potrzebne wtedy gdy tego będziesz potrzebował/chciał
ana_art 22:53, 20 lip 2015

Margarete napisał(a)
Ana - ogród piekny jak zawsze , uwielbiam tu zaglądać

Ja tez zauwazyłam te trawki i jezówki nowe...
Pokaz jak ta krwawnica z rozplenicami z bliska wygląda. A gdzie dałas krwawnik ten czerwony ?

Pytania : co masz niskiego zielonego posadzone pod carrex elata aurea przy tarasie ? Czt te elata aurea maja u ciebie duzo słonca ? jak im jest w tym miejscu ?

jak zdąże zrobić zdjęcia w dobrym świetle bo tam kiepskie światło jest jak wracam z pracy i kiepsko widać

Przy carexach są kosmosy i te zielone to ich listki to bardzo słoneczna wystawa i zauwazyłam, że delikatnie przypaliło alete
ana_art 22:57, 20 lip 2015

olaw napisał(a)
Tęcze piękne, takie podwójne rzadko spotykane

Twój gąszcz niezmiennie mnie zachwyca

Vanilki u mnie z patyków nie dały radę, nie mam ani jednej, może uda mi się złapać w kolejce na patyczki przy kolejnej ścince u Ciebie
za była taka od horyzontu do horyzontu i do tego podwójna a z drugiej strony pomarańczowe niebo, niesamowity efekt....
mój gąszcz też lubię... na sotkaniu u Szitów była rabata gdzie była wycięa jakaś roślina (nazwa mi uciekła) i była goła ziemia. Powiedziałam, że ja bym cierpiała gdybym miała taką gołą połać