co to? mam od Ciebie i nie wiem. Miało być wysokie piętro jest całe nic Ogród to jakaś masakra.. z chcęcią wykopałabym całą rabatę I trojeść marna.. gdzie ją przesadzić?
Zdjęcie lilii po deszczu Ta pod nią (logo trochę zasłania) jest jakaś dziwna, może przez to że była przesadzana. Ściółkuję trocinami, zrębkami i korą. Moja kuzynka ma "mini" tartak więc mam tego bardzo dużo, korę z worków chyba rozsypię na te całe trociny jak już rabata będzie gotowa w całości.
I kłącze(?) piwonii które kupiłem wraz z cebulkami lili które mi przyszły bardzo późno. Czy ta piwonia ma pączek kwiatowy? Czy ona jeszcze zakwitnie czy nie rozwinie się ten pączek? Sadzona była jakieś 2/3 tygodnie temu.
Bo czekałaś aż eM dojrzeje do decyzji o wzięciu się do pracy zamiast samej pomalować przecież wiesz, że pomysł musi ale to musi się odleżeć urzędowo w przypadku naszych eMów u mojego to terminy min. roczne są. Prawie jak w sądzie.
Pergola teraz idealnie do ławki pasuje. Bardzo dobry wybór to był.
U mnie ostatnio Młodego zaganianiam do pracy. Przecież wakacje są krzepę trzeba ćwiczyć. Pomógł mi opróżnić przyczepę z 700 kg kostki. Dzielny był bardzo.
Nawet miejsca w budowie bardzo urocze. Faktycznie Vision in red dodają niezwykłego uroku hostom i trawkom
A wątku wczoraj nie zdołałam nadrobić - taki był galop
Moje pierwsze w życiu kulki Bałam się bardziej ciachać. Następnym razem będzie lepiej. W zeszłym roku ciął ojciec mojego byłego zięcia. W tym roku nie mogłam się go doprosić więc sama wzięłam sekator....może być?
Po dzisiejszym upalnym( 36 w cieniu!)dniu,teraz pogrzmiało i wreszcie spadło trochę deszczu
A u mnie cóż...zaczynają kwitnąć dalie.lilie ,liliowce i floksy itd....czyli tak jak u was