Cudne to jest! Niby niedużo, a efekt niesamowity
ja mam Morning Light i rozplenicę ale nie wiem czy nie lepsza będzie jednak duża odmiana rozplenicy. zobacz tutaj fota z wakacji (podpatrzone w Pacanowie) brzozy ML i Red baron. Ogród tam jest młody więc trzeba wziąć poprawkę na to, że ML podrosną
O to to to! Najlepiej - zamiast kosztów wesela lepiej mieć super wczasy albo dom w surowym stanie
Help! Co tu się wyrabia?! Masz racje, przydałby się jakiś wedding planner, ale czy taka fucha istnieje w naszym kraju? Może lepiej odwołać całą fetę, wziąć cichy ślub w małym kościółku i od razu do samolotu i heja na Malediwy
Ilex crenata Golden Gem
czy mógłbys mi powiedzieć co to za roslinka ta zółta płożąca,jakby trzmielina co Danusia ma wokół bukszpanów, zapominam sobie zapisać, a nigdzie nie mogę znależć, będę wdzięczna Sebuś, pozdrawiam.
Dołączam się - i tulam
Małgosiu - krokusy są beżowe i ledwie je widać... Najlepsze byłyby w mocnym fiolecie lub żółte Wrzośce raczej przesadzę w inne miejsce, podczas rewolucjonizowania rabat Ślimaki... doświadczenia mam złe. Niebieskie granulki rzeczywiście pomagają, jednak podczas plagi dość szybko schodzą - po deszczu nie zanikają. Najmniej efektywne jest ich sypanie na rabatach wysypanych korą, bo wtedy wpadają między nią i ślimaki grasują nadal. U siebie ustawiam je na obrzeżu z kostki brukowej - dosłownie! Na rabaty z czystą ziemią wysypuję bezpośrednio.
Dziękuję - wzajemnie Pewnie działasz w ogrodzie, pogoda na takie prace idealna Macham