A skąd Iwonko Powinnam już rozrysować, żeby mieć w głowie porządek, a ja już myślę nad rabatą pod oknem jadalni. Jeden wielki chaos ze mnie Ale tam tylko róże i zimozielone (bukszpany) i jakieś trawki, może żurawek parę. O! przypomniało mi się, że żurawki miałam podsumować, zaraz to zrobię
Też jestem ciekawa Iwonko.
Dzisiaj będę wysiewała nasionka. Ziemię już przytargałam do domu i wiecozrkiem wysieję stipę, ryż, kosmos czekoladowy, stokrotkę afrykańską i paprykę.
Z przetacznikiem kłosowym czekam do maja.
Miłego popołudnia
Z tym Pinterest-em odkryłam fajne rozwiązanie. Wyobraź sobie, ze chcesz komuś pokazać coś, co cię zainspirowało na ogrodowisku. Kilka razy odwoływałam się do twoich rabat. Do tej pory zapisywałam zdjęcia na moim kompie, ale Danusia nie chce, by cudze zdjęcia wklejać. Więc umieszczam na Pinterest-e twoje fotki ogrodu, a potem linkuję. O tak : https://pl.pinterest.com/pin/529876712383432981/
No cóż, ogrodnik musi uzbroić się w cierpliwość. Ja mam poczochrańce od jesieni. Przywiozłam od mojej siostry i na nie nie patrzę, by nie kusiło. Na cięcie było za późno
Podpisuję się "obiema rencami".
Jeszcze nie dodałaś, że w razie wątpliwości zawsze otrzymasz fachową odpowiedź . Łącznie z pismem obrazkowym - patrz jw.
Ja mojego migdałka po kwitnieniu golę niemal do zera, dotąd pięknie odbijał, ale naczytałam sie o tych chorobach...