Ela, wielkie dzięki zawsze jesteś tak pozytywnie do mnie nastawiona nie mam wpływu na to, jak zmontują, wiem że szczerze mówiłam, byłam sobą, jakkolwiek by ludzie to odbierali
Na żywo jest ładniej, naprawdę, w końcu po 7 latach to stwierdzam, a że coś wkoło się robi, no taki nasz los, ciągle coś chcemy, dzięki
Renia, mnie też szkoda, ale wiedziałam ile atrakcji w programie macie, to w sumie spotkanie, tak czy siak nierealne. No i pogoda, ja w niedzielę siedziałam piżamowo i szyszki malowałam co się odwlecze, nie uciecze lecz się. Ojej, orliki..dałabym z 50 za gratis, liliowców też, ale frajda z zakupów najfajniejsza
potwierdzam wiedzę Margarete, Palibin w pełni kwitnienia jest na 26 maj
Cześć imienniczko ....jeszcze u Ciebie nie nadrobiłam ,ale jak tylko się odrobię u siebie ,to zaczynam czytać ….nie wiem ,czy dziś ,bo padam po całodziennej pracy w ogrodzie
rośliny w rowie jak po tornadzie....z tym się liczyliśmy....
po lewj widać, że gdyby nie podniesienie ziemi to podwórko miałabym też pod wodą i w mule
na jutro i pojutrze zapowiadaja podobnie, a za tydzień mieliśmy mieć gości
Ja tam bardzo lubię hosty.To bezproblemowe roślinki.Także polecam.Fajnie,ze ty je tez do swojego ogrodu je zapraszasz..i te maluszki są tez piękne.Miałam kiedyś jedna. ale gdzieś przepadła. i mysisz uszek już nie mam.
No tak, gdyby tylko takie były problemy, to tylko żyć nie umierać
Latarenki i mi się bardzo podobają.ale jeszcze nie maja stałego miejsca.
Byl sobie stary koszyk...
Farby białej mi już zabrakło.kiedyś go machnę na biało.Ale na razie taka wygląda Trochę brązowej farby,za dużo nie chce. bo kiedyś i tak pójdzie na biało.
trochę fotek z Twojego projektu ....bardzo lubię te swoje kwadraty i prostokąty
tulipany już kończą -pewnie za kilka dni je wytnę -nie potrafię wytrzymać tych usychających liści ...
Buziaki i miłego weekendu
To pospolite drzewa-krzewy??
U mnie 22-letnie, większość u sąsiada, bo je zdominowała kalina.
We Wrocławiu są cięte do zera i powiem, że słusznie, im większe cięcie, tym ładniejszy kolor, no ale nam się nie chce już z tym walczyć.