Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:47, 30 lis 2013

Do góry
polinka napisał(a)
I mały akcent przedświąteczny na drzwiach wejściowych

Proszę nie zwracać uwagi na suche chabazie odbijające się w szybie

Cuda, cudenko pokazujesz!!!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:44, 30 lis 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Polinko, pięknie to wyszło. Masz talent do dekoracji. Ta na drzwiach bardzo oryginalna. Chabazi nie widać bo moja uwaga skoncentrowana na dekoracji
Ja kupiłam gotowy wianek, brakuje mi czasu i odwagi też. Boję się że mi jakiś dziwoląg wyjdzie.
pozdrowienia przesyłam

Joanko dziękuje
U mnie w tym roku też bardzo kiepsko z wolnym czasem dlatego zaczęłam strojenie już teraz W grudniu będę miała tylko tydzień wolnego i boję się, że nie dam rady
A z tymi dekoracjami własnoręcznie robionymi to najlepiej znależć sobie jakiś wzór, coś co Cię zachwyci-dziewczyny podają linki do inspiracji i może na początek spróbować coś nie trudnego.Dużo materiałów można samemu zdobyć, gałązki, szyszki, mech a radość i satysfakcja jest potężna
Trzymam kciuki za odwagę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:32, 30 lis 2013

Do góry
Aguś dzięki za pochwały, ja wiem, że to nie jest idealnie wykonane i efekt mógłby być lepszy ale radość i satysfakcja jaką mi daje praca nad takimi pierdółkami jest ogromna
Najważniejszy jest pomysł a te czerpię w tym roku z Waszych pinterestów
Uważaj jak będziesz zbierać mech, mnie w czwartek Straż Leśna skontrolowała w lesie czego ja tam szukam?! Nawet zaglądali w reklamówkę czy oby na pewno mam tylko mech

Czekam na efekt realizacji Twojej dekoracji, dla mnie wszystko co jest z naturalnych materiałów i drewna jest zachwycające
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 16:18, 30 lis 2013

Do góry
Macham Reglinko weekendowo
Kondziowy Ogród :) 16:16, 30 lis 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Kondziu macham weekendowo
odmachuje hi hi hi
Kondziowy Ogród :) 16:14, 30 lis 2013

Do góry
Kondziu macham weekendowo
Ogród do kwadratu 16:11, 30 lis 2013

Do góry
Cuda, cudeńka tu pokazujesz Ja zachorowałam na wysokie latarnie, marzą mi się w ogrodzie obok ławki...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:58, 30 lis 2013

Do góry
I mały akcent przedświąteczny na drzwiach wejściowych

Proszę nie zwracać uwagi na suche chabazie odbijające się w szybie

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:54, 30 lis 2013

Do góry
Miał być wianuszek adwentowy, jest stroik

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:43, 30 lis 2013

Do góry
Aguś u Gabisi byłam już a Twojego pinteresta zaraz odwiedzę Dzięki wielkie za info
Ściskam weekendowo
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 13:26, 28 lis 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Pozdrawiam cieplutko i też się zastanawiam nad tymi różami czy to już?

Polinko, jeszcze ma być ciepło więc zdążymy róże okopczykować. Zima chyba sobie narazie odpuściła, u mnie dzisiaj słoneczko świeci, temperatura na plusie i gdyby nie ten silny wiatr to byłoby cdownie
Pozdrawiam Polinko
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 11:37, 28 lis 2013

Do góry
polinka napisał(a)

Gabisia wielkie dzięki za inspiracje Z radością przejechałabym się do Wrocka, ale oczywiście jak zapowiada się coś ciekawego to ja pracuję Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się Was poznać

Polinko, będzie jeszcze wiele okazji
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 11:08, 28 lis 2013

Do góry
Pozdrawiam cieplutko i też się zastanawiam nad tymi różami czy to już?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:06, 28 lis 2013

Do góry
Joasiu wianuszek przepiękny, kręcą mnie właśnie takie naturalne, swojskie klimaty Fajnie, że jest pokazany krok po kroku. Szczerze mówiąc prawie nigdy nie mam nic gotowego, kupnego, zawsze staram się sama zrobić wszystkie dekoracje. A, że czasami jest to nie do końca takie efektowne i zachwycające jak na półkach sklepowych... Najważniejsze, że praca nad nimi daje mi radość i odprężenie
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:38, 27 lis 2013

Do góry
Polinka zawsze można urlop wziąć !!!!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:08, 27 lis 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Ja też, ja też Tylko jak przypomnę sobie zeszłoroczne święta to wszystkiego można się spodziewać. Boże Narodzenie wiosenne a Wielkanoc śnieżna
Ja dzisiaj przepadłam na pintereście dziewczyn i zastanawiam się kiedy znajdę czas aby zrobić wszystkie te cuuuda. Jutro jadę do lasu do mech i zaczynam działać. Pierwszy będzie stroik adwentowy i cosik na drzwi

Polinko, zabiegane jesteśmy, praca pochłania większość czasu, ale na dekoracje mus coś wykroić
A może gałązki brzozowe na wianek uda Ci się znależć coś takiego chodzi mi po głowie
http://www.tulka.pl/archives/427
A dodatki w domu zawsze się znajdą
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:51, 27 lis 2013

Do góry
Ja też, ja też Tylko jak przypomnę sobie zeszłoroczne święta to wszystkiego można się spodziewać. Boże Narodzenie wiosenne a Wielkanoc śnieżna
Ja dzisiaj przepadłam na pintereście dziewczyn i zastanawiam się kiedy znajdę czas aby zrobić wszystkie te cuuuda. Jutro jadę do lasu do mech i zaczynam działać. Pierwszy będzie stroik adwentowy i cosik na drzwi
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:29, 27 lis 2013

Do góry
polinka napisał(a)

Oby tylko terażniejszy śnieżek nie okazał się jedynym w tym roku

Oj nie Polinko, na święta musi być biało i lekki mrozk. Inaczej sobie nie wyobrażam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:57, 27 lis 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Polinko, ogród pod puchową pierzynką wygląda(ł) pięknie
U nas mróz, rano szron pomalował cały ogród ale jak jechałam do pracy bo było jeszcze zbyt ciemno na zdjęcia, żałuję bo ogród i pobliski las wyglądał pięknie, taki koronkowy.
Narazie jeszcze bez śniegu, a moje róże też czekają na kopczyki.
pozdrawiam serdecznie

Joasiu ja też uwielbiam takie oszronione krajobrazy a jak w Boże Narodzenie mogę podziwiać takie cuda natury to jestem przeszczęśliwa Oby tylko terażniejszy śnieżek nie okazał się jedynym w tym roku
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:52, 27 lis 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Pewnie, że ładnie ogród wygląda w puchu dziś to i u mnie słonko było, ale zima już jest
Swoje róże nie okryłam, kiedyś nigdy tego nie robiłam a zawsze przeżyły, może tym razem znowu się uda
ściskam

Irenko to dajesz mi nadzieję, że i moim różą nic nie będzie
Ja też Cię mocno, mocno ściskam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies