Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Celina 23:25, 29 lis 2013

dzisiaj już późno, ale jutro zagoszczę na dłużej
Kondzio 23:37, 29 lis 2013

Celina napisał(a)
dzisiaj już późno, ale jutro zagoszczę na dłużej
Zapraszam hi hi hi
Kondzio 23:38, 29 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Macham i buziam
macham hi hi hi
Kondzio 23:39, 29 lis 2013

asc napisał(a)

Załóż katalog, gdzie będziesz wrzucał najfajniejsze zdjecia, podziel na pory roku.. Zostaw te najfajniejsze.....
Z wątkiem daliśmy radę, to i z wizytówka poradzimy sobie Ale fotki musisz poszukać sam
ok super hi hi hi
Kondzio 00:05, 30 lis 2013

Iwa napisał(a)
Podczas posiłków, patrzę przez okno tarasowe na najładniejszy kawałek mojego ogrodu i karmię się dodatkowo jego widokiem, Masz też wspaniały widok na ogród z tarasu (chyba) , cały rok super tło do domowego życia, takie ZEN prawie
Dobrze domyślam się, że nie ograniczasz się do ozdobnych i użytkową część ogrodu planujesz? Jeśli tak to popieram i już wiem, że przy Twojej inwencji, będzie i pięknie i smacznie i bogato
Mam z tarasu widok na cały ogród i niestety tez na sąsiadów działkę bo jest tak jak na pierwszym pietrze bo mam spad na działce i dom jest na podwyższeniu ogród mam podzielony na cztery części i każda ma spełniać i mam nadzieję że postaram się je jak najlepiej wykonać hi hi hi
14:22, 30 lis 2013
Kondzio napisał(a)
Mam z tarasu widok na cały ogród i niestety tez na sąsiadów działkę bo jest tak jak na pierwszym pietrze bo mam spad na działce i dom jest na podwyższeniu ogród mam podzielony na cztery części i każda ma spełniać i mam nadzieję że postaram się je jak najlepiej wykonać hi hi hi

Domyślam się, że wolałbyś bardziej intymnie, bez sąsiedztwa A duża działka to dużo pracy, ale i dużo możliwości. Ja, gdybym moją podzieliła na cztery części, wyszedłby mi "Park Miniatur"
Najbardziej brak mi możliwości uprawiania ziół i warzyw (jestem wegetarianką), mam też pomysły na takie miejsce użytkowe, ale może w innym miejscu i w innym czasie zrealizują jeszcze . Widziałam filmik, który zamieściłeś, z warzywnikiem i zapamiętam na zawsze dźwięk przy odrywaniu świeżej naci od korzenia pietruszki! Fajnie, że masz nowe cele, one nakręcają do działania
polinka 16:14, 30 lis 2013

Kondziu macham weekendowo
Kondzio 16:16, 30 lis 2013

polinka napisał(a)
Kondziu macham weekendowo
odmachuje hi hi hi
Kondzio 16:18, 30 lis 2013

Iwa napisał(a)

Domyślam się, że wolałbyś bardziej intymnie, bez sąsiedztwa A duża działka to dużo pracy, ale i dużo możliwości. Ja, gdybym moją podzieliła na cztery części, wyszedłby mi "Park Miniatur"
Najbardziej brak mi możliwości uprawiania ziół i warzyw (jestem wegetarianką), mam też pomysły na takie miejsce użytkowe, ale może w innym miejscu i w innym czasie zrealizują jeszcze . Widziałam filmik, który zamieściłeś, z warzywnikiem i zapamiętam na zawsze dźwięk przy odrywaniu świeżej naci od korzenia pietruszki! Fajnie, że masz nowe cele, one nakręcają do działania
ja właśnie marzenia realizuję jeszcze bym chciał coś czym bym mógł sie zająć co by mi przynosiło dochód a marzenia są po to by je realizować i żeby zmuszały do dalszego życia
Madzenka 16:44, 30 lis 2013

Kondzio dzialałeś dzisiaj w ogrodzie?