Mam z tarasu widok na cały ogród i niestety tez na sąsiadów działkę bo jest tak jak na pierwszym pietrze bo mam spad na działce i dom jest na podwyższeniu ogród mam podzielony na cztery części i każda ma spełniać i mam nadzieję że postaram się je jak najlepiej wykonać hi hi hi
Domyślam się, że wolałbyś bardziej intymnie, bez sąsiedztwa A duża działka to dużo pracy, ale i dużo możliwości. Ja, gdybym moją podzieliła na cztery części, wyszedłby mi "Park Miniatur"
Najbardziej brak mi możliwości uprawiania ziół i warzyw (jestem wegetarianką), mam też pomysły na takie miejsce użytkowe, ale może w innym miejscu i w innym czasie zrealizują jeszcze . Widziałam filmik, który zamieściłeś, z warzywnikiem i zapamiętam na zawsze dźwięk przy odrywaniu świeżej naci od korzenia pietruszki! Fajnie, że masz nowe cele, one nakręcają do działania
ja właśnie marzenia realizuję jeszcze bym chciał coś czym bym mógł sie zająć co by mi przynosiło dochód a marzenia są po to by je realizować i żeby zmuszały do dalszego życia