Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 15:55, 27 lis 2013

gusiarz napisał(a)
Polinko - jeju... ile śniegu!!! A jakie u ciebie jeszcze wszystko zielone... moje miśki są brunatne Róże też mam bez kopców... Dzisiaj jedynie donicowe hortki i lawendę schowałam do garażu. Trzymaj się dzielnie pracująca kobieto!! Buziaki

Agnieszko i dalej ładnie zielono, śnieg stopniał, słonko przyświeciło. Mam nadzieję, że nasze róże wytrzymają...
polinka 15:58, 27 lis 2013

Kondzio napisał(a)
mnie ale ja nie robiłem zdjęć na szczęście skoszoną ma trawę cebulki posadzone powiązane trawy ale nie mam kopczyków na różach ale mogę dopiero w czwartek hi hi hi tylko mam trochę tych róż więc mi to trochę potrwa hi hi hi hi

Kondziu widać, że ten śnieg troszkę nas zaskoczył a różą musimy zrobić poduszeczki bo żal by ich było na wiosnę jakby pomarzły Ja też jutro będę dopiero działać
polinka 16:00, 27 lis 2013

regli napisał(a)
O mamuś, jak się cieszę, że u mnie nie ma tego białego puchu I oby jak najdłużej nie było. Ogród co prawda na zimę przygotowany, ale oponki w samochodzie wciąż letnie.

Reglinko powiem Ci, że ładnie ogród wyglądał z tych puchem. Pierwsza moja zima w tym ogrodzie, chodziłam wczoraj i zachwycałam się każdym szczegółem A oponki zmieniaj, zmieniaj
Milka 17:29, 27 lis 2013

Pewnie, że ładnie ogród wygląda w puchu dziś to i u mnie słonko było, ale zima już jest
Swoje róże nie okryłam, kiedyś nigdy tego nie robiłam a zawsze przeżyły, może tym razem znowu się uda
ściskam
JoannA 17:39, 27 lis 2013

Polinko, ogród pod puchową pierzynką wygląda(ł) pięknie
U nas mróz, rano szron pomalował cały ogród ale jak jechałam do pracy to było jeszcze zbyt ciemno na zdjęcia, żałuję bo ogród i pobliski las wyglądał pięknie, taki koronkowy.
Narazie jeszcze bez śniegu, a moje róże też czekają na kopczyki.
pozdrawiam serdecznie
JoannA 17:39, 27 lis 2013

dubelek
polinka 18:52, 27 lis 2013

irena_milek napisał(a)
Pewnie, że ładnie ogród wygląda w puchu dziś to i u mnie słonko było, ale zima już jest
Swoje róże nie okryłam, kiedyś nigdy tego nie robiłam a zawsze przeżyły, może tym razem znowu się uda
ściskam

Irenko to dajesz mi nadzieję, że i moim różą nic nie będzie
Ja też Cię mocno, mocno ściskam
polinka 18:57, 27 lis 2013

JoannA napisał(a)
Polinko, ogród pod puchową pierzynką wygląda(ł) pięknie
U nas mróz, rano szron pomalował cały ogród ale jak jechałam do pracy bo było jeszcze zbyt ciemno na zdjęcia, żałuję bo ogród i pobliski las wyglądał pięknie, taki koronkowy.
Narazie jeszcze bez śniegu, a moje róże też czekają na kopczyki.
pozdrawiam serdecznie

Joasiu ja też uwielbiam takie oszronione krajobrazy a jak w Boże Narodzenie mogę podziwiać takie cuda natury to jestem przeszczęśliwa Oby tylko terażniejszy śnieżek nie okazał się jedynym w tym roku
JoannA 19:29, 27 lis 2013

polinka napisał(a)

Oby tylko terażniejszy śnieżek nie okazał się jedynym w tym roku

Oj nie Polinko, na święta musi być biało i lekki mrozk. Inaczej sobie nie wyobrażam
polinka 19:51, 27 lis 2013

Ja też, ja też Tylko jak przypomnę sobie zeszłoroczne święta to wszystkiego można się spodziewać. Boże Narodzenie wiosenne a Wielkanoc śnieżna
Ja dzisiaj przepadłam na pintereście dziewczyn i zastanawiam się kiedy znajdę czas aby zrobić wszystkie te cuuuda. Jutro jadę do lasu do mech i zaczynam działać. Pierwszy będzie stroik adwentowy i cosik na drzwi