Nic nie można zrobić w ogrodzie bo od wczoraj pada cały czas. Dzisiaj rano tylko słońce było a potem już znowu lało i to solidnie.
Ale za to takie widoki.
ale mi zadanie dałaś, znalazłam tylko 3 zdjęcia
Pashminy mają na tych zdjęciach 2 lata a Princess Ann rok, bo mi pomylili i przysłali Mary Ann, rok później przysłali właściwe po reklamacji.
Śliczna wiosna, te poduchy kwitnące zachwycają. Poidełko i mnie zachwyciło.
I fajnie, że mi nazwę powojnik przypomniałaś, mam 2, ale nazwy nie pamiętałam, cudne są
A teraz działam z nieszczęsnym przedogródkiem a co chwile pada i zastanawiam się czy mogę przesadzić Pissardi? Rośnie około 3 lat i chciałabym je przesunąć.
Edit: uporałam się z rabatą, teraz tylko posadzić rośliny i niech cieszy oko Muszę jeszcze sprzątnąć „ śmieci” ale zaczęło mocno lać wiec zostawiłam
Trzeba ulokować pozostałe rośliny z rabaty i można szaleć
Wszystko na tych zdjęciach mi się podoba i ptaki i koło i wspaniałe montany
Boży kwiat kwitnie mi na całego, dawałam u siebie fotki, czy on się jakoś sam rozsiewa, wiesz coś na ten temat???
Reniu, powinny odbić, ale nie dziwię się że ci przykro. Czytam o nowych pomysłach na rabaty, jak obejrzysz Wojsławice i japoński, to jeszcze natchnienie ci się zmieni
odpisałam na pw.
Witam. W zeszłym tygodniu wysiałem nasiona trawy. Niestety w wyniku niskiej temperatury przemarzła mi czereśnia która dzień po wysiewie zaczęła gubić niezapylone kwiaty. Przykryty mi one sporą część ziemi. To co widać na zdjęciu to drobnostka. Utworzył się wręcz dywan. Co radzicie w tej sytuacji? Zostawić, użyć dmuchawy czy użyć grabii? Z powodu obecnej temperatury wschodów jeszcze nie ma. Dziękuję za odpowiedź.
Aż ci zazdraszczam, bo ja juz prawie nic nie kupuję, no może niewiele, ostatnio 2 magnolie dokupiłam i może klona kupię
Te buki śliczne, 1 by ci nie wlazł???
Mam na imię Paulina, jestem mamą 2 wspaniałych małych dziewczynek.
Swoją przygodę z ogrodem zaczęłam 2 lata temu na małej powierzchni 400 m2. Jest to dla mnie definitywnie za mała powierzchnia mąż się śmieje że wciskam rośliny gdzie popadnie ehh
Dlatego
Od przyszłego roku przede mną nowe wyzwanie, 3000 m2 ziemi na nowe nasadzenia <3 Liczę że na Ogrodowisku znajdę pomoc i inspiracje bo wiem że nie będzie łatwo
Irenko śliczni eten klon ma intensywny kolor, bardzo mi się podoba podobni ejak cały ogród. Program z Twoim ogrodem z chęcią obejrzę ale mogę tylko w necie bo nie mam telewizora.