Chyba masz rację Łukasz. Co ja się będę zastanawiać. W szkółce będzie jeden rodzaj pewnie, a wysyłkowo nie zamówię przecież
Agania u mnie wypisała kilka nazw, ale je zgubiłam w tym pędzie stron. Muszę się cofnąć
Zaliczenie z ćwiczeń mam - na 4 Cud normalnie A egzamin piszę 11 lutego... Wczoraj się dowiedziałem co na nim będzie i pół nocy nie przespałem...
W poniedziałek mam termin zerowy egzaminu z prawa, zaliczenie z geografii ekonomicznej i jeszcze rysunek na urbanistyce... Nie wiem w co ręce włożyć Będzie ogień... Właściwie już jest...
Ha, ha, ha .... dziś z Emusiem oglądaliśmy ten plan... stwierdziliśmy, że ma sporo błędów, ale ogólnie klimat trzyma ...dla kogoś kto bazuje na fotach i tym co nakręcono i tak daję 5+
Brakuje choinki na froncie.
Trochę inny układ wsiowej..szklarnia niżej prawie przy płocie. Brakuje jednej różanki i rabaty za szmaragdami i liliowcami za warzywniakiem.
Ciurkadełko razem z rabatą
Pergola ciut w lewo i jest tam rabatka...
Oczko bardzie owalne
Danusiu, potrzebuję buka czerwonego, może jakiegoś kolumnowego, bo blisko balkon domu jest, żeby korona na balkon mi nie właziła. Podasz jakieś gatunki?
Marzenko, gratuluję 3 lat na Ogrodowisku. Abyś się nie nudziła w OGRODZIE, ale też mogła powiedzieć w końcu PODOBA MI SIĘ
Bo inni już dawno to powiedzieli o twoim ogrodzie