Właśnie rozmawiałem przed chwila z szefową, ze wreszcie mam czas się przeziębić Od piątku chodzę z katarem i ogólnym bólem wszechświata A imprezowanie do rana nie pomaga w odzyskaniu formy
Trzeba je mocno na wiosnę upierdutac. Na początek na dwa oczka, jak się już "rozkrzaczą" to nad pierwszym oczkiem po zeszłorocznym cięciu. U mnie się sprawdza i już ich nie podpieram chyba, ze duchowo
Chyba jesteś pierwsza osoba, która lubi jak Anabelle lażakuje na ziemi
Jak słabo przytniess bukietowe, a poszalejesz z nawożeniem to tez położą Ci się po deszczu - wiem z autopsji
Bo wiesz co- ja to mam wątpliwości czy coś takiego jak Strong Anabelle w ogóle istnieje. One są tak podobne że nie zdziwię się jeśli są pomyłki i zwykła Anabelle jest sprzedawana jako Strong. Kto to pozna? Pod swoje też podpory zrobię mimo wszystko. Dlatego kupię jakąś nowość Abetwo i sobie rozmnożę bo też nie wiem czy to nie będzie lipa a 49zł kosztuje. I jakbym miała kupić 8 szt a potem by się okazało że też leżą to bym się wsicikła skoro zwykłą Anabelle można kupić po 15 zł.
no widzisz, czasem i z woreczka coś się uda fajnego upolować
ja też w CO nie widuję takich niebieskich host, a chciałoby się zobaczyć przed kupnem
ładne zdjęcia robisz
hortensje Silver Dollar nie wykładają Ci się?
moje jak mają kwiaty to prawie z korzeniami się same wyrywają tak są obciążone, muszę podpierać
i się zastanawiam czy kiedyś same będa stały
cieszę się, że wypoczęłaś
Na ogród popatrz łaskawym okiem - trawnik skosisz, tuję z chwastami wyrwiesz i już będzie piękniej
Buksy tylko chorują od cięcia, sierpeń sobie na to zostaw
Ta z ostatniego zdjęcia to moja sadzonka, na własnej piersi wyhodowana
Ciekawe jak się bedą zachowywać, bo dziewczynom Strong anabelle się kładły mimo wszystko...