Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

GorAna 18:34, 16 lip 2017

Miro, ależ masz cudny romantyczny ogród
Fajnie widzieć gromadkę ogrodowych zapaleńców
Pozdrawiam
AgnieszkaW 19:44, 16 lip 2017

Miro, cudny Twój ogród i wspaniałe spotkanie. Pozdrawiam ciepło
Katkak 21:47, 16 lip 2017

Mireczko jeszcze na pamiątkę
Doranma 22:14, 16 lip 2017

Uwielbiam podglądać relacje z ogrodowiskowych spotkań, a zwłaszcza z takich ogrodów, które opowiadają bajkę, która mi w duszy gra. A taki jest właśnie Twój ogród - tajemniczy, piękny, bogaty i nietuzinkowy. Podziwiam Twoją brzozę pendula - jest wkomponowana w tak naturalny sposób, jakby tam rosła od zawsze. Może dlatego tak bardzo zwróciłam na nią uwagę, że marzę o niej, a nie wiem, gdzie posadzić Dostrzegłam też gdzieś w tle za roślinami coś, co skojarzyło mi się z pompą? - jeśli dobrze zgadłam, to napisz mi proszę, czy malowałaś ją? Rozmyślam nad odświeżeniem swojej starej zielono-zardzewiałej studni i zastanawiam się nad kolorem.
Domyślam się, że ciężka praca i serce, które wkładasz w swój ogród, dziś zostały docenione i nagrodzone
Sebek 22:17, 16 lip 2017

Mira tego kącika ogrodnika to Ci zazdraszczam - cudownie to wygląda!
Radziu2013 22:21, 16 lip 2017

Kącik gospodarczy powala. I jak w takim miejscu sadzonki mogą się nie przyjmować i ukorzeniac? No.nie ma takiej możliwości całość jak zwykle przepiękna
Gruszka_na_w... 22:57, 16 lip 2017

Piękny letni dzień. I wokół tyle wspaniałych miejscówek. Trudno wybrać, która najlepsza.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
marzena 23:31, 16 lip 2017

Mira,
dziękuję bardzo, że zaprosiłaś mnie na to spotkanie ach jakie to miłe spotkać 'starych' znajomych z Ogrodowiska, poznać nowe pasjonatki ogrodów, powymieniać doswiadczenia...no i dostać jakieś roślinki haha ale przede wszystkim znów zobaczyć Twój naprawdę piękny i fascynujący ogród.
Spędziłam u Ciebie i Ryśka wraz z innymi kilka niezapomnianych godzin, dzięki !
Zaraz piszę na priw. zerknij.
Buziaki !
aldonaz 23:59, 16 lip 2017

Miro, ja również dziękuję za wspaniały dzień w Twoim uroczym ogrodzie. Nie miałaś się czego obawiać, udało Ci się stworzyć niezwykły ogród. Podobają mi się twoje zestawienia roślin, a także warzywniak. Kasia świetnie pokazała różne zakamarki i detale na swoich zdjęciach. Miło było też spotkać się i poplotkować o roślinach z innymi ogrodomaniakami. Dużo inspircji i motywacja do zmian u siebie.
Pozdrawiam serdecznie
aldonaz 00:23, 17 lip 2017

Z wysokich roślin przypominam sobie, że mówiłyśmy o trojeści krwistej i wiązówce. Ciekawa jest też macleaya cordata.