Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród niby nowoczesny ale... 10:22, 21 gru 2016

Do góry
problem pistoletowy zażegnany ?
Pokaż wianek!
Tu ma być ogród :) 10:21, 21 gru 2016

Do góry
Sweterkowy wianek milusi
Ogród przy lesie początek 2012/2013 09:08, 21 gru 2016

Do góry
abiko napisał(a)

Dlatego 'trza być odpowiedzialnym' ale kiedyś..

Wypasiony wianek z szyszek, moje klimaty

Oj tak ,psiak to spora odpowiedzialność ,szkoda że niektórzy tego nie rozumieją i nie patrzą w przyszłość co będzie ,jak psiaka kupują.
Jeden wianek mój ,ten biały ,już wisi ,drugi po małym liftingu dla pani prezes klubu w którym moi chłopcy trenują.
Ogród przy lesie początek 2012/2013 09:03, 21 gru 2016

Do góry
kasiek napisał(a)
Śliczne wianeczki - a to drzewko to zgapie chyba - super jest [/quote

Kasiu dzięki , jeden wianek ten biały wisi na drzwiach wejściowych ,jeden z mchu z gwiazdkami na cmentarz do mojego braciszka ,jeden zamówiła koleżanka i jeszcze jeden dla pani prezes klubu kajakowego .Zrobiłaś to drzewko?
Ogród niby nowoczesny ale... 22:35, 20 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Albo super glue się pobaw

Ja jednak jestem tępa. Super glue leży na stole...

Ok. Jutro kończę wianek
Ogród zielonej AniaK 19:26, 20 gru 2016

Do góry
Tu sprostowanie wianek kupiłam gotowy tylko go ustroiłam bombkami światełkami i oczywiście kokardą a co w ogrodzie szaro i mgliście to dodałam trochę kolorów
Ogród zielonej AniaK 19:20, 20 gru 2016

Do góry
Witam bardzo serdecznie i dziękuje za opamiętanie nie pomyślałam ze sól szkodzi nie tylko człowiekowi posypałam oczywiście piaskiem
Pozdrawiam bardzo serdecznie

A dzisiaj robiłam wianek na drzwi oto efekt

Ogród przy lesie początek 2012/2013 12:20, 20 gru 2016

Do góry
renatamama3 napisał(a)

Aguś ,no jeśli Was tyle w domu nie ma to ta rasa nie dla Was ,bo on jest bardzo rodzinny i bardzo cierpi jak jest dłużej sam ,potrafi ze złości się zemścić ,u nas np. .pogryzł książkę córy z biblioteki ,syna aparat ortodontyczny itp. Dla nas ona jak członek rodziny ,wieczorkiem fajnie wyglądamy my w piątkę i sunia na wspólnie na kanapie .pozdrawiam

Dlatego 'trza być odpowiedzialnym' ale kiedyś..

Wypasiony wianek z szyszek, moje klimaty
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:07, 19 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
...

Za serce najbardziej ujęły mnie twoje wianki i elementy miedziane, zarówno ten wianek z jemioły jak i ten z ciemnymi bombkami nad kominkiem - cudne
A te czarne choinki to metalowe są? pamiętam je z poprzednich twoich dekoracji, chyba wtedy były na stole...mówiąc w skrócie - cudnie

Gosiu- to z pleksi wycinane na laserze
juz mają pare lat. na stół tez zostały jeszcze i na jedzonko starczy do wbicia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:16, 19 gru 2016

Do góry
Wszystko ładne Gocha i tak gustownie dobrane, do okazji, do ciebie, do wnętrza....
No i gdzie ta kokoszka sie pytam ? wszystko konweniuje (jak mawia Mandżen) stonowane, minimalistyczne - klasa !
Podoba mi sie styl nowoczesny, minimalistyczny ale u mnie by nie pasował ani do mnie jako osoby ani do mojego charakteru, ani do wnętrza domu no chyba że jakieś pojedyncze elementy jako kontrast do innego, bardziej ozdobnego stylu Tak samo jest z ogrodem - u innych sie zachwycam geometrycznymi rabatami, prostota ale sama bym u siebie źle sie czuła w takim ogrodzie....ze mnie to kokoszka, az miło

Za serce najbardziej ujęły mnie twoje wianki i elementy miedziane, zarówno ten wianek z jemioły jak i ten z ciemnymi bombkami nad kominkiem - cudne
A te czarne choinki to metalowe są? pamiętam je z poprzednich twoich dekoracji, chyba wtedy były na stole...mówiąc w skrócie - cudnie
Zielonym od linijki - ogród Ivony 14:33, 19 gru 2016

Do góry
ivo napisał(a)

Gosia ale który wianek jest numer 1 ??? Bo tu wianków kilka było Podejrzewam że ten eukaliptusowy

o tak
nie wiem czemu ale pomyślałam że nie musze tej info. dodawać jako ze w tym roku to u nas na forum hit
wybacz
Zielonym od linijki - ogród Ivony 13:33, 19 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Wszytsko piękne, ale wianek nr 1

Gosia ale który wianek jest numer 1 ??? Bo tu wianków kilka było Podejrzewam że ten eukaliptusowy
Zielonym od linijki - ogród Ivony 13:27, 19 gru 2016

Do góry
Wszytsko piękne, ale wianek nr 1
Podwórkowa rehabilitacja 08:35, 19 gru 2016

Do góry
Fajnie wyszły kolaże, naprawdę dobry pomysł, żeby szybko i oryginalnie pokazać, co działo się w ogrodzie muszę pomyśleć w wolnym czasie tylko z tym wolnym czasem u mnie krucho.
Do pierniczków dodajesz kardamon? Nie słyszałam, a w przyszłym roku wypróbuję. W tym pierniczki już zrobione
Podziwiam Twoje zdolności i pomysłowość. Wpadłam na pomysł, że zrobię wianek z zielonych gałązek, przyozdobiony suszonymi pomarańczami, cynamonem i gwiazdkami anyżu. Wyszedł taki koszmarek, że skończyło się na zielonym wiechciu w wazonie i plasterkach pomarańczy ozdabiających świątecznie kuchenne okno A córeczka zdolności ma po mamusi
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:31, 19 gru 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Koniec myslenia o nartach, trzeba pomyśleć o świetach. Choinka (świerk niebieski) kupiona, dekoracje przed domem poczynione, iluminacja włączona

Wianek włóczkowe Nawigatorki dostał kilka osob . Na fotce wygląda tak sobie a w rzeczywistosci jest uroczy

Ciemierniki zakupione na giełdzie ćiesza orzed wejsciem - przeciez to róże bozonarodzeniowe

Laur wawrzynolistny udaje choinkę

fajny pomysl na cieplutki wianuszek

ciemierniki to mozna teraz gdzies kupic ? zostawisz je tak na zime ?
ja swoje wywalilam z doniczek na zime do gruntu

a jak zimujesz laura ?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 06:37, 19 gru 2016

Do góry
Podglądałam wczoraj wszystkie moje ciemierniki, planuja porzadnie zakwitnąć. Jakby było mi mało zdobią wejscie do domu w donicach.
Wianek soute świetny!
W kamiennym kręgu od początku 21:04, 18 gru 2016

Do góry
Wszystkie dekoracje eleganckie - wytworne Ten wianek z jemiołą chętnie bym zawiesiła u siebie, zresztą każdy z nich
Też popełniłam jakieś wianki, ale jeden - taki ze świeżych gałązek już zrzucił igiełki i musiałam powtórzyć czynności "twórcze".
Aniu, Spokojnych Świąt!
Zielonym od linijki - ogród Ivony 19:56, 18 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Pięknie.elegancko.skromnie.a eukaliptusowy wianek uroczy

Asia dobrze mi doradzalaś i poprosilam panią w kwiaciarni o przywiezienie eukaliptusa. Otrzymałam wielki bukiet za 22 złote. Do giełdy mam prawie 40 km więc specjalnie nie warto by mi było jechać. Od tej pory chyba częściej będę zamawiać u tej milej pani Widziałam Twoją choinkę - cudna a najbardziej mi wpadl w oko ten pojemnik na nią - super
Zielonym od linijki - ogród Ivony 19:50, 18 gru 2016

Do góry
Pięknie.elegancko.skromnie.a eukaliptusowy wianek uroczy
Zielonym od linijki - ogród Ivony 19:29, 18 gru 2016

Do góry
Tak to się zaczęło moje wiankowanie wczoraj

Wianek dla mamy bardziej " na bogato" :

I dla mnie trochę skromniejszy:

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies