Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Zielonym od linijki - ogród Ivony 13:27, 19 gru 2016

Do góry
Wszytsko piękne, ale wianek nr 1
Podwórkowa rehabilitacja 08:35, 19 gru 2016

Do góry
Fajnie wyszły kolaże, naprawdę dobry pomysł, żeby szybko i oryginalnie pokazać, co działo się w ogrodzie muszę pomyśleć w wolnym czasie tylko z tym wolnym czasem u mnie krucho.
Do pierniczków dodajesz kardamon? Nie słyszałam, a w przyszłym roku wypróbuję. W tym pierniczki już zrobione
Podziwiam Twoje zdolności i pomysłowość. Wpadłam na pomysł, że zrobię wianek z zielonych gałązek, przyozdobiony suszonymi pomarańczami, cynamonem i gwiazdkami anyżu. Wyszedł taki koszmarek, że skończyło się na zielonym wiechciu w wazonie i plasterkach pomarańczy ozdabiających świątecznie kuchenne okno A córeczka zdolności ma po mamusi
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:31, 19 gru 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Koniec myslenia o nartach, trzeba pomyśleć o świetach. Choinka (świerk niebieski) kupiona, dekoracje przed domem poczynione, iluminacja włączona

Wianek włóczkowe Nawigatorki dostał kilka osob . Na fotce wygląda tak sobie a w rzeczywistosci jest uroczy

Ciemierniki zakupione na giełdzie ćiesza orzed wejsciem - przeciez to róże bozonarodzeniowe

Laur wawrzynolistny udaje choinkę

fajny pomysl na cieplutki wianuszek

ciemierniki to mozna teraz gdzies kupic ? zostawisz je tak na zime ?
ja swoje wywalilam z doniczek na zime do gruntu

a jak zimujesz laura ?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 06:37, 19 gru 2016

Do góry
Podglądałam wczoraj wszystkie moje ciemierniki, planuja porzadnie zakwitnąć. Jakby było mi mało zdobią wejscie do domu w donicach.
Wianek soute świetny!
W kamiennym kręgu od początku 21:04, 18 gru 2016

Do góry
Wszystkie dekoracje eleganckie - wytworne Ten wianek z jemiołą chętnie bym zawiesiła u siebie, zresztą każdy z nich
Też popełniłam jakieś wianki, ale jeden - taki ze świeżych gałązek już zrzucił igiełki i musiałam powtórzyć czynności "twórcze".
Aniu, Spokojnych Świąt!
Zielonym od linijki - ogród Ivony 19:56, 18 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Pięknie.elegancko.skromnie.a eukaliptusowy wianek uroczy

Asia dobrze mi doradzalaś i poprosilam panią w kwiaciarni o przywiezienie eukaliptusa. Otrzymałam wielki bukiet za 22 złote. Do giełdy mam prawie 40 km więc specjalnie nie warto by mi było jechać. Od tej pory chyba częściej będę zamawiać u tej milej pani Widziałam Twoją choinkę - cudna a najbardziej mi wpadl w oko ten pojemnik na nią - super
Zielonym od linijki - ogród Ivony 19:50, 18 gru 2016

Do góry
Pięknie.elegancko.skromnie.a eukaliptusowy wianek uroczy
Zielonym od linijki - ogród Ivony 19:29, 18 gru 2016

Do góry
Tak to się zaczęło moje wiankowanie wczoraj

Wianek dla mamy bardziej " na bogato" :

I dla mnie trochę skromniejszy:

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 19:04, 18 gru 2016

Do góry
JoannA napisał(a)
Ślicznie wianki Wiuniu. Dekoracje i choinka w moim guście. W tym roku też postawiłam na biel chociaż trochę różu się wkradło.
Dzisiaj nabyłam gałązki świerkowe i muszę wianek na furtkę zrobić.
Pizdrawiam przedświątecznie Wiuniu

Dziękuję Joasiu na mojej choince jest też kilka kolorków oprócz bieli, srebra i czystego szkła np. turkus, róż i czerwono- białe drewniane karmniczki tak dla złamania białego kolorki

Życzę spokojnego przedświątecznego tygodnia Joasiu!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:59, 18 gru 2016

Do góry
ale ci zazdroszczę tegu wypau w puste góry. wtedy - własnie gdy bez ludzi i tłumów - człowiek wie że żyje, może podizwiac i chłonąć.

piękny ten wianek na drzwiach
i domek szklany też świetny
i ciemierniki Bomba
Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 16:18, 18 gru 2016

Do góry
Ślicznie wianki Wiuniu. Dekoracje i choinka w moim guście. W tym roku też postawiłam na biel chociaż trochę różu się wkradło.
Dzisiaj nabyłam gałązki świerkowe i muszę wianek na furtkę zrobić.
Pozdrawiam przedświątecznie Wiuniu
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 16:00, 18 gru 2016

Do góry
Koniec myslenia o nartach, trzeba pomyśleć o świetach. Choinka (świerk niebieski) kupiona, dekoracje przed domem poczynione, iluminacja włączona

Wianek włóczkowe Nawigatorki dostał kilka osob . Na fotce wygląda tak sobie a w rzeczywistosci jest uroczy

Ciemierniki zakupione na giełdzie ćiesza orzed wejsciem - przeciez to róże bozonarodzeniowe

Laur wawrzynolistny udaje choinkę

Cos mi tu nie pasuje, jutro pozmieniam, cyprysik chyba pójdzie do domu
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 21:10, 17 gru 2016

Do góry
JoannA napisał(a)
Choineczki ślicznie wyglądają. To pierniczki?
Surowy wianek bardzo ładnie się prezentuje z tymi ledowymi światełkami. Ja bym zostawiła taki bez ozdób.
Z czasem u mnie też kiepsko

tak, pierniczki
w planach jeszcze ciasteczka orzechowe i czekoladowe
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:41, 17 gru 2016

Do góry
Choineczki ślicznie wyglądają. To pierniczki?
Surowy wianek bardzo ładnie się prezentuje z tymi ledowymi światełkami. Ja bym zostawiła taki bez ozdób.
Z czasem u mnie też kiepsko
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:58, 17 gru 2016

Do góry
kasiek napisał(a)
Ale wypadzik fajny na miacho, świetny wianek - srece a Twoje bombki bombowe Ukochany kolor trzyma - prosze jeszcze jakąś ogrodową fote

Spotykamy się rodzinnie przed Świętami, rodzina Agi przyjeżdża z Andrychowa, więc przedświątecznie miłe chwile spędzamy na rynku w Świątecznym Krakowie

W ogrodzie czekam na śnieg i cudowną pogodę, żeby pofocić i pokazać jodłę koreańską w bombkach....to niespodzianka?
Beskidzkie marzenie 20:34, 16 gru 2016

Do góry
Moniq napisał(a)

Powiem ci szczerze ze najbardziej podoba mi sie wianek z mchu bez ozdob.
Z jodly tez umotalam i bedzie na drzeiach wejsciowych. Te z mchu pojda na brame wjazdowa, ale jeszcze zastanowie sie czy ze sniezkami czy saute

Masz rację mech bez zbędnych ozdób bardzo elegancko wygląda ewentualnie jakiś mały dodatek

Ja swój mech (on sztuczny więc to nie to) schowałam poczeka chyba na wiosnę, no nie grał mi z tymi gwiazdami, jodła w sumie też nie - one lustrzane więc dodatki odbijały się w nich i przez to gwiazdy ginęły - stanęły golusieńkie na parapecie

Beskidzkie marzenie 12:56, 16 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Wpadłam zobaczyć co tam natworzyłaś pięknie zielone ozdóbki

Ja mam mech pozostałość z dekoracji jesiennej na dworze - coś próbowałam wymodzić ze srebrnymi gwiazdami, ale coś mi nie gra - chyba jodła pójdzie na podkład wieczorem coś pomyślę.

Powiem ci szczerze ze najbardziej podoba mi sie wianek z mchu bez ozdob.
Z jodly tez umotalam i bedzie na drzeiach wejsciowych. Te z mchu pojda na brame wjazdowa, ale jeszcze zastanowie sie czy ze sniezkami czy saute
Zielonym od linijki - ogród Ivony 12:30, 16 gru 2016

Do góry
nadal mnie zachwyca Twój wianek
Zielonym od linijki - ogród Ivony 12:29, 16 gru 2016

Do góry
śliczny ten wianek
Zielonym od linijki - ogród Ivony 11:27, 16 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Noo piękny jest
W prostocie siła!!!
Może mojemu jeszcze trochę jemioły dorzucę

PS A jak plotłaś ten wianek to chyba z takich krótszych gałązek bo ja zrobiłam bardziej taki "nieuporządkowany" ... u Ciebie zaś gałązki równiutko się układają

Plotłam właśnie z krótszych gałązek i trochę poprzycinałam nożyczkami gdzie wystawało ale taki uporządkowany też ma swój klimat A część gałązek to pamiętam że doklejałam klejem żeby było gęsto. Podkład jest słomiany.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies