Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 21:36, 15 gru 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja zapominam nawet cukierniczkę gościom postawić bo mi się wydaje, że jak ja nie słodzę to inni też nie

Właśnie znam też to uczucie jak ktoś się wstydzi poprosić, niesłodzona mu nie smakuje a ja się orientuję jaki nietakt popełniłam
Nallar 22:24, 15 gru 2016

Dziewczyny, wy z tym cukrem nie ściemniajcie chowacie go z pewnością do szafy jak goście mają przyjść.

Gwiazdy w okienku wyglądają ślicznie.
Rumianka 22:27, 15 gru 2016

Gość w dom - ser na stół...
zoja 06:55, 16 gru 2016

Gwiazdy rewelacja! Prosto ale genialnie. wyproboju jak znajde czas
Katkak 07:03, 16 gru 2016

Reniu anioł wyszedl suler i nawet uczesanie ma takie nie sztampowe. Gwiazdki wynyslilas świetne . Buziolki kobietki .
ryska 18:32, 16 gru 2016

Dzięki dzięki Dziewczyny Mikołaj do mnie dziś przyszedł i bilety na skoki przyniósł. Teraz już czuję święta
Napia 07:59, 19 gru 2016

ryska napisał(a)

Dzięki Dziewczyny
Ewo orzeszki brokatem w sprayu pryskałam. U mnie nic nie straciły na wyglądzie.
Kule jak kule jajowata złośnica do niczego innego się nie nadawała jak tylko do podświetlenia. Próbowałam zgubić jajowatość przykrywając szyszkami. Pocieszam się, że to unikatowa ręczna robota, tu nic nie jest idealne

Ależ ona jest uroczą i niepowtarzalna, właśnie dlatego, że jest trochę jajowata. Doskonałość bywa nudna
Napia 08:35, 19 gru 2016

Fajnie wyszły kolaże, naprawdę dobry pomysł, żeby szybko i oryginalnie pokazać, co działo się w ogrodzie muszę pomyśleć w wolnym czasie tylko z tym wolnym czasem u mnie krucho.
Do pierniczków dodajesz kardamon? Nie słyszałam, a w przyszłym roku wypróbuję. W tym pierniczki już zrobione
Podziwiam Twoje zdolności i pomysłowość. Wpadłam na pomysł, że zrobię wianek z zielonych gałązek, przyozdobiony suszonymi pomarańczami, cynamonem i gwiazdkami anyżu. Wyszedł taki koszmarek, że skończyło się na zielonym wiechciu w wazonie i plasterkach pomarańczy ozdabiających świątecznie kuchenne okno A córeczka zdolności ma po mamusi
ryska 18:39, 20 gru 2016

Cześć Agnieszko, miło, że zaglądasz.
Dzięki kolażom wiem, że jednocześnie może kwitnąć u mnie ponad 35 roślin, bo tyle zdjęć jest w jednym
Do pierników dodaję przyprawy wg własnego upodobania. Nie znoszę gotowych przypraw gdzie najważniejsza jest sól albo cukier albo mąka...
Kiedyś się ubawiłam jak pani w sklepie robiła zakupy na imieniny i na głos czytała jakby menu a jej córka wrzucała do koszyka: przyprawa do flaków, do bigosu, do kurczaków na ostro, do zapanierowania kotletów itd.
Moje pierniczki mają w sobie: czarny pieprz, kardamon, goździki, cynamon, ziele angielskie, gałkę muszkatołową i imbir.
Z takich świątecznych zasad to mam jeszcze dwie: barszcz czerwony musi być z moimi kiszonymi burakami i śledzie muszą być całe a nie matiasy w zalewie z mojego octu jabłkowego i oleju lnianego
Miłego czasu przedświątecznego
GorAna 23:09, 20 gru 2016

Bardzo pomysłowe te gwiazdki Reniu, pięknie się prezentują na oknie
Pozdrawiam