I pysznie smakuje...uwielbiam rabarbar...ciasto z rabarbarem (muszę upiec!)...mniam!
Ewo zobacz jak już zaczyna być widoczny owal Twojego projektu Jeszcze zostały dwa świerki na choinki
Nie wszystko zrobiłam jak podpowiadałaś,ale jeszcze raz ogromne dzięki!!!Bo dzięki Tobie i Makadamii ruszyłam z miejsca!
Anuś zawsze z przyjemnością korzystamy z waszej gościnności W końcu można też pogadać o ogrodowych dylematach z kimś kto się nie dziwi ile można gadać "o hostach i jeżówkach..."(te dwie nazwy mój em ma utrwalone...no jeszcze żurawki)
Musicie teraz Wy do nas wpaść,troszkę się u nas zmieniło dzięki nowym dodatkom i moim roślinnym roszadom
Anitko chyba wykorzystam deszczową pogodę i przemaluję meble ogrodowe w pierwszej kolejności bo na pergole nie ma szans jak ciągle pada.
Ja ciągle cos kupuję i dosadzam.
Kupiłam hortensje Polar bear 3 szt, azalie japońskie 5 szt, pigwowiec o biało seledynowych kwiatach, dwie jabłonki płaczące, tawlinę jarzębolistną i wisterię białą Alba, 4 conici 2 szaro zielone i 2 żółto zielone.
To tylko w ub tygodniu. wszystko rośnie i z góry podlewa
Mam też grzybienie tylko metalowe, bo na prawdziwe za płytko. Brat co prawda chce mi dać małą zaszczepkę, ale muszę sprawdzić czy rzeczywiście jest mała. On nie widział jeszcze mojej kałuży.