Myślałam o tej żółtej
Potrzebuję co najmniej 10szt.
Gdybyś była u tej ogrodniczki, mogłabyś zrobić jedno zdjęcie poglądowe (oczywiście jeśli będzie w sprzedaży)
Z góry dziękuję
Tak to jest jak się starszych i ....nie słuchaCiekawe jak teraz spac bedziesz ? W prognozach od jutra stopniowo niższa temperatura i bys spokojnie mogła to teraz zrobic. Gdyby Cię polecki bolały to kwasne mleko pomaga albo maslanka, aż sie boje myslec jak mocno je spaliłas.
Cuuudowne są te zdjęcia Jak musi być u Ciebie wspaniale i pachnąco w taką piękną pogodę Zazdroszczę ... tym bardziej, że w ten żar ja macham grabkami i równam ziemię pod trawnik
Pozdrawiam serdecznie
Ale jakie ja mam doświadczenie jak to mój drugi sezon ?
Zaczęłam na jesieni 2013 sądząc kilka krzewów a cała reszta, byliny, kawałek trawnika i warzywnik funkcjonują to dopiero...
Kilka powojnikow posadzilam w zeszłym roku ale to nie były udane sztuki bo podsychaly i 2 padły całkiem
Na wiosnę podlałam je rostworem nadmanganianu i wszystkie ruszyły nawet te których wydawało mi się ze Juz nie ma
A w tym roku posadzilam 5 nowych bo bardzo mi się. podobają
Mam nadzieje ze bedą rosły
To wszystko to dla mnie eksperymenty
W tym roku testuje tez nowe odmiany pomidorów
Kasiu
W końcu udało mi się przejrzeć Twój wątek. Widzę, że masz już duże doświadczenie w pielęgnacji wielu roślin, w tym też kwitnących (ja takich u siebie wcześniej nie miałam w ogóle). Pozachwycałam się Waszą wspaniałą wyprawą do Grecji (marzy mi się, może w przyszłym roku) Podziwiam Cię za warzywnik (skrzynie wypas!)
A jeśli chodzi o ostatnie wpisy, to ja też uwielbiam powojniki, tylko od paru już osób słyszałam, że nie są trwałe ... mogłabyś coś doradzić w tej kwestii?