Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:59, 24 cze 2014

Do góry
Rench napisał(a)
Z różami to ja cię rozumiem doskonale,antidotum nie wynaleziono
A teraz jeszcze zobaczyłam u rosomanes Ebb Tide z Sharifą Asma ,przepadłam

mogę na priv poprosić o linka do zestawień rosmanes, dziękuję

Madżenka - łączę się w bólu migrenowym, w niedzielę odcięło mnie kompletnie około 11
Ogródkowe perypetie:) 14:55, 24 cze 2014

Do góry
Małgosiu dziękuję, faktycznie w tym roku róże cudo.. nie umiem robić zdjęć jak Ania z kulkowa czy Madżenka.. stad nie oddają całego uroku pozdrawiam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:37, 24 cze 2014

Do góry
makkasia napisał(a)
I jeszcze pranie złożyć...jak żyć?

Serio? Boszzzz...ta Madżenka to na Duracellkach chyba jedzie
Jak żyć?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:16, 24 cze 2014

Do góry
Madżenka, co tam same róże, całe zestawienie, najlepiej w pliku PDF, aby możne było łatwo odszukać, do tego odnośnik, gdzie i za ile, jak wygląda w poszczególnych latach ... albo, lepiej książkę nam wydaj... ja kupię a dystrybujca i reklama... jakoś damy radę

Ale biorę procent na pomysł jak i umowę na wyłączność mogę napisać (hahhaha)

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:08, 24 cze 2014

Do góry
Madżenka, wiem , że jesteś zarobiona, ale gdybyś jednak znalazła chwilę, to mam do Ciebie prośbę o zrobienie swego rodzaju zestawienia wszystkich Twoich róż, tzn nazwa + aktualne zdjęcie.
Masz już ich trochę i ciężko skakać po wątku w ich poszukiwaniu, a nie ukrywam pragnę się powzorować...
Zrób zestawienie . Pewnie nie tylko mi się przyda.
Ogród z łezką 06:46, 24 cze 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)

Moja 29 lat skończyła, najwyższy czas zmądrzeć

Patrząc na moje dziecię, nadzieję jak najbardziej możesz mieć...matko, jak ona nam popalić dała, jak 16 - 19 lat miała...
Jak wyszła za mąż i tego miodu się napiła (dorosłe życie się zaczęło wtedy dopiero), urodziła dziecko, to zrozumiała wreszcie w czym rzecz...ale na to jeszcze troszeczkę poczekać musisz
Potem, jak ze swoją rodziną będzie do Ciebie przyjeżdżać, też plewić będzie
Doczekasz się

To możemy sobie ręke podać, ale moja zakończyła szaleństwa na 18-te... Tearz ma 21
Jestem na bieżaco
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:42, 24 cze 2014

Do góry
Sebciu jak egzaminy? Dałeś radę? Jak długo mamy trzymać kciuki? Jeszcze dzisiaj kontynuujesz czy jesteś po?
Ogród cioci czyli ciociogród :) 06:38, 24 cze 2014

Do góry
Ciociu Ty nadal w podróży czy już w domowych pieleszach?
Ogród do odświeżenia 06:34, 24 cze 2014

Do góry
Piekne zestawienia bladego różu z ostry , uwielbiam takie kolory.
Wprawdzie avatarek piekny aczkolwiek trudniej do Ciebie trafić
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:34, 24 cze 2014

Do góry
Iza Mala Mi prosi o skrót wyfpdarzeń na forum, bo nieczasowa jest. Więc jak skónczycie amory z Adamo w celu posiadania dubelka Małego Mi to skrobnij kilka słów

Ja nie iwem czy moje skróty myślowe zrozumiecie? Ale jak już lawenda Was nie bedzie odurząc i Muminek to podsumuj spotkanko u Ani i coś jeszcze
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 00:31, 24 cze 2014

Do góry
Bluzeczkami i kołorem włosów

Ponawiam pytanie Magdy70 , pocięłaś teraz seslerię?
Ogród niby nowoczesny ale... 00:29, 24 cze 2014

Do góry
Czy licytacja wieku dzieci nadal trwa? Moja 21
Miejsko & sielsko 00:25, 24 cze 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)

Ewo coż to za śliczna ruda trawa? Carex comans bronze nie jest u mnie taki lisi rudy

Ps dziekuje za miłe słowa u mnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:24, 24 cze 2014

Do góry
Ps kosmosy z hostami zachwycające!
A niedługo zacznie się szaleństwo hortensji
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:23, 24 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
dzięki nawadnianiu trawa ma ciągle picie to rośnie a i nawozimy regularnie, niestety chwasty również...

Aniu czy codziennie uruchamiasz nawadnianie? Jak długo pracują poszczególne sekcje?
Moja trawa w tym roku mimo, że nawożona slabo rośnie. m kosi ją bardzo krótko i w ciagu ubiegłego tygodnia niemal nie przyrosla.
Pierwszy dzień lata u Małej Mi - czerwiec 2014 23:00, 23 cze 2014

Do góry
Niesamowite spotkanie, niesamowita atmosfera i goście i ogrod Anuli niesamowity tak jak ona sama i cala rodzina muminkowa!
Szkoda, ze mnie z Wami nie było i soplicy nie piłam
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:51, 23 cze 2014

Do góry
Ania odespij emocje i wracaj do nas ze zdwojoną energia. I pokazuj nam wszystkie zakątki ogrodu, bo paparazzi odkryli przed nami takie pieknotki, które nam nie pokazujesz!

Buzaiki Mała Mi Siem wystraszyłam, ze przegapiłam imieniny
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:46, 23 cze 2014

Do góry
Zloże tylko meldunek z dzisiejszego migrenowego dnia (tak mam zawsze po długich podróżach samochodem a od czwartku więcej jestem w samochodzie niż ogrodzie...)
Nie usiedziałam jednak i przesadziłam bladoróżwego liliowca... Cały jest w pąkach... Mam nadzieję, że mu nie zaszkodziłam...a w jego miejsce wsadziłam kuleczkę bukszpanową, ktora w czwartek cięlam z pseudo szablonem kartonowym. Kuleczka ma 60 cm... I wszystko byłoby pięknie, tylko powinna być przesunieta o cały 1 m aby symetrycznie wkomponować ją przed ambrowcami... Ale ponieważ mam jeszcze jedną kulę 50 cm do wkopania na tę rabatę i przesadzenia 3 liliowce ... Więc poczekam do jesieni...Przy okazji zrobiłam małe przemeblowanie z miniaturowymi hostami i po raz kolejny przesadzałam seslerię i carexy frosted curls.... I nadal mi sie ta rabata nie podoba.. Bo purpurowe szławie nie są tak piekne jak ciemnofioletowe... Zrobie sobie jesienia rabatę szalwiowo carexową , zgapię od Magdy70 i stwierdzam że mam za malo przetaczników!!! Jak mogłam ich tak mało kupić rok temu. Mus je porozsadzać póznym latem, muszę mieć ich zdecydowanie wiecej!!!

I obiecałam sobie już nic nie sadzić, bo codziennie latam z konewkami!!!! Wszystko co posaadzone mdleje w słońcu... I jeszcze kilkanaście donić z jednorocznymi!!!!
I żeby nie było u nas była dzisiaj piekna pogoda... Nawet wieczorkiem gdy wrociłam do domu. I na Ślasku też było dzisiaj pieknie!
I zmykam, składać jak zwykle pranie, a potem wiecie gdzie... Podziwiać róże... Czy jest na to jakieś antidotum?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:36, 23 cze 2014

Do góry
tusiawka napisał(a)
Jestem u Ciebie prawie codziennie i podobnie jak inni oglądam zdjęcia po kilka razy. Ogród zachwyca niezależnie od pory roku.

Qurcze nie pisz tak, bo jak ja oglądam swój ogród to mnie ciagle coś wnerwia... Dzisiaj zdechły kiścień zeblid... Gdzie ja dokupię jednego do rzedu... Albo bergenie powyżerane przez ślimaki.... Albo trawnik włazący w kostkę, stępiony nóż do trawnika M, carexy zbyt wolno rosnące i brak pierwszego planu dla róż, gracillimusy, ktorych niemal nie widać .... powojnik ktorego ciągle atakuje szara plesń i na dodatek mi teraz nie konweniuje z James Galawy!! I tak sobie musi pomarudzić ogrodniczka, ale nie narzeka na forum, tylko ora, w chwilach kryzysu poskacze po Waszych wątkach, obfotografuje tylko to co ladne a brzydkie nie pokaże

Marto masz cudowny ogrod a jak widze co w nim masz to wiem, że będą zmiany i będzie jeszcze piekniejszy. Na pewno pojawia się w nim bukszpany Bo zaraza bukszpanowa jest naturalna na naszym forum... A teraz rozprzestrzenia się zaraza różana... Przeżyłysmy juz trawkową, lawendową i żurawkową, czas na róże

Aha i wiosną po obejrzeniu ogrodu Bogdzi zawsze mamy zarazę rododendronową.
I uwaga nie leczymy się
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:30, 23 cze 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Ale u Ciebie lepsze widoki!!!

Juzia chesz dostać po doopce?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies