Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród z wilkiem zamkn. 15:52, 28 maj 2019

Do góry
Agania napisał(a)
Madziu piękne donicowo...zawsze cieszy coś nowego
Ogród masz wypieszczony nic tylko się gapić,
Uwielbiam te zielone kwadraty, które sobie wyrzeźbiłaś i podziwiam zawartość skrzyneczek, smakowicie wyglądają
Macham do Ciebie...ślicznie wyszłaś na obydwu zdjęciach

Agatko
dziękuję Kochana 2 zdjęcia fajne na 100 zrobionych hihi
to kolejne nowe nabytki -zrobiłam sobie prezent na dzień Mamy

deszczowo dziś znowuuuu

i jak mi się nie chce iść dziś do pracy …
Ogród z wilkiem zamkn. 15:49, 28 maj 2019

Do góry
Magleska napisał(a)

Daria dziękuję

a co do ławeczki - dziewczyny mnie przekonały ….a poza tym odniechciało mi się malować-za dużo rzeczy do przemalowania dodałam rdzawe puszki ,żeby kolorem do maty grały i chyba może być

i jeszcze rodkowa ,bo już jej ostatki

Magdo, bardzo fajne te białe donice. Powiedz, gdzie je kupiłaś? Malowalaś je czy takie były? Podadziłaś w nich choiny? Te białe kwiatki to goździki?
Normalnie chyba odgapię

Elaty jak Ci się rozrosną będziesz zachwycona, one mają ok. 50 cm szerokości. Ja je kocham
Liliowo i kolorowo:) 15:45, 28 maj 2019

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Podlewanie jest pewnym problemem ale takiego kwitnienia zadne rosliny nie mają. Dla niektórych jest może aż jarmarcznie ale po zimie taka dawka kolorów mnie cieszy i niech tam sobie inni wybrzydzaja. Dokad woda w kranie mogę podlewac.

Dokładnie myśle tak samo i mi ten kolorowy misz masz bardzo odpowiada i cieszy zachwycam sie kazdym kwiatkiem, kształtem i cudne są te rózowe rózyczki na rózowych i białych azaliach.

Ogród z wilkiem zamkn. 15:45, 28 maj 2019

Do góry
MirellaB napisał(a)
Piszesz zbliżenia, kadrowania, magia fotek, czarowanie - no może i tak, ale mimo tych filmów ników to i tak widać, że masz piękny ogród

Czosnki bardzo wysokie. Liście im oberwałaś?

Mirello bardzo dziękuję za tyle miłych komplementów
mam już dużo kawałków ,które lubię i które mi odpowiadają ,ale mam jeszcze też takie ,co mi w nich nie gra ….ale to na szczęście drobne przesadzanki ….najważniejsze kształty rabat i trawnika już skończone .

....żeby jeszcze ten trawnik urósł w końcu -co dosieję trawę ,to mi deszcz spłuka ….ech co za pogoda teraz ….

dziś też dosiewałam i znowu dolało

Podwórkowa rehabilitacja 15:45, 28 maj 2019

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Obejrzałam , poczytałam , pięknie . Macham.

Witaj miły Gościu, dziękuję za odwiedziny, miłe słowo i machanie. Również macham i foteczkę dedykuję.

Przedziwny Ogród 15:44, 28 maj 2019

Do góry
Waclaw napisał(a)
kleszczom i komarom mówimy stanowcze NIE! Nie lubimy ich

Zgadzam się z Tobą

Wszystkiego po trochu 15:40, 28 maj 2019

Do góry
mirkaka napisał(a)
wykluwający się czosnek bułgarski, Łucja mi go zdiagnozowała, bo nie wiedziałam co miałam

ciągle dojrzewa, kolorki robią się coraz cieplejsze

Dzięki Wam dowiedziałam się, co i u mnie się wykluło
Podwórkowa rehabilitacja 15:40, 28 maj 2019

Do góry
Maleńkie hosty myszki, urocze są

Runianki tworzą fajne kępy, dobrze im tutaj. Pomiędzy nimi szachownice kostkowate i tawułki Vision in Red.
Przedziwny Ogród 15:39, 28 maj 2019

Do góry
KasiaLangier napisał(a)
Przyszłam w odwiedziny, podoba mi się i Twój ogród i jego nazwa. Też pragnę, żeby mój ogród był przedziwny, spraszam wszystkie stworzenia, no może oprócz kleszczy i komarów

Dziękuję za odwiedziny U mnie moc owadów... Mnóstwo pszczółek na kwiatach i krzewach. Są osy, komary, muchy, pojawiają się motyle, ale kleszczy nie ma

Klon palmowy - Acer palmatum 15:38, 28 maj 2019

Do góry
U Ani-Kwartet jest taki klonik, który kupiła jako Orange dream, ale różni się od mojego i chyba to nie on jednak. Może ktoś podpowie co to za odmiana?

Kolor pnia z bliska
Ogród z wilkiem zamkn. 15:37, 28 maj 2019

Do góry
dana1s napisał(a)
Madziu masz cudowny widok z tarasu. Uważam, że Twój ogród jest cudowny i w realu i na fotkach. Pięknie go urządziłaś!
Kochana nie wyglądasz na dorosłego syna, a może to Twój brat Piękna kobieta z Ciebie!
Nie zazdroszczę przygód z ojczymem, chyba bym straciła nad sobą kontrolę

Danusiu dziękuję za tyle komplementów normalnie obrastam w piórka hihi
muszę synowi zakazać do mnie mamo mówić

a z ojczymem szkoda słów -już nie zamierzam z nim kontaktów żadnych utrzymywać ….straciłam tam panowanie ,ale i tak co to da …...tylko mnie serce do dziś boli

podoba mi się połączenie pomarańczu do bordo -szkoda ,ze w realu to na razie tylko kila drobnych kwiatuszków -musowo do tej rabaty wiśniowej dojdzie róż i pomarańcz-

czekają mnie na niej przeprowadzki -na razie zabrałam ellatę ,a dałam bodziszki -na efekt trzeba poczekać ,bo wszystko mikrusie

ja przeniosę kompostownik , to zniknie też to tło -ten kawałek maty drażni mnie w plecach tej rabaty

na tym zdjęciu powyżej dobrze widać ,że jeszcze w niej nie wszystko gra
bo na zbliżeniu całkiem fajnie

Ogród do odnowy 15:37, 28 maj 2019

Do góry
Gosiek33 napisał(a)
To jak to jest - kto kogo ma zniszczyć....

nie mówiąc, że to chyba biedronka azjatycka bez kropek

Dobre
Miłkowo - sezon 2016-2022 15:35, 28 maj 2019

Do góry
Milka napisał(a)
Gosiu dzięki też mnie o tej porze cieszą rodki i inności
Pergola na razie w sensie roboczym, a cała jeszcze będzie dopieszczona dodatkami, tylko my tak powoli działamy z braku czasu...ale przy rozwalaniu starej i robieniu nowej, mój mąż się bardzo napracował, wszystko robi sam. buziaki

niebawem dzielę hakonki

Ta alejka jest CUDNA Zreszta jak wszystko u Ciebie, raj na ziemi, a pergola bardzo mi się podoba i pasuje do całości. Jak te rozowe rh sie nazywaja? te pod murem bo są piękne Pogoda w tym roku bardzo sprzyja rh bo wody mają dużo Pozdrawiam Zachwycam sie u siebie orlikami od Ciebie z ozdobnymi limonkowymi nakrapianymi listkami i czekam na niebieskie bodziszki maja pąków na maksa a białe już kwitną Byłam zachwycona u Ciebie nimi, pokaz czy juz kwitną?
Podwórkowa rehabilitacja 15:35, 28 maj 2019

Do góry
Bukszpanów jeszcze nie cięłam, czekam na lepsze pogody bez deszczu.
Moje wielgachne(do zeszłego roku) hortensje ogrodowe, moja duma, ledwie widoczne, odradzają się po zeszłorocznej sierpniowej przeprowadzce.

Podwórkowa rehabilitacja 15:31, 28 maj 2019

Do góry
Pada, znów, a to oznacza, że mam dużo wolnego czasu.
Zrobiłam paręnaście zdjęć przedogródka (telefonem).
Bardzo mi się w nim podoba, przesadzanie rozpoczęłam odkąd prowadzę wątek i w końcu ten skrawek ziemi mnie cieszy. Bardzo wolno działam jak widać, ale co tam

Liliowo i kolorowo:) 15:30, 28 maj 2019

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)

Ciesze się, że Ci się podoba ale to dzięki Tobie Bozenko bo tyle się od Ciebie nauczyłam i zakochałam się w tych cudnych rodkach chodz też tak jak u Ciebie grunt piaszczysty to i wody ciągle potrzebują, teraz podlewa je bardzo z czego bardzo sie ciesze

Podlewanie jest pewnym problemem ale takiego kwitnienia zadne rosliny nie mają. Dla niektórych jest może aż jarmarcznie ale po zimie taka dawka kolorów mnie cieszy i niech tam sobie inni wybrzydzaja. Dokad woda w kranie mogę podlewac.
Liliowo i kolorowo:) 15:27, 28 maj 2019

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Danusiu , pięknosci pokazujesz. Ulubione rh mamy takie same

Ciesze się, że Ci się podoba ale to dzięki Tobie Bozenko bo tyle się od Ciebie nauczyłam i zakochałam się w tych cudnych rodkach chodz też tak jak u Ciebie grunt piaszczysty to i wody ciągle potrzebują, teraz podlewa je bardzo z czego bardzo sie ciesze

Ogród z wilkiem zamkn. 15:24, 28 maj 2019

Do góry
SlonecznyOgrod napisał(a)
Fajnie masz przed wejsćiem z tą ławeczką, a przypomnij mi Magda jak to wyszło,bo pamiętam , że chciałas ta ławeczkę pomalować na szaro...?

Daria dziękuję

a co do ławeczki - dziewczyny mnie przekonały ….a poza tym odniechciało mi się malować-za dużo rzeczy do przemalowania dodałam rdzawe puszki ,żeby kolorem do maty grały i chyba może być

i jeszcze rodkowa ,bo już jej ostatki

Liliowo i kolorowo:) 15:21, 28 maj 2019

Do góry
Orliki mam wszędzie i to w każdym kolorze.
A ten o limonkowych nakrapianych lisciach od Irenki jest cudny

Ogród z wilkiem zamkn. 15:17, 28 maj 2019

Do góry
inka74 napisał(a)
Oj ładnie masz, nawet bardzo ładnie. Wszystko spójne, zgrane.

I miło było zobaczyć Cię na zdjęciu )) nigdy u nich nie byłam, może kiedyś przy okazji mi się uda.

Iwona dziękuję bardzooo ….jeszcze czeka mnie dużo drobnych przesadzanek ,ale pomalutku...…….
-sama dla siebie dużo fotek cykam i myślę co mi nie gra

np. na pewno na tej rabacie -tam są hortensje ,miskanty memory ,rozchodniki i różne kwiatki ,które nie pamiętam jakie są -tą rabatę bym chciała róż ,fiolet i nie wiem sama co jeszcze -biały ,lub niebieski ...

a jak byś się wybierała do Kapiasa ,to zapraszam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies