Wszyscy sobie obiecujemy, że już odpuszczamy, tylko nic z tego nie wychodzi.....ja zakupiłam już dawkę pierwszych nawozów dla roślin, bo to też jest ważne dla startu, zdrowego wzrostu i kwitnienia i zawsze będzie coś do ogrodu
Kolokwium napisane... W połowie czasu miałem wszytko zrobione i to mnie martwi czemu było go aż tak dużo??? Mam nadzieję, że ten dodatkowy czas był dla tych co jeszcze co zaliczenie walczyli... I że mam dobrze
Magnolio, a ja się focham! Ze ukrywasz tak piękny ogród przed światem, a przede wszystkim przed nami... Jak żyć? A gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie??? Ale te kilka fotek sprawiło, że szczeka poleciała na podłogę...
Nawet mnie nie mow.... Naierw Kare mnie nękalo moimi wymarzonymi fotelikami do ogrotu... Teraz Homebook lampami.... A wczoraj zobaczylam Ikea.... Zbankrutuję jak nic.
Ana - a to tylko drugi rok z podzielonych sadzonek był... W zeszłym roku je rozsadziłem, ale też za ciasno... Przecież nie wyrzucę A za dużo miałem tam od upchnięcia No i pewnie w tym roku znów będzie komponowanie łopatą
Ja dopiero odkryłem urodę ciemierników gdy Madżen poświęciła im tablicę na Pinterest
Skoro mowa o kwotach to nerwa mam tą reklamę homebook na ogrodowisku - same fajne rzeczy A ja muszę chyba na poprawki zbierać, bo walczę z całkami którąś godzinę i mi nie wychodzi Buuuuuuu.....