Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:19, 16 sty 2015

Urszulla napisał(a)

Ten fiolet, to faktycznie bordowy akcent...to jest klonik palmowy odmiana Filigree Lace

Uwielbiam takie koronkowe delikatnościmusisz go okrywać zimą?
Dla mnie hasło Krzywaczka jest bardzo atrakcyjneproszę o adres na PW już w zeszłym roku miałam tam być.

Już nie odkrywam, to już dobrze zadomowiony klonik

Krzywaczka to bardzo atrakcyjna cenowo szkółka...poniżej masz linka
http://www.szkolka-szewczyk.pl
Sebek 20:28, 16 sty 2015

Agania napisał(a)

Zbyszku zrobię mu lifting na pewno...... hasło Krzywaczka mam zakazane.....na ten rok, mamy inne priorytety

Chyba też sobie dam szlaban na wjazd do szkółek Choć chyba zaczaję się na bukszpany z Ikea
Agania 20:32, 16 sty 2015

Urszulla napisał(a)

i muszę przyznać, że piękne to połączenie bratków bordowych z żółtym kurdybankiempowtórz to.

To zestawienie też mi się spodobało, ale nie wiem czy da się to samo powtórzyć, zobaczymy co będzie do wyboru w marcu
Czemu kocankę nazwałaś kurdybankiem ?
Agania 20:35, 16 sty 2015

Karol99 napisał(a)

Ojej, to jeszcze musze co najmniej 5 lat poczekać

He, he.....z pewnością k. Sentry cię przerośnie
Karol99 20:42, 16 sty 2015

Przerosnąć to już przerósł bo poszedł strasznie w wysokość, ale po bokach taka chudzina dość
Urszulla 20:51, 16 sty 2015

Agania napisał(a)

To zestawienie też mi się spodobało, ale nie wiem czy da się to samo powtórzyć, zobaczymy co będzie do wyboru w marcu
Czemu kocankę nazwałaś kurdybankiem ?

Się mi pomyliło i właśnie weszłam żeby się poprawić, bo jakiegoś olśnienia dostałam że źle napisałam ha,ha...to tak w piętek po całym tygodniu. A właściwie to muszę zobaczyć co to ten kurdybanek, bo sama nie wiem to ci dopiero Aga, sama się śmieję z siebie
Agania 20:54, 16 sty 2015

Sebek napisał(a)

Chyba też sobie dam szlaban na wjazd do szkółek Choć chyba zaczaję się na bukszpany z Ikea

Wszyscy sobie obiecujemy, że już odpuszczamy, tylko nic z tego nie wychodzi.....ja zakupiłam już dawkę pierwszych nawozów dla roślin, bo to też jest ważne dla startu, zdrowego wzrostu i kwitnienia i zawsze będzie coś do ogrodu
Agania 21:02, 16 sty 2015

Urszulla napisał(a)

Się mi pomyliło i właśnie weszłam żeby się poprawić, bo jakiegoś olśnienia dostałam że źle napisałam ha,ha...to tak w piętek po całym tygodniu. A właściwie to muszę zobaczyć co to ten kurdybanek, bo sama nie wiem to ci dopiero Aga, sama się śmieję z siebie

Ten kurdybanek to bluszczyk....kurdebalans....rośnie w tempie formuły1 u mnie w takim tempie zarasta trawnik i wchodzi na rabaty, to inwazyjny i nieproszony gość, ale ładny jest i kwitnie na niebiesko.....kurdebalans
bartek_luberda 21:35, 16 sty 2015

Wy tu o omijaniu szkółek a ja mam postanowienie noworoczne więcej wydawać na kwiatki Zresztą już dzisiaj zaszalałam i 2 paczki pelargoni kupiłam o ziemi za trzy złote nie wspomnę A co jak szaleć to szaleć

Urszulla 21:51, 16 sty 2015

Agania napisał(a)
Jeśli budżet na to pozwoli, ale tak najbardziej to potrzebuję maluchy na obwódki, tylko ceny są po 8zł za krzaczek, ale taka cena jest nie do przyjęcia przy zakupie 50 sadzonek

Ja też mam hurtowe dylematy takie same