Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:49, 28 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Podoba mi się
Widziałem dzisiaj miedziane gwiazdki, świece i inne gadżety w kwiaciarni, mocno byłem zaskoczony chociaż takich świec jak szukałaś to nie było

w Obi też są miedziane gadżety.
Lawendowy zawrót głowy 14:46, 28 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Jakbym swoją choinkę sprzed dwóch lat tu pokazał to chyba bym się ze wstydu pod kopiec różany schował, na szczęście się rozpadła i wstydu mi nie robi

Łukasz !!!! Tekst mi zamazało nic nie widze ))))))
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:46, 28 lis 2016

Do góry
Podoba mi się
Widziałem dzisiaj miedziane gwiazdki, świece i inne gadżety w kwiaciarni, mocno byłem zaskoczony chociaż takich świec jak szukałaś to nie było
Lawendowy zawrót głowy 14:44, 28 lis 2016

Do góry
Jakbym swoją choinkę sprzed dwóch lat tu pokazał to chyba bym się ze wstydu pod kopiec różany schował, na szczęście się rozpadła i wstydu mi nie robi
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 14:42, 28 lis 2016

Do góry
No nieźle pobieliło, u mnie podobnie, ale warstewka sporo mniejsza co może się zmienić bo sypie i sypie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:59, 28 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Trawy powiązane, doniczkowo zadołowane, ostatnie liście wygrabione, róże przygotowane do kopczykowania.
Zima może teraz przychodzić do tego zakończenie sezonu definitywne w przyjemnym cieplutkim klimacie

Amen ) ja tez jestem obrobiona ogrodowo co bardzo mnie cieszy )))
Typografia ogrodu 13:35, 27 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Dołączam się do zazdroszczenia kupy kupy z Kasią nie udało mi się w tym roku zdobyć i troszkę mi to plany pokrzyżowało.
ja już też myślałam że nie dojedzie. Teraz trzeba to rozwiezc
Typografia ogrodu 11:31, 27 lis 2016

Do góry
Dołączam się do zazdroszczenia kupy kupy z Kasią nie udało mi się w tym roku zdobyć i troszkę mi to plany pokrzyżowało.
Typografia ogrodu 12:59, 26 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Jak wczoraj przeczytałem, że z trzcinnika będziecie diamenty robić to myślałem, że to taki żarcik mamuniu podziwiam chęci bo ja mimo uwielbienia robótek ręcznych za to bym się nie zabrał, chociaż wyszło świetnie Podziwiam
wiesz ja bardziej takie rzeczy robię dla testowania własnych umiejętności. Ponad połowy nie pokazuje bo ile można.
Typografia ogrodu 11:59, 26 lis 2016

Do góry
Jak wczoraj przeczytałem, że z trzcinnika będziecie diamenty robić to myślałem, że to taki żarcik mamuniu podziwiam chęci bo ja mimo uwielbienia robótek ręcznych za to bym się nie zabrał, chociaż wyszło świetnie Podziwiam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:49, 25 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Jak mnie się to strasznie podoba, że na forum istnieje taka współpraca? nie wiem czy do końca tak to nazwać, ale chyba wiadomo o co mi chodzi
No i świąteczne literki super

Luki, chyba sam wiesz jak to dzisiaj ciężko o zwykły, dobry, ludzki gest?
Stwierdzam, że nie nadaję się do dzisiejszego świata i tego całego wyścigu...

Literki dziękują
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 13:34, 25 lis 2016

Do góry
Kasiu dla mnie koniec, dzisiaj jeszcze zadołowałem dwa buksy, które przy domu stały i już za nic się nie chwytam poza okrywaniem kilku rzeczy jak zimno przyjdzie

Reniu róże otrzęsione z liści bo skubać dokładnie mi się nie chciało, wygrabiłem z pod nich wszystkie liście i przygotowałem ziemie do kopczykowania w pobliżu, więc jak przyjdzie zimno to tylko łopata i zasypać
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:55, 25 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Trawy powiązane, doniczkowo zadołowane, ostatnie liście wygrabione, róże przygotowane do kopczykowania.
Zima może teraz przychodzić do tego zakończenie sezonu definitywne w przyjemnym cieplutkim klimacie

Łukasz a co to znaczy, że róże są przygotowane do kopczykowania?
Ogród z łezką II 11:41, 25 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Miesiąc odpoczynku, podwójne imieniny, ale będzie impreza
Zabrałem się za skubanie róż... po 3 odpuściłem, wygrabiłem liście spod krzaków i mam to w nosie w sumie to moje róże w tym roku były mega zdrowiutkie to i chorych liści nie ma, twoją różaną czystkę podziwiam

Impreza tak nam mimochodem wyszła Urodziny obchodziłam w tym roku, ale imieniny też chętnie

Obrywanie idzie szybko, ale przecież nie jest czynnością konieczną. Tym bardziej jak zdrowe róże miałeś (ewenement jesteś!!!), to spokojnie możesz sobie odpuścić.
Ogród z łezką II 11:22, 25 lis 2016

Do góry
Miesiąc odpoczynku, podwójne imieniny, ale będzie impreza
Zabrałem się za skubanie róż... po 3 odpuściłem, wygrabiłem liście spod krzaków i mam to w nosie w sumie to moje róże w tym roku były mega zdrowiutkie to i chorych liści nie ma, twoją różaną czystkę podziwiam
Lawendowy zawrót głowy 11:03, 25 lis 2016

Do góry
EMus dumny chodzi , czytał wpisy bardzo )))bardzo dziekuje chociaz twierdzi ze roboty jest 8 minut bo wiecej czasu na zabawy nie posiada /))))))

Luki haha ) takie żarciki )))

Iwonko gwiazdy beda wisiały na drewnianej czesci elewacji , jedna bedzie podświetlona ledami. W pierwszym zamyśle miały byc okryte zielonym swierkiem ale mi sie podobaja gole i chyba tak zostana. Trzecia bedzie na furtce i ona bezdzietni w świerku . Gwiazdkowe bedzie .

Asiu podziękować kochana ))))

Aniu wisiały /)) bedzie jeszcze jedna na furtce )

Widzisz tak sie wymieniamy dekoracjami . Uwielbiam sie inspirować innymi pomysłami. Tym razem zgapiam Z P bo gwiazda Malculki to majstersztyk nie do podrabiania )))) ) to trzymam kciuki za zakupy /)))
Coś jeszcze, coś więcej... 10:28, 25 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Sebek we wsi obok choinka na rynku już się świeci

A u nas wystartował jarmark na rynku Trza iść
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:01, 25 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Przepiękne zdjęcia no i miejsca oczywiście mnie Barcelona się marzy od jakiegoś czasu, będzie jeszcze czas na zwiedzanie

No pewnie Łukasz młody jesteś ... życie przed Tobą ... zdążysz zwiedzić jeszcze niejedno europejskie miasto ... a jak posmakujesz to sie nie zatrzymasz
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:52, 24 lis 2016

Do góry
Przepiękne zdjęcia no i miejsca oczywiście mnie Barcelona się marzy od jakiegoś czasu, będzie jeszcze czas na zwiedzanie
Typografia ogrodu 22:34, 24 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
luki wszystkie dzieci to agenci.

Wczoraj u mojego Miśka było losowanie osób na Mikołajki i sporządzanie listy, co, kto by chciał. I co? Moje dziecko napisało, że chciałby dostać kruszonkę jagodową - czyli ciasto jagodowe z kruszonką!!!! Jaki obciach! A na głodującego nie wygląda! Pędzikiem dzwoniłam do wychowawczyni, żeby ratowała honor rodziny i zmieniła wpis na liście chciejstw. Swoją drogą wiele bym dała, żeby zobaczyć minę rodziców, którym dziecko oznajmia, że na Mikołaja koledze ma kupić "kruszonkę jagodową"
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies