Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

lojalna_ 13:53, 28 lis 2016

Ewciu u nas tez była wczoraj snieżyca. Kilka stłuczek na średnicówce. Jak późnym wieczorem podjechaliśmy pod dom to był szok dopiero. Radiowóz i dwa potłuczone samochody. Tsk sasiedzi u nas jeżdżą. Na szczescie nic sie nikomu nie stało i płot cały bo u nas dosc wasko ))))
Ewa777 14:33, 28 lis 2016

mirkaka napisał(a)
Ewa mam pozbierane nasionka. Starczy dla nas obu Myślę że ja je wykiełkuję i dam Ci gotowe sadzonki, zresztą jak będziesz wolała

Mireczko, super pomysł Daj mi znać, kiedy wyrosną wiosną i się spotkamy.

U mnie dziś takie zimowe widoczki.

Ewa777 14:45, 28 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Ewciu u nas tez była wczoraj snieżyca. Kilka stłuczek na średnicówce. Jak późnym wieczorem podjechaliśmy pod dom to był szok dopiero. Radiowóz i dwa potłuczone samochody. Tsk sasiedzi u nas jeżdżą. Na szczescie nic sie nikomu nie stało i płot cały bo u nas dosc wasko ))))

Dobrze, że tak się to skończyło, że nikomu nic się nie stało.Jazdę trzeba dopasować do warunków pogodowych.

Zobacz Jolu, jak cudnie trzymają się moje ambrowce (zdjęcie z dzisiaj)

lojalna_ 14:48, 28 lis 2016

Piekne sa Ewciu )) masz na czym oko zawiesic )) u mnie tez jeszcze kilka lisci jest . )))
Luki 14:52, 28 lis 2016

W sumie to mnie by irytowały już te liście na ambrowcach
LyraBea 15:01, 28 lis 2016

Ambrowiec wciąż w lisciach. To u Ciebie Ewuś nie ma tej obrzydliwie okropnej wichury? U mnie to tak zarywa wiatr, że obawiam się o moje opalikowane Platany, czy wytrzymają tę pogodę. Generalnie już do ogrodu nie wychodzę. Trawy próbowalam powiązać już jakis czas temu, ale są tak marniutkie, że nawet sznurek się na nich nie trzyma i większość już powiewa na wietrze luzem. Obawiam się, że kokardki, ktore chcę zawiązać na święta też nie dadzą rady. Do świat jeszcze troche. Oknami sie nie przejmuj. My tak kobiety mamy, że wszystko przed świętami chcemy na błysk a przecież po świętach też jest czas. Pozdrawiam cieplutko.
Ewa777 15:09, 28 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Piekne sa Ewciu )) masz na czym oko zawiesic )) u mnie tez jeszcze kilka lisci jest . )))

W dobrym miejscu rosną Widzę je gdy wychodzę z domu i gdy wracam To takie moje słoneczka
Ewa777 15:11, 28 lis 2016

Luki napisał(a)

Sugerujesz, że już czas je poobrywać?
Ewa777 15:13, 28 lis 2016

LyraBea napisał(a)
Ambrowiec wciąż w lisciach. To u Ciebie Ewuś nie ma tej obrzydliwie okropnej wichury? U mnie to tak zarywa wiatr, że obawiam się o moje opalikowane Platany, czy wytrzymają tę pogodę. Generalnie już do ogrodu nie wychodzę. Trawy próbowalam powiązać już jakis czas temu, ale są tak marniutkie, że nawet sznurek się na nich nie trzyma i większość już powiewa na wietrze luzem. Obawiam się, że kokardki, ktore chcę zawiązać na święta też nie dadzą rady. Do świat jeszcze troche. Oknami sie nie przejmuj. My tak kobiety mamy, że wszystko przed świętami chcemy na błysk a przecież po świętach też jest czas. Pozdrawiam cieplutko.

Wieje u mnie Beatko i to bardzo. Widać ambrowce jeszcze chcą cieszyć moje oczy i nie zamierzają zrzucać tych ślicznych listków Po kokardki wyskoczę w tym tygodniu, a w weekend będę wiązać trawki. Jeżeli mi się uda, bo moje też cieniutkie. Oknami się nie przejmuję - nie startuję w konkursie "Idealna pani domu"
lojalna_ 15:14, 28 lis 2016

Luki napisał(a)

Łukasz Ty masz dzis dobre pióro . Hahaha