Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:05, 08 lis 2014

Do góry
Juz trawy wiążecie? czemu tak wczesnie ? za ciepło chya jest jeszcze, ja czekam.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:05, 08 lis 2014

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:04, 08 lis 2014

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:04, 08 lis 2014

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:03, 08 lis 2014

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:02, 08 lis 2014

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:02, 08 lis 2014

Do góry
Jesiennie

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:58, 08 lis 2014

Do góry
Jestem.
Teraz będzie mnie już mało, bo mam dodatkową robotę i przygotowuję trasę na wyjazd.

Dziękuję, że zaglądacie do mojego kącika. I tuliskam Was wszytskich.

Agawa, Wieloszka
- puśćcie mi email na priv, w wolnej chwili poszukam i podeślę.

EwaKatowice
- masz tę walizę, czekam na ciebie przy bramie

Gusiarz
- nie obcinałam lisci truskawkom po posadzeniu.

Małgorzatko- wady czy mam???
O matko uwierz mi , że całą masę! Np. charakterna mocno jestem.

I ZOŁZA!!

Ps. Zołza to kobieta niezależna, która będąc w związku z mężczyzną, nigdy nie przestaje być sobą. Ma poczucie humoru i życzliwy charakter. Nie kłamie, nie gra, nie manipuluje. Zna swoją wartość. Mówi, co myśli, i robi, co chce. Jej zadziorność pociąga mężczyzn i podnosi temperaturę związku
Sherry Argov

Pszczółko
- nie mam zdjeć z gówienkiem , ale zaraz dam jesienne.

Magnolia- fantastyczne masz te łany lawendy !! i to o każdej porze roku!
Domek też jest śliczny, i faktycznie wygląda na mały z zew.

A GRAB wygląda już bardzo smakowicie, mam twoje starsze zdjęcia tego bonsai i już widać jak się mocno zagęściły te chmurki. I pieknei też że jest na tle tej białej ściany, jego soczysta zieleń w zestawieniu z białą ścianą, wiosną i latem miodzio. A jesienią znów ta żółć listków na tle bieli. Już to widzę oczyma wyobraźni.

Magnolia- jak zajrzysz to mam prośbę: na ile te skarpety przy czeraśniach mam robić? 1mx1m czy jak? pisałyśmy kiedyś o tym ale nie moge tego odszukać

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 20:26, 05 lis 2014

Do góry
Babeczki od wczoraj czyli od momentu jak Magnolia wrzuciła swoje pole lawendowe u Malkul myślę i wciąż mi te obrazy wracają i wracają
Nie wiem czy mogę pożyczyć sobie te fotki ale może tak : https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=611#post_0
Pomysł jest taki:
- wsadzić po bokach pasy lawendy (nie mam kiedy przesadzić czosnki więc chyba zostaną tak jak je powtykałam :/ )
- środkiem dać stipy lub ostnice lub inne pierzaste traffki
- między traffki gdzieniegdzie dać jakiś kolorowy akcent, może jeżówki ?

Co o tym myślicie? Każda opinia i ocena będzie dla mnie cenna.
Nie będzie zbyt monotonnie ?
Miejsko & sielsko 16:58, 05 lis 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
O na imprezkę się załapałam ale jakaś cicha ta impreza
Poczekam może się rozkręci

Taki mały ogródeczek to i imprezka cichutka.

aage napisał(a)
Macham, jestem i pamiętam

Agula, przyznaję, że ja pamiętam ale i rzadko bywam. Muszę nadgonić mam duże zaległości na forum nawet w „moich” ulubionych ogrodach.
Eeeech…

lojalna_ napisał(a)
No tego jeszcze nie było ...impreza bez Pani homu

Jolcia, zawsze możesz kochana czynić honory

ela_z napisał(a)
Dziewczyny cala noc imprezowaly
Pieknie sennie u Ciebie w ogrodku
Pozdrawiam

A dziękuję

katiaxx napisał(a)
solenizanta tudzież jubilata brak,
trudno
jeszcze kieliszeczek proszę

Jest takie powiedzenie jaki robuś taki papuś a Wy koleżanki to i wypić lubicie 
No… masakra, kochane ogrodniczki

Ściskam, całuje i tulę rudą piękność

Ewkakonewka napisał(a)
Aaaaa i mi się udało w imprę wstrzelić
Cieszę się, że jesteś Gratki i całusy
A catering widzę Jazzy obgoni Twoim pięknym klonem na patelni hm nowość w garach musi być

Ale się uśmiałam… klon z patelni hatha

Dziękuję za to, że jesteście !

malkul napisał(a)
Ewciu- ślicznie , jesiennie, pięknie

A dziękuję tak… normalnie u mnie. Ślicznie to TY masz u siebie!

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)
Mojito! To ja też mogę?

BA, nawet powinnaś

Iwk4 napisał(a)
Gratki na 500 Ewuniu:

A dziękuję pięknie, oby wszystko rosło, nie pomarzło ani nie gniło

Sebek napisał(a)
A ja w życiu mojito nie piłem.... Ale okazja idealna, wiec poproszę Twoje pęcherznice są bardziej jesienne niż moje

Uwielbiam moje pęcherznice, mam cichą nadzieję, ze pomimo ich ekspansywnego wzrostu będę trzymać je w ryzach…
A jak nie to posadzę coś innego

Sebuś jako młody student wszystko przed Tobą, najtrudniejszy okres w życiu dla wątroby

quote=noemi napisał(a)]

ja też uwielbiam …

Ewa , gratki

Sprawnie poszło z ogródkiem
Wiele do zrobienia ale cieszy nawet ten mały efekt

Dziękuję pięknie za to, że zaglądasz, wspierasz!
Buziak

baraga1904 napisał(a)
...ogród jesienny podziwiam i mojito poproszę

a już robię
ogródeczek wygląda jesienią uroczo, pogoda rozpieszcza

jazzy napisał(a)
Piękne klony! Zazdraszczam czy one lubią patelnie? Czy raczej półcień-cień?
Bo ja poszukuje klona na patelnie (jakkolwiek to brzmi)
Buziak

Jazzunia, mój klon to klon palmowy 'Orangeola'.
Specjalistką od zieleni nie jestem. Zauważam jedynie, ze stanowisko wolą słoneczne niż mocno zacienione.
Szczególną uwagę bym zwróciła na warunki glebowe sadząc, lubią wilgoć (ale nie zalewanie)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:44, 05 lis 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Babo jedno i drugie

Podziwiam i już Cię lubię(za pasję), trzeba mieć odwagę aby zmierzyć się z taką rzeczywistością-chyba musisz być twarda? Udanej wyprawy!!!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:28, 04 lis 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Wstępny pokój naszego synka lat 7

RE-WE-LA-CJA!!!
A może i na sypialnię masz sprawdzone pomysły???...
Ogród cioci czyli ciociogród :) 11:42, 04 lis 2014

Do góry
malkul napisał(a)
U mnie klony się przebarwiły i trzymają liście

U mnie tylko częśćliści widzę że się przebarwia Przymrożone zaschły.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:13, 03 lis 2014

Do góry
malkul napisał(a)

nie wiem w jakim znaczeniu użyto tu słowa "wstępny"
bo jeśli wstępny ma znaczyć taki "na razie" tymczasowy, TYLKO wstępny - nie dopracowany w szczegółach, roboczy.

to faktycznie
i nie to że się czepiam słówek

Gocha, wiesz co ? musisz nas zaskoczyć, weź raz odwal chałę, zrób to dla wirtualnych koleżanek, niech chociaż raz Ci coś nie wyjdzie, w imię solidarności

bo pokój śliczniusi
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:01, 03 lis 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Marzenko-czy ja przegapiłam Twoje jesienne donice?

Małgosiu nie ma donic jesiennych, czasu też nie ma. I nie chce mi się dekorować bo wracam w nocy z pracy... Energia , mam nadzieję, że wróci do mnie w najbliższy weeked. Ale donic jakoś nie mam ochotę dekorowac, najpierw muszę wszystkie do domu juz wstawić: bambusy, laury wawrzynolistne, zrobic porządek z letnimi donicami, meblami ogrodowymi, uporządkować warzywnik, wyzbierać liście, powyrywać chwasty. Ani czasu ani ochoty na doncie nie bedzie, daleko są poza planami. Chyba będą dopiero donice bożonardzeniowe
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:25, 03 lis 2014

Do góry
Babka- normalne przewodowe, tez to czytałam była nawet tu o tym dyskusja ale to jakieś bzdety.

Madzia- trafiłaś bezbłędnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:21, 03 lis 2014

Do góry
Ale fajnie ci Malkul, ale fajne Przyjemności życzę
Pokoik rewelacyjny. Niesamowite masz pomysły !
A ja mam pytanie do Ciebie w sprawie oświetlenia. Polecałaś wcześniej takie lampki ogrodowe
http://nexterio.pl/62711,Naswietlacz-halogenowy-BUSH-ogrodowy-3401-Nowodvorski.html#opinie
W opiniach o produkcie czytam:
"Rewelacyjne rozwiązanie dla osób, które nie do końca mogą się zdecydować jak oświetlić ogród i eksperymentują ze światłem. Możliwość przestawiania lampy w każdym dowolnym momencie to fajna sprawa. Nie trzeba ciągnąć kabli za sobą i przekopywać pół ogrodu Gorąco polecam."
Jak rozumieć, czy one bezprzewodowe są ??
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:00, 03 lis 2014

Do góry
Babo jedno i drugie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:29, 03 lis 2014

Do góry
Na ścianie jest wydruk wilkoformatowy. ja znalazłam grafikę a mąż zajął się resztą
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:25, 03 lis 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Czadowo Czaszki dla 7-latka to jest to Czy na ścianie to jest fototapeta?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies