Witam,piękny ogród ....Trafiłam do Ciebie po relacji Sebka Idę czytać dalej.
Sebastianie, gratulacje za obronę! Doszedłeś do celu, czy kolejny cel jeszcze przed Tobą. O ten naukowy się pytam. Na dodatek ogród pierwsza klasa! Jak Ty to zrobiłeś? Cud, miód i orzeszki!
Seba jak tak patrzę , to se myślę ,że my w innych strefach czasowych u mnie już jeżówki szaleją..zresztą widziałeś sam u Ciebie. ..zaczynają, Twoje anabelki już czarują kwiatami..moje hortki pytają : a co to takiego są kwiaty ?? szok i tyle Metamorfoza przed domem superowa to potwierdza moje przypuszczenia ,że zdecydowane linie są jednak lepsze od rozlazłych i niedomytych naprawdę..jak się na to patrzy, to aż się chce człekowi w tym ogródeczku kopać Gratki za obronę raz jeszcze i na tę 800
hmm moja też od jesieni, ale tak dobrze nie wygląda, może się zbierze za rok. A taka fajna
popularny jestes
Przyszłam popodziwiać foty, ale wszystko wybujało... porównanie z przed lat... mega zmiana Jestem na tak
Od jesieni Kupiłem od Popcarol za bezcen w Wojsławicach Anabelle dziś w większości leżakują... Ale gorzej wygladają trzcinniki - moze się ogarną...
Jak te strony lecą... A to przecież trzeci wątek
A powiedz mi ile ty masz swoją Ascot? Anabelki masz cudne, zwłaszcza te stare przy gabionie. Twoje lilie u mnie mają się dobrze, mam 3I uwielbiam je za kolor.. poważnie Jak cię to pocieszy to u mnie jeżówki też tak wyglądają
Po 800 wpiszę się i ja Choć czytacielem jestem od dawna. Pięknie masz!
Z opóźnieniem, ale Wielkie Gratulacje składam. Za tę piątkę to Ci się szóstka z plusem należy. Ogród super sobie radzi, hosty z hakone to uroczy zestaw, fajnie chyba podrosły od ubiegłego roku. U mnie podobny zestaw, ale trochę marniej wygląda, za mało ziemię poprawiłam.
cieszę się ze ci pomidory szaleją ...jest nadzieja ze podejmiesz wyzwanie w kolejnych latach ...z tymi mikrymi ...to u mnie tez sie takie krzaki pojawiły ...ale że maja juz jakies pomidorki to nie wywalam
Sebastian po pierwsze i najważniejsze to gratulacje. Po drugie nie dość że obroniony to jeszcze tak pięknie ogród wygląda. Połączenie hakone i hast śłiczne i do zgapienia. A jaka to hosta bo kolor super. Petunie mają żarówiasty klorek. A pomidorki smakowicie wyglądają szczególnie w takich donicach. Pozdrawiam
Aaaaale lawenda! Cudo!
Moja lawenda jest jak zwykle nadzwyczajna i olbrzymia. Niestety, okazało się że czosnki główkowate żyją, tylko w mojej lawendzie to ich nie widać Za to widać liczne motyle i bąki. W ilościach setnych... ]
Kłosownica jest taaaaaakkaaaaa? O jeżu malusieńki, toż to monstrum!
Muszę nakupić tych czosnków mam calutką jedną sztukę! Ale za to jaka ładna