Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

AngelikaX 11:18, 11 lip 2017

Przyszłam popodziwiać foty, ale wszystko wybujało... porównanie z przed lat... mega zmiana Jestem na tak
Basilikum 11:44, 11 lip 2017

Sebek napisał(a)

Jak te strony lecą... A to przecież trzeci wątek

popularny jestes
abiko 12:14, 11 lip 2017

Sebek napisał(a)

Od jesieni Kupiłem od Popcarol za bezcen w Wojsławicach

Anabelle dziś w większości leżakują... Ale gorzej wygladają trzcinniki - moze się ogarną...

hmm moja też od jesieni, ale tak dobrze nie wygląda, może się zbierze za rok. A taka fajna
gierczusia 12:39, 11 lip 2017

Seba jak tak patrzę , to se myślę ,że my w innych strefach czasowych u mnie już jeżówki szaleją..zresztą widziałeś sam u Ciebie. ..zaczynają, Twoje anabelki już czarują kwiatami..moje hortki pytają : a co to takiego są kwiaty ?? szok i tyle
Metamorfoza przed domem superowa to potwierdza moje przypuszczenia ,że zdecydowane linie są jednak lepsze od rozlazłych i niedomytych naprawdę..jak się na to patrzy, to aż się chce człekowi w tym ogródeczku kopać
Gratki za obronę raz jeszcze i na tę 800
hanka_andrus 12:58, 11 lip 2017

Sebastianie, gratulacje za obronę! Doszedłeś do celu, czy kolejny cel jeszcze przed Tobą. O ten naukowy się pytam. Na dodatek ogród pierwsza klasa!
Jak Ty to zrobiłeś? Cud, miód i orzeszki!
Sebek 14:05, 11 lip 2017

AngelikaX napisał(a)
Przyszłam popodziwiać foty, ale wszystko wybujało... porównanie z przed lat... mega zmiana Jestem na tak

Ja tez Teraz mi się podoba tak jak jest 0
Sebek 14:05, 11 lip 2017

Basilikum napisał(a)

popularny jestes

Hahah, chociaż tu
Sebek 14:06, 11 lip 2017

abiko napisał(a)

hmm moja też od jesieni, ale tak dobrze nie wygląda, może się zbierze za rok. A taka fajna

Do dołka dostala mieszkankę własnego kompostu z kupnem, rośnie w puchu
Sebek 14:08, 11 lip 2017

gierczusia napisał(a)
Seba jak tak patrzę , to se myślę ,że my w innych strefach czasowych u mnie już jeżówki szaleją..zresztą widziałeś sam u Ciebie. ..zaczynają, Twoje anabelki już czarują kwiatami..moje hortki pytają : a co to takiego są kwiaty ?? szok i tyle
Metamorfoza przed domem superowa to potwierdza moje przypuszczenia ,że zdecydowane linie są jednak lepsze od rozlazłych i niedomytych naprawdę..jak się na to patrzy, to aż się chce człekowi w tym ogródeczku kopać
Gratki za obronę raz jeszcze i na tę 800

Zdziwiły mnie Twoje jezowki, ze już Anabelle się rozkręcają, tylko ciekawe ile ich znowu połamie jak na razie trzy sztuki ściąłem do wazonu

Proste linie rzeczywiście są łatwiejsze w utrzymaniu, a rabaty zyskują czytelność Zreszta o to mi chodziło
Sebek 14:10, 11 lip 2017

hanka_andrus napisał(a)
Sebastianie, gratulacje za obronę! Doszedłeś do celu, czy kolejny cel jeszcze przed Tobą. O ten naukowy się pytam. Na dodatek ogród pierwsza klasa!
Jak Ty to zrobiłeś? Cud, miód i orzeszki!

Haniu, jeszcze pare lat nauki przede mną- co najmniej dwa

Ogród... sam rośnie Ale co się przy nim naplanowalem to moje