Moje trawy bez kokard - i nie wiem czy je będę wiązać - ale jeśli już to w ostatniej chwili to zrobię, bo po deszczu wiszą tak smętnie... Kokardy, nie trawy
Aniu, czytam Twój post o świętach i... przyjąłem do wiadomości, ale nie mogę obiecać, że już nic świątecznego nie wstawię Większość z nas lubi święta, a że na forum wzajemnie się napędzamy to jeśli jedna osoba wstawi dekoracje to reszta też to robi i jak po sznurku same dekoracje w wątkach Po za tym kto teraz coś robi w ogrodzie? O planach i rewolucjach będziemy pisać w styczniu i lutym Jeśli mogę Cię pocieszyć to jeszcze 10 dni świątecznego szaleństwa
Ha ha...obiecanki...
Kurcze...fajnie ozdobiłeś ogród. Ja nic jeszcze w ogrodzie nie działałam...wstyd normalnie. Nawet trawy nie powiązane. Jakoś się tylko wnętrzem zajęłam...
Sebuś, działam, ale tylko troszkę
Ja też lubię tą bieganinę, pod warunkiem, że mam "czystą głowę" i mogę skupić się na tym jedynie. A w tym roku coś mnie co chwilę rozprasza.
Twój wianek grabowy to mój hit!
Jest piękny i myślę, że spokojnie może być całoroczny.
Sama się śmieję, jak sobie przypomnę moje wcześniejsze pomysły...co nie znaczy, że gdzieś te napisy w domu powieszę...w końcu mam jeszcze kilka pomieszczeń a Sebek ma fajne na czarnym tle...oj czarny mnie prześladuje...
Uffff - mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem i odpowiedziałem na wszystko... Jeśli nie to proszę się przypomnieć Tylko nie za 10 lat, bo wtedy roszczenie się przedawni Boszeeeee już sobie wyobrażam rycie na egzamin z prawa... Masakra Pozdrawiam zaglądających
Śniegu nie będzie... Jeśli mam farbę w domu to znów będą gwiazdki na trawniku jak w zeszłym roku Swoją drogą wiele osób pisało, że będzie je mieć w tym roku u siebie - i na to liczę
No dobrze.... Znaj mą łaskawość Lampki są normalne, niedaleko mam kontakt zewnętrzny - kabelek poprowadziłem przy progu i przykleiłem go też do drzwi by można było je spokojnie otwierać jednocześnie nie odrywając kabla od ziemi... Mam nadzieję, że rozumiesz? Bo jest 22-ga, a swój dzienny limit użycia danych mózgowych wyczerpałem na mikroekonomii