Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:11, 16 gru 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)

Ha ha...obiecanki...
Kurcze...fajnie ozdobiłeś ogród. Ja nic jeszcze w ogrodzie nie działałam...wstyd normalnie. Nawet trawy nie powiązane. Jakoś się tylko wnętrzem zajęłam...

ps. masz wiadomość

Odpisane

Moje trawy bez kokard - i nie wiem czy je będę wiązać - ale jeśli już to w ostatniej chwili to zrobię, bo po deszczu wiszą tak smętnie... Kokardy, nie trawy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:09, 16 gru 2014

Do góry
Gabisia napisał(a)

Sebuś, działam, ale tylko troszkę
Ja też lubię tą bieganinę, pod warunkiem, że mam "czystą głowę" i mogę skupić się na tym jedynie. A w tym roku coś mnie co chwilę rozprasza.
Twój wianek grabowy to mój hit!
Jest piękny i myślę, że spokojnie może być całoroczny.

Mnie rozprasza nauka i trochę innych problemów, ale cóż... Trzeba się dostosować i iść dalej

Wianek być może trafi na kominek jak miną święta Zwłaszcza, że kurzu na nim nie będzie widać
Tu odpoczywam 18:50, 16 gru 2014

Do góry
Przepiękne zdjęcia! Wyjątkowo zdrowe miałaś róże, wprost idealne
Ogród cioci czyli ciociogród :) 17:38, 16 gru 2014

Do góry
Aniu, czytam Twój post o świętach i... przyjąłem do wiadomości, ale nie mogę obiecać, że już nic świątecznego nie wstawię Większość z nas lubi święta, a że na forum wzajemnie się napędzamy to jeśli jedna osoba wstawi dekoracje to reszta też to robi i jak po sznurku same dekoracje w wątkach Po za tym kto teraz coś robi w ogrodzie? O planach i rewolucjach będziemy pisać w styczniu i lutym Jeśli mogę Cię pocieszyć to jeszcze 10 dni świątecznego szaleństwa
Norweski ogródek... 15:53, 16 gru 2014

Do góry
Przepiękna choinka, tak elegancka i minimalistyczna Pięknie masz w domku
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:23, 16 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Kandydatek na teściowe to ja już mam tutaj mnóstwo, ale córki to jeszcze żadnej nie poznałem.... I gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie? Się pytam??

Ha ha...obiecanki...
Kurcze...fajnie ozdobiłeś ogród. Ja nic jeszcze w ogrodzie nie działałam...wstyd normalnie. Nawet trawy nie powiązane. Jakoś się tylko wnętrzem zajęłam...

ps. masz wiadomość
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:12, 16 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Gabi - widziałem u Ciebie na blogu, że też już działasz świątecznie Mimo wszystko lubię tą świąteczną bieganinę, choć zakupy robię wieczorem, bo kolejki są gigantyczne... Z drugiej strony nie narzekam, bo Silesia CC to mój sklep osiedlowy Jak to ładnie nazwała Ela Gierczusia

Sebuś, działam, ale tylko troszkę
Ja też lubię tą bieganinę, pod warunkiem, że mam "czystą głowę" i mogę skupić się na tym jedynie. A w tym roku coś mnie co chwilę rozprasza.
Twój wianek grabowy to mój hit!
Jest piękny i myślę, że spokojnie może być całoroczny.
Ogród niby nowoczesny ale... 08:59, 16 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Choinka wyszła genialnie! Sama wgrasz ją na Pinsa czy mam to zrobić?

Ps. Mam to samo krzesło przy biurku co Ty w kuchni

Aż się musiałam cofnąć i zerknąć na fotkę z krzesłem
Przypnę...wieczorkiem
a i muszę się do Cię uśmiechnąć...ale to na priv
Ogród niby nowoczesny ale... 08:28, 16 gru 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Do fotek nad kanapą się uśmiechnęłam. Warto było czekać i jednak powiesić zdjęcia swojego autorstwa. Wyglądają znacznie lepiej niż wcześniejsze opcje

Choinka... no dam już spokój temu jeżowi Cudna!

Sama się śmieję, jak sobie przypomnę moje wcześniejsze pomysły...co nie znaczy, że gdzieś te napisy w domu powieszę...w końcu mam jeszcze kilka pomieszczeń a Sebek ma fajne na czarnym tle...oj czarny mnie prześladuje...

Oj biedny jeż
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 23:36, 15 gru 2014

Do góry
Ale klimatycznie u Ciebie, jak zwykle! Oświetliłas cisy czy brzozy? Koniecznie wgraj jeszcze jakieś zdjęcia, pliiiiis Mrs Right!
Ogród w skali mikro cz.II 23:32, 15 gru 2014

Do góry
O jeżuniu leżę i płaczę ze śmiechu Tej cytryny nic nie przebije!!!! Zdjęcie roku 2014
Pszczelarnia 23:31, 15 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Piękne dekoracje tworzysz A Anabelle z tymi cisami... ja bym zaryzykowal , Najwyżej przesadzisz

Sebastian, już nie mogę przesadzać. Bo Annabelle nie zniosą przesadzania po raz 4-ty. Nawet dereń żelazny się zbuntował.
Pszczelarnia 23:29, 15 gru 2014

Do góry
Piękne dekoracje tworzysz A Anabelle z tymi cisami... ja bym zaryzykowal , Najwyżej przesadzisz
Ogród niby nowoczesny ale... 23:25, 15 gru 2014

Do góry
Choinka wyszła genialnie! Sama wgrasz ją na Pinsa czy mam to zrobić?

Ps. Mam to samo krzesło przy biurku co Ty w kuchni
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:12, 15 gru 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
Nadrabiam, więc przebrnęłam i u Ciebie Świecące drzwi z wiankiem x 3 i tajemnym źródłem prądu najbardziej mi się podobają. Oryginalnie i ładnie Pozdrawiam.

Widzę świąteczny awatarek, pewnie jakieś cudne dekoracje za chwilę u Ciebie obejrzę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:13, 15 gru 2014

Do góry
Uffff - mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem i odpowiedziałem na wszystko... Jeśli nie to proszę się przypomnieć Tylko nie za 10 lat, bo wtedy roszczenie się przedawni Boszeeeee już sobie wyobrażam rycie na egzamin z prawa... Masakra Pozdrawiam zaglądających
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:07, 15 gru 2014

Do góry
Piotr_ napisał(a)

Ale cudne wianki i dekoracje aż śniegu by się chciało na święta

Śniegu nie będzie... Jeśli mam farbę w domu to znów będą gwiazdki na trawniku jak w zeszłym roku Swoją drogą wiele osób pisało, że będzie je mieć w tym roku u siebie - i na to liczę

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:05, 15 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek z jodły kaukaskiej, zdjęcia nie oddadzą jego uroku

Ale cudne wianki i dekoracje aż śniegu by się chciało na święta
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:04, 15 gru 2014

Do góry
justi napisał(a)

Sebciu świetnie udekorowałeś przed domem. Bardzo mi się podobają te proste wianki na bramie, pamiętam, że rok temu tez miałeś. Z taka elegancją wygląda posesja, jak z amerykańskiego filmu

A ta choineczka co ją oplotłeś to mi się skojarzyła z pewnymi pinami.
Ten czubek taki śmieszny, jeszcze bym go wygięła nawet hihi
http://www.pinterest.com/pin/441775044672213638/
http://www.pinterest.com/pin/441775044668991747/

Już nie będę aż tak szaleć W zeszłym roku miałem zgiętą choinkę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:02, 15 gru 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
o Ty wredoto!!!!

No dobrze.... Znaj mą łaskawość Lampki są normalne, niedaleko mam kontakt zewnętrzny - kabelek poprowadziłem przy progu i przykleiłem go też do drzwi by można było je spokojnie otwierać jednocześnie nie odrywając kabla od ziemi... Mam nadzieję, że rozumiesz? Bo jest 22-ga, a swój dzienny limit użycia danych mózgowych wyczerpałem na mikroekonomii
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies