Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Piotr_ 22:10, 15 gru 2014

ale pomysłowo to wygląda ja coś zacząłem z ozdobami ale niema na to aury pogodowej (bieli)
Sebek 22:13, 15 gru 2014

Uffff - mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem i odpowiedziałem na wszystko... Jeśli nie to proszę się przypomnieć Tylko nie za 10 lat, bo wtedy roszczenie się przedawni Boszeeeee już sobie wyobrażam rycie na egzamin z prawa... Masakra Pozdrawiam zaglądających
Zielona 22:15, 15 gru 2014

Nadrabiam, więc przebrnęłam i u Ciebie Świecące drzwi z wiankiem x 3 i tajemnym źródłem prądu najbardziej mi się podobają. Oryginalnie i ładnie Pozdrawiam.
Sebek 23:12, 15 gru 2014

Zielona napisał(a)
Nadrabiam, więc przebrnęłam i u Ciebie Świecące drzwi z wiankiem x 3 i tajemnym źródłem prądu najbardziej mi się podobają. Oryginalnie i ładnie Pozdrawiam.

Widzę świąteczny awatarek, pewnie jakieś cudne dekoracje za chwilę u Ciebie obejrzę
Madzenka 23:54, 15 gru 2014

Czyli sztuczny śnieg na trawnik mam dać w Wigilię?
Gabisia 09:12, 16 gru 2014

Sebek napisał(a)

Gabi - widziałem u Ciebie na blogu, że też już działasz świątecznie Mimo wszystko lubię tą świąteczną bieganinę, choć zakupy robię wieczorem, bo kolejki są gigantyczne... Z drugiej strony nie narzekam, bo Silesia CC to mój sklep osiedlowy Jak to ładnie nazwała Ela Gierczusia

Sebuś, działam, ale tylko troszkę
Ja też lubię tą bieganinę, pod warunkiem, że mam "czystą głowę" i mogę skupić się na tym jedynie. A w tym roku coś mnie co chwilę rozprasza.
Twój wianek grabowy to mój hit!
Jest piękny i myślę, że spokojnie może być całoroczny.
Magda70 09:23, 16 gru 2014

Sebek napisał(a)

Kandydatek na teściowe to ja już mam tutaj mnóstwo, ale córki to jeszcze żadnej nie poznałem.... I gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie? Się pytam??

Ha ha...obiecanki...
Kurcze...fajnie ozdobiłeś ogród. Ja nic jeszcze w ogrodzie nie działałam...wstyd normalnie. Nawet trawy nie powiązane. Jakoś się tylko wnętrzem zajęłam...

ps. masz wiadomość
Sebek 19:09, 16 gru 2014

Gabisia napisał(a)

Sebuś, działam, ale tylko troszkę
Ja też lubię tą bieganinę, pod warunkiem, że mam "czystą głowę" i mogę skupić się na tym jedynie. A w tym roku coś mnie co chwilę rozprasza.
Twój wianek grabowy to mój hit!
Jest piękny i myślę, że spokojnie może być całoroczny.

Mnie rozprasza nauka i trochę innych problemów, ale cóż... Trzeba się dostosować i iść dalej

Wianek być może trafi na kominek jak miną święta Zwłaszcza, że kurzu na nim nie będzie widać
Sebek 19:11, 16 gru 2014

Magda70 napisał(a)

Ha ha...obiecanki...
Kurcze...fajnie ozdobiłeś ogród. Ja nic jeszcze w ogrodzie nie działałam...wstyd normalnie. Nawet trawy nie powiązane. Jakoś się tylko wnętrzem zajęłam...

ps. masz wiadomość

Odpisane

Moje trawy bez kokard - i nie wiem czy je będę wiązać - ale jeśli już to w ostatniej chwili to zrobię, bo po deszczu wiszą tak smętnie... Kokardy, nie trawy
nicol21 20:16, 16 gru 2014

Sebek napisał(a)

I cisy z bombkami Zgapione od Domi, tylko jej to lepiej wychodzi

o ta tu hortka.... no co? nie hortka? ok, na drugim planie, ale wg mnie jest i to zupelnie rozowa
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies