Dzięki
A jest też zdjęcie z klonem? Bo mam jedną rabatę, na której myślałam dać klona palmowego w kolorze bordo lub jakimś ożywiającym zieleń tui i bukszpanu
My planowaliśmy to zrobić we własnym zakresie. I nie wiem czy nie porwaliśmy się z motyką na słońce To jest żmudna praca ... a w między czasie ciągle wychodzą jakieś dodatkowe roboty...
Wiem, że masz rację, że mądre rzeczy piszesz ale nie wiem czy starczy mi sił i czasu... Muszę to przemyśleć przez najbliższe dni
Dzięki za cenne uwagi
Nie odpuszczajcie sobie bo możecie potem żałować. Jak was tylko stać to zakładajcie. Nie wiesz chyba jakie to uczucie kiedy równiutki, zwertykulowany, skoszony i nawieziony trawnik zostawiasz wieczorem w poczuciu dobrze wypełnionej misji a rano budzisz się i pierwsze to widzisz to kretowiska. I nie najgorsze są wcale te kopce z ziemi bo to można rozgrabić i szybko zarośnie. Najgorsze jest to że przyniosły tą ziemię z innego miejsca i jak już je zlokalizujesz to okazuje się że stopa się zapada mimo iż trawa cała. Nie znoszę kretów bo na nich nie ma mocnych. Te wszystkie bajery o których piszą w necie to jakieś bzdury. Sama bym chciała siatkę ale kasy mało więc jak wy możecie sobie na to pozwolić to nie odpuszczaj- tak ci radzę
A my się jeszcze nie zabraliśmy za nawadnianie A w planach kalendarzowych było, że już powinno działać Więc przy takim opóźnieniu nie wiem czy sobie nie darujemy tej siatki?
hehe zobacz u Ani Malej-mi, ma kulki z cudnym klonem japonskim, a w kulkach tulipany. Mi sie kulki z trawami podobaja, z turzycami lub hakone. U siebie mam trawki wlasnie. Ale Twoje kulki ladniejsze