Też mam takie 2 okienka w sypialni nad szafkami nocnymi...a to co robisz ze styropianu, to powiększałaś, czy wielkość oryginalną zachowujesz...bo mnie sie marzy takie duuuże...
Madziu kochana dziękuję jak tam wilczek? Rozrabia? mi też się "stadko" powiększyło przedstawiam nową pomocnicę ogrodową Już wiem,że uwielbia kwiaty....jeść
Witaj Basiu, przeglądam Twój wątek zachwycona powojnikami i zmianami w Twoim ogrodzie. Te donice są po prostu wspaniałe! Mam pytanie czy wszystkie je robił stolarz? Czym malowałaś bejcą do drewna czy inną farbą (ta szarość jest bajeczna!) i najważniejsze jak takie donice spraqują się na zewnątrz, czy wszystkie są pod dachem chodzi mi o to, że co jeżeli by bardzo dużo napadało czy nie zrobi się w nich bajoro? Czy mają jakieś odprowadzenie wody od dołu? Chciałabym takie donice na zewnątrz ale mam dach bezokapowy i byłyby cały czas pod chmurką..
Jeszcze raz piękny ogród będę podglądać!
Trawnik jest w masakrycznym stanie. W dodatku pojawiają się kretowiska i dziury w trawie. Chodzi się tam jak po gąbce.
Syrfiniom spasowało miejsce na murkach. Dlatego nie zdecyduję się na inne kwiaty. Zmienię tylko kolorystykę.
Dziękuję za odwiedziny i gorąco pozdrawiam