Narożnik do domu także szukałam z wysokimi nóżkami - obecny jest zabudowany do samej podłogi - co jakiś czas wygarniam spod niego tony zabawek, chrupek, paluszków i nie wiem czego jeszcze
U mnie jeszcze nie ma efektu po, całe poddasze od stanu surowego robimy, włącznie z dzieleniem ścian, więc póki co wrzuciłam u mnie fotkę płytek.
U mnie płytki będą na kominie i przy klatce schodowej, co jest częścią otwartego salonu na poddaszu. Do tego szare ściany ze złamaną bielą. Płytki na podłodze (prawie białe) z panelami w kolorze zbliżonym do stolarki.
Cała łazienka przed nami, reszta jakoś powoli idzie.
Hmmm... są różnego rodzaju smarowidła chemiczne co na wnęki, ramy drzwi, okien się stosuje - muchy i inne owadziska nie wlatują ponoć, ale nie stosowałam jeszcze...
W najgorszym przypadku mycie czeka, pocieszenie chociaż, że to farby lateksowe
Z "normalnymi" oknami/drzwiami (przód i bok) tak pod 28000zł (piszę o tym z kontenera co nam się zamarzył, tym bardziej cieszy nas, raz bo sami, dwa jaka oszczędność
ps. Za nasze okna zapłaciliśmy ok 2500zł także nie tak wiele
Znajoma cięła mi lasrowo na sklejce - wybierasz czcionkę, wielkość liter - na podkład znaczy tyły sztucznej trawy przykładasz (w odbiciu lustrzanym), tniesz nożykiem do tapet, przyklejasz klejem na gorąco i "wuala"