Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:14, 14 lis 2014

Do góry
Piotr_ napisał(a)
U ciebie tak jesienie i jak zawsze wszystko zapięte na ostatni guzik aż che się oglądać te twoje rabatki

Nie wiem gdzie widzisz te dopięcia - ja tylko widzę po zdjęciach ile jeszcze pracy przede mną Ale dziękuję
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:38, 14 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Pomijając wszystkie względy poprawnego kompostowania - za równowartość można by kupić tyle ziemi lub kompostu, że mi by do końca życia starczyło

To się nazywa dizajn hahahahahahaha
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:08, 14 lis 2014

Do góry
Iwono(iwonadm) jak na razie przełamałem się z myślą, że chce posiadać kilka róż, ale miejsce gdzie miałyby rosnąć jest jeszcze nie przygotowane i to głównie plany na przyszły rok. Nie chciałbym kupić teraz szlachetnych róż, żeby w przyszłym roku latały po ogrodzie, a co gorsza jeszcze padły.
Brzozowe wytwory na pewno pokaże, ale na razie są 'gołe'

Iwono(Iwk4) dobrze, że wstępny plan jest i się podoba. Szkodzące pieski mam też u siebie, a dokładniej jednego niereformowalnego głupka piątej klepki to mu brakuje na pewno, ale jak spojrzy na człowieka tymi niewinnymi oczętami to jak się gniewać na to stworzenie. Jednej rzeczy znieść nie mogę bo podlewa mi bukszpany i na jednym już brązowe plamy wyskoczyły. Codziennie latam z konewką i kontrolując spłukuje wodą.

Sebek bardzo trafna uwaga, ja i tak dalej nie mogę wyjść z podziwu czyjejś inwencji twórczej...eh tragedia

Violu na cenę ja owszem zwróciłem uwagę ale na możliwość jej wykorzystania już nie

Donia również pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Danusiu zaraz zobacze, tak na szybko spojrzałem i już pewną koncepcje mam

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:41, 14 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Pomijając wszystkie względy poprawnego kompostowania - za równowartość można by kupić tyle ziemi lub kompostu, że mi by do końca życia starczyło

Od razu widać Sebek, że Ty ekonomiczną smykałkę masz . Nie pomyślałam o cenie tylko od razu o użyteczności tego kompostownika (lub raczej jej braku)
Ogród niby nowoczesny ale... 08:23, 14 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Magda - ale jesteś - fiesz! We wtorek zawiesiłem u siebie swoje wymarzone plakaty, a teraz marzę o Twoich Sentencji życiowych mi się zachciało... A teraz kcę kamienie!

Sebek, za rok zmienisz Bo ja rok czasu zastanawiam się co ma wisieć...już prawie przyzwyczaiłam się do pustej ściany

Najpierw myślałam o napisach:
http://www.pinterest.com/Magda3423/plakat/

potem na myśl przyszły klimaty botaniczne:

http://www.pinterest.com/pin/337910778262579942/

http://www.pinterest.com/pin/337910778262579939/

Aż w końcu...siedziałam sobie na plaży i bawiłam się aparatem z dużym obiektywem...i wyszło co wyszło
Jurajski Ogród 08:11, 14 lis 2014

Do góry
Ewo z Piaskowni - wyjątkowo ciepła jesień, to i kwiatki wiosenne głupieją

Renatko, cieszę się, że Ci się podoba

Sebek, ale mnie podbudowałeś chi, chi

Ewo - Pszczelarnio, tak, masz rację, mój ogród bez kamieni wapiennych byłby...zwyczajnym ogrodem, a nie "jurajskim". Kocham tę biel i szarość wapieni, bo przy niej się wychowałam i miałam je wokół siebie na co dzień (wiem, dlaczego tak piszesz)

Pozdrowienia dla Was na dzisiejszy dzień zostawiam

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:35, 13 lis 2014

Do góry
admete napisał(a)
Łukasz zobacz jakie cudeńko znalazłam hahahahaha

http://olx.pl/oferta/kompostownik-dwukomorowy-murowany-CID628-ID4XYHd.html

Ogród niby nowoczesny ale... 23:21, 13 lis 2014

Do góry
Magda - ale jesteś - fiesz! We wtorek zawiesiłem u siebie swoje wymarzone plakaty, a teraz marzę o Twoich Sentencji życiowych mi się zachciało... A teraz kcę kamienie!
Jurajski Ogród 23:15, 13 lis 2014

Do góry
To połączenie agresywnej czerwieni z lekkością i subtelnością traw - Picasso by tego nie wymyślił Pozdrawiam i wychodzę jak zwykle oczarowany
Bajkowy ogród Weroniki 23:12, 13 lis 2014

Do góry
Kapadocja wygląda zjawiskowo, wspaniałe miejsce Pozdrawiam
Lecę w kulki... 23:07, 13 lis 2014

Do góry
Som zdjęcia I jam zwykle zakochałem się we wszystkich i w każdym z osobna A zamiana kulek liściastych i szybko się czochrających na nowe bardzo udana Mi też się marzyła wymiana wierzb na coś innego, ale chyba musiałyby się złamać by to było możliwe... Choć w sumie to da się załatwić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:01, 13 lis 2014

Do góry
anna_studio napisał(a)
Wychwyciłam całe ''złoto'' z Twoich zdjęć...
Dla mnie to...number one
Pozdrawiam...

Komplement od Ciebie to coś naprawdę poważnego, wiec dziękuję ślicznie Skoro jesteś to może są zdjęcia? Lecę do Ciebie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:00, 13 lis 2014

Do góry
weronika77 napisał(a)

Sebku, czy to miniaturowe surfinie?(pomarańczowe). Widziałam podobne na Starkl.pl i chyba zaplanuję je w przyszłym roku,bo pięknie pokazałeś,i jeszcze chwalisz. Jesień też masz bogatą. POzdrawiam.

Oj cofnęlas się mnóstwo stron chyba
To były chyba miniaturowe surfinie, ale nie milion bells, tylko takie średnie Wywaliłem je dopiero po zasuszeniu, bo może jeszcze by kwitły gdyby dostały wodę

Również pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:56, 13 lis 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)

Zapewne na jakąś świąteczną dekorację?

Mam dwa wazony we wnękach w kuchni i może je tam wcisnę A reszta nie ma jeszcze przeznaczenia - choć mam chyba zapinsowany wianek z modrzewia - wyglądał bosko! W tym roku wiankow chyba będzie mnóstwo - i albo pójdę w prostotę albo i nie - na święta włącza się mi w głowie syndrom Griswolda, więc nie wiem
Lecę w kulki... 19:19, 13 lis 2014

Do góry
Witam Was serdecznie....po przerwie
Nie było sensu się odzywać...by powiedzieć...dzień dobry i do widzenia
Dziękuję za pamięć...Wasze odwiedziny i ciepłe słowa

Co do szmaty....
Kończę wojnę i wywieszam...białą flagę

...i to trzy
Wspomnienie lata co by była jakaś kontynuacja...

I tym akcentem kończę wątek szmaty...
Posłużę się słowami tego co go zaczął...
bo mądrze powiedział Sebek...
Niech każdy wybiera to, co dla niego najlepsze.
A gdy patrzę w moim mieście na piękne katalpy i klony, które rosną między asfaltem a chodnikiem z bruku...to zastanawiam się, jak to możliwe, że dają radę i do tego tak pięknie wyglądają ?!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:18, 13 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ciut go przycinalem, ale teraz upierdutam go mocno Przydadzą się mi te pokręcone badylki

Zapewne na jakąś świąteczną dekorację?
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 19:02, 13 lis 2014

Do góry
Niesamowite jak zmienił się Twój ogród w tak krótkim czasie, wygląda przepięknie i tak... katalogowo Pozdrawiam zza miedzy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:49, 13 lis 2014

Do góry
Magda_ napisał(a)
Ślicznie i kolorowo

Dziękuję - chyba jak u wszystkich kolorów u mnie nie brak
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:48, 13 lis 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Sebek, bardzo kolorową tę jesień masz u siebie w ogrodzie Modrzewia szczepionego odmiany "Diana" przycinasz? Ja zrobiłam z niego a'la "niwaki" Pozdrowienia ślę

Ciut go przycinalem, ale teraz upierdutam go mocno Przydadzą się mi te pokręcone badylki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:46, 13 lis 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Sebek, szpaler miskantów zawsze lepszy od nie - szpaleru. I ja za donicami się oglądam, żeby powiększyć mój miszmasz. Pocieszam się, że x. Karol ma też w ogrodzie donicowy miszmasz i jest z niego wyjątkowo dumny. Byłam - widziałam. Cudne te amfory, donice, stągwie.

Nie wiem czy do mojego minimalizmu pasowałyby amfora albo inna stągiew -jednak x. Karol dumny być może, bo pewnie niejeden milion funtów warta jest ta kolekcja Ale kto bogatemu zabroni?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies