Margarete – u mnie wiosna wciąż trwa. Mimo deszczu i zimna, kwitną jeszcze krokusy, wychylają też swoje główki szafirki.
Co do babci, to już zostało jej wybaczone…nie mogło przecież być inaczej !
popcorn – trawka może być w mniejszym rozmiarze…mi to zupełnie nie przeszkadza. Zaopiekuję się nią i na pewno szybko urośnie. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Carola, obie soboty mam wolne, więc umawiaj się jak tobie pasuje, ja się mogę „wstrzelić” w oba terminy
Bogdzia – dziękuje za życzenia, a na spotkanie „piszę” się zawsze !!!
Urszulla – Ula, ty miałaś świąteczny luz??? Ja w normalnym tygodniu jestem zwykle w tak zwanym „niedoczasie” a w święta to już najlepiej bym się z klonowała, żeby zdążyć ze wszystkim
iwonadm – odpozdrawiam Iwonko pięknej wiosny życząc
malgorzata_s… - Małgoś, idzie wiosna, idzie….i do ciebie zajrzy niebawem!!!!!!!!!
iwonaal, szemusia, Olili, rozark, ren133 – macham do was dziewczyny wiosennie i poświątecznie
Alicja 169 – Witam Alicjo, wizytówki naszych ogrodów to ogromna skarbnica pomysłów i inspiracji…też tak zaczynałam swoją przygodę z Ogrodowiskiem. Mój ogród na początku był jakiś taki nijaki…nudny…po prostu zielony…. Lecz już po kilku miesiącach mojej bytności na forum zmienił się niesamowicie i przeszedł radykalną metamorfozę. Tak więc zaglądaj, oglądaj, podglądaj i twórz SWÓJ piękny ogród.
Do „szmaragdowego” zapraszam, wpadaj kiedy tylko chcesz. Ja w wolnej chwili na pewno przydreptam z rewizytą do twojego „ogrodu na piasku”.
Margaret_ka – no mam nadzieje, że wstrętna zima już sobie poszła…ja już nie mogę doczekać się słoneczka, cieplutkich dni i wspaniałych kolorów w ogrodach.
Przesyłam buziaki pięknej wiosny życząc.