Tereska, byłam wczoraj u Ciebie i tak się zapatrzyłam na Twe cudne kompozycje że zapomniałam ślad zachwytu zostawić.
Jeśli chodzi o kulki w trawie... ciągle o nie pytania dostaję
Kosi się dobrze, bo są posadzone w odpowiednich odstępach. Jeśli przyjdzie taki moment, że kule będą już zbyt duże i kosiarka nie wjedzie, to albo kupię mniejszą albo zerwę darń i posadzę ...kopytnik
Limelight mogła mieć w tym roku za sucho pod leszczyną.
Moje Magical Candle (na wsi) z powodu suszy dopiero we wrześniu miały pąki kwiatowe.
Mocniej podlewaj albo zastosuj hydrożel.
Poszalałaś z cebulowymi! Ja nic nie kupiłam oprócz czosnków Purple Sensation. Ale sadzenia mam kupę, bo sporo cebul wykopałam w lecie.
Jesli nie przestanie padać, to nie wiem, kiedy je posadzę.
Martek, Kassandrą dotychczas jestem zachwycona. Polecam każdemu.
Choć jak będzie tak szybko rosła, to mi drzewa przerośnie
Wszystkiego dobrego, kochana
Pamiętam, jak zjawiłaś się na O. ze swoim magicznym orgodem, takim odmiennym od wszystkich tu wcześniej przedstawianych.
Był niepowtarzalny, oryginalny. I piękny.
Z ogromną radością obserwuję, jak z miesiąca na miesiąc staje się coraz piękniejszy. Bardzo umiejętnie go zmieniasz,jednocześnie zachowując jego niepowtarzalność.
Buziaki ślę
Tak, są zielone przez cały sezon, ale rosną w półcieniu. Może to dlatego?
Marta, jak się cieszę, że jesteś Wiem, że rzadko zaglądasz, choć ostatnio to pewnie ja rzadziej. Dziękuję, że tym razem zajrzałaś do mnie.
Kassandra mnie zaskoczyła rozmiarami. Ale cudnie wygląda taki niebieski akcent w ogrodzie. Buziaki, Martek
Budleję mam już trzeci rok, kupiłam na "Zieleni". Z każdym rokiem coraz większa.
Kassandra w środku lata ma słońce od 11-12, ale rozproszone, a wiosną i jesienią jedynie po południu.
Widzę ,ze masz Kasandrę poznałam ją dopiero tego lata.
Pozdrawiam Tess fajnie masz już zagospodarowaną zieleń .Dawno nie byłam i widzę jak wszystko poszło do przodu ,pięknie.
Pozdrawiam Cię ciepło
Martek