Ta nowa/stara rabata została nazwana przez Dominikę schodową, a mi się to bardzo spodobało i tak zostało
Pamiętasz to przerobiona ta rabata z mojego mini skalniaka. Z niej było wszystko wysadzone i całkowicie robiona od początku.
Ta największa planowana, żeby trochę była spójna z schodową to posadziłam hortensję Annabell Strong i chcę dosadzić rozplenice.
Dobra, dobra. Ta "mądrość życiowa" jest skuteczna w małżeństwach z kilkudziesięcioletnim stażem małżeńskim i po kilku latach stażu na O.
Iwonko, mam nadzieję, że nie poczujesz się dotknięta
Merci☺☺☺☺
Dawno Cię nie było. ..
To wirus na portalu spolecznosvowym. Przychodzi w prywatnej wiadomości od kogoś z twoich znajomych. Nie należy wówczas wchodzić na link podany w tej wiadomości bo w ten sposób rozeslesz to dziadostwo do wszystkich swoich znajomych i zablokujesz swoje konto na jakiś czas....nie fajne uczucie jak wszyscy do Ciebie dzwonią z pytaniami. ..od i tyle...pozdrawiam
Tess kiedys puszcza
dla mnie wazne, by w nowym miejscu bylo lepiej.
no i bede miala 13 km do pracy wiec troche stresu dojazdowego tez odpadnie szczegolnie zima
Na dworze 3 stopnie brrr az sie nie chce ruszac na dwor.
Już w tym roku nie tnij. Cięcie pobudza roslinę do wytwarzania nowych przyrostów, a młode przyrosty są bardzo wrażliwe na mróz. W takim znaczeniu rzeczywiście "gorzej zimują".
Można.
Robi się głębokie dołki (4-5) wokół rosliny (po okręgu, tak jak się kończy bryła korzeniowa).
Hydrożel miesza się z tą wykopaną ziemią z dołków.
Mieszanką zasypuje się dołki.
Trzeba uważać, żeby hydrożel nie zostawał na powierzchni, bo nie pozwoli wodzie przenikać w głąb.