Haniu - jesteś fantastyczna!!!!!!!!!!!
Takie durne dni za mną wchodze tu zerknąć czy ktośik zaglądał a tu tak NIESPODZIANKA!
Fantasycznie to napisałaś, ujęłaś wszystkie poczynania w pigułce!
sporo zrobiłam "motylowo-owadowych" ale nie mam kiedy się tym zająć, żeby Wam tu pokazać ...
odnośnie samolotowych... pisałam już do Malkul, to tylko wschód i zachód ogrodu i to tylko po kawałku...ja jakoś ich specjalnie nie lubię, bo staram się od lat, konsekwentnie o piętrowe nasadzenia, które widać tylko z Ziemi
Iwonko - macham .... każdy trafia jak Ty do kolejnych wątków ... Ja pamietam pierwszy ogród który odkryłam... to ogród AnuliWN..., potem Danusi, Madżenki... i tak poleciało ... i w kazdym ogrodzie było coś co mnie zachwyciło... i myślałam... Panie Mój... kiedy u mnie tak porośnie... minęły dwa latka... i się doczekałam . Kompozycje nie wszystkie moje... ale powoli i swoje zmiany dokładam. A dzisiaj w końcu donice obsadziłam jesiennie...
Gosiu... w szklarni nie ma już czego focić... jeszcze papryka rośnie, ale nie wiem czy doczekam się owoców ... resztka pomidorów dojrzewa. Chciałabym jeszcze posiać koper i sałaty, ale nie wiem czy jest sens...
Moje gracki raz jeden prawie zakwitły, ale nie zdążyły wypuścić pióropuszy. Może masz je w osłoniętym miejscu na słońcu i dobrze je nawadniasz- wtedy powinny zakwitnąć
Pszczółko Rosario pachnie świeżo... niestrudzenie kwitnie i... jest dość wysoka/ rozłożysta - tego nie doczytałam przed zakupem. W sumie kupiłam ją przez polecenie Pani z ROSARIUM. Po deszczu ma lekkie ciemnoróżowe plamki na płatkach. Myślę, że u Ciebie pasowałaby idealnie... ma widoczne oczko
Agatko... naprawdę, do perfekcji daleko...ale dziękuję, że mnie tak pocieszasz ...
dziewczyny, najlepiej przytwierdzac kwiaty takimi zagiętymi szpilami drucianymi. Gabi, tez słyszalam o lakierze. ja wieszam na kilka dni cały w dól żeby sie kwiaty nie obwieszały.potem jest ok Malkul, wianek najzwyklejszy, słomiany.
Udalo mi sie jakos pstryknac zdjęcie altanki noca. klimat na żywo naprawde super.
Dichondra srebrzysta,jednoroczna,nie próbowałam przetrzymać zimą.W zeszłym roku miałam w donicach i jest absolutnie bezproblemowa,rośnie jak na drożdżach,jak urwie się kawałeczek i natrafi na ziemię rośnie sobie dalej,tak więc w sezonie można sadzonkować
Ogród masz przepiękny,tak nieskazitelnie czyściutko i zadbanie u Ciebie,że aż wyjrzałam przez okno na moje chwaściury Pięknie masz dopracowane nasadzenia.
Udało Ci się z tą walką kokoszkową..ja ciągle walczę ale jak to waga..raz na tę raz na tamtą stronę szala sobie idzie
Pozdrawiam
eee... chcesz go pozwać ? a masz mobbing w pracy hahahahha
On z tych co rankiem kawkę przynosi…
Nie znoszę suszyć włosów wiec mój eMuś daje radę
A najlepszy przykład ostatnio byłam za zakupach.
Mierzyłam marynarkę i no powiedzmy taka sobie…, kupiłam inną.
Po czym wróciłam do domu z zakupami i opowiadam… no i po przemyśleniu stwierdzam, że jednak „to je to i że jednak bez tego to ja nie dam rady"
Mój eM… pojechał rano nic nie mówiąc mi i dzwoni ze sklepu abym pani wytłumaczyła …ja że granatowa, że z tommy h.
Pani ekspedientka nie znalazła a mój eM… dzwoni przejęty i mówi, kochanie a to nie było czasem czarne i pepe jeans.
No… jak nie jak tak
Udany