Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:47, 15 wrz 2014

Do góry
Haniu - jesteś fantastyczna!!!!!!!!!!!
Takie durne dni za mną wchodze tu zerknąć czy ktośik zaglądał a tu tak NIESPODZIANKA!
Fantasycznie to napisałaś, ujęłaś wszystkie poczynania w pigułce!

MERCI MERCI MERCI Poetko Nasza
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 12:25, 15 wrz 2014

Do góry
Malkul to jednak najlepszym wyjściem będzie u Ciebie oprysk.
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:04, 15 wrz 2014

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
dziewczyny, najlepiej przytwierdzac kwiaty takimi zagiętymi szpilami drucianymi. Gabi, tez słyszalam o lakierze. ja wieszam na kilka dni cały w dól żeby sie kwiaty nie obwieszały.potem jest ok Malkul, wianek najzwyklejszy, słomiany.

Udalo mi sie jakos pstryknac zdjęcie altanki noca. klimat na żywo naprawde super.

Śliczny salon ogrodowy, wysmakowany i dopieszczony.
Kondziowy ogrod cz II 21:22, 14 wrz 2014

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Wątków jest 4000. A Hanusia nie do wszystkich trafia. Może kiedyś i u Malkul będzie wierszyk, kto wie?
Wilcza Góra 23:05, 13 wrz 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Gagatek na żoltku zachwycający!

Zdjęcia samolotowe pokazują inne oblicze twego ogrodu

sporo zrobiłam "motylowo-owadowych" ale nie mam kiedy się tym zająć, żeby Wam tu pokazać ...

odnośnie samolotowych... pisałam już do Malkul, to tylko wschód i zachód ogrodu i to tylko po kawałku...ja jakoś ich specjalnie nie lubię, bo staram się od lat, konsekwentnie o piętrowe nasadzenia, które widać tylko z Ziemi
Podwiązywanie wysokich hortensji 20:57, 13 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Danusiu a masz może zdjęcie takowej obejmy?

Coś takiego, albo pół koła na drutach wbijanych w ziemię

Ogród do kwadratu 20:22, 13 wrz 2014

Do góry
iwonadm napisał(a)
trafiłam do Ciebie od wątku do wątku
pięknie pięknie i bajecznie
będę obserwować Twoje prześliczne rabaty i kompozycje

Iwonko - macham .... każdy trafia jak Ty do kolejnych wątków ... Ja pamietam pierwszy ogród który odkryłam... to ogród AnuliWN..., potem Danusi, Madżenki... i tak poleciało ... i w kazdym ogrodzie było coś co mnie zachwyciło... i myślałam... Panie Mój... kiedy u mnie tak porośnie... minęły dwa latka... i się doczekałam . Kompozycje nie wszystkie moje... ale powoli i swoje zmiany dokładam. A dzisiaj w końcu donice obsadziłam jesiennie...

malkul napisał(a)
aga jak sprawy szklarnio-warzywne pokażesz cosik?

Gosiu... w szklarni nie ma już czego focić... jeszcze papryka rośnie, ale nie wiem czy doczekam się owoców ... resztka pomidorów dojrzewa. Chciałabym jeszcze posiać koper i sałaty, ale nie wiem czy jest sens...

EdytaB napisał(a)
Moje wszystkie gracki kwitną , sadzone w tym roku latem, aż zaczęłam się bać czy to na 100% one większość pisze, że nie kwitną.
Co prawda na trawkach.pl kupowane i w szkółce ale chorobcia kto wie...

Moje gracki raz jeden prawie zakwitły, ale nie zdążyły wypuścić pióropuszy. Może masz je w osłoniętym miejscu na słońcu i dobrze je nawadniasz- wtedy powinny zakwitnąć

Pszczelarnia napisał(a)
Gusiarzu, róża Rosario - czy to absolutna doskonałość dla Ciebie. Jak dla mnie - ze zdjęcia Twojego - tak. Dlaczego nie ma jej w sklepach? Jak pachnie? Ja bym ją widziała u siebie.

Pszczółko Rosario pachnie świeżo... niestrudzenie kwitnie i... jest dość wysoka/ rozłożysta - tego nie doczytałam przed zakupem. W sumie kupiłam ją przez polecenie Pani z ROSARIUM. Po deszczu ma lekkie ciemnoróżowe plamki na płatkach. Myślę, że u Ciebie pasowałaby idealnie... ma widoczne oczko

Agania napisał(a)
Perfekcyjnie masz..... potwierdzam i ślicznie trawy wyglądają z różami, moje gracki nigdy nie kwitły.

Pozdrawiam Was

Agatko... naprawdę, do perfekcji daleko...ale dziękuję, że mnie tak pocieszasz ...
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 12:06, 13 wrz 2014

Do góry
na erotyczne zawsze przyjdzie jeszcze czas
Miejsko & sielsko 12:06, 13 wrz 2014

Do góry
jazzy

Ewcia http://www.pinterest.com/pin/47991552254786493/ a tu pomoce
http://www.superpani.pl/zrobtosama/dom/zrob_to_sama:_praktyczna_pufa_do_domu_i_ogrodu,34,0.html
http://twojediy.blogspot.com/2012/10/pufa.html
Kondziowy ogrod cz II 11:35, 13 wrz 2014

Do góry
Wątków jest 4000. A Hanusia nie do wszystkich trafia. Może kiedyś i u Malkul będzie wierszyk, kto wie?
Kondziowy ogrod cz II 10:02, 13 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Ale Hanusia Ci zycie tym wierszem osłodziła.
może i ja kiedys zasłużę na wiersz
osłodziła i to bardzo bardzo. Ja bym ci napisał ale nie umiem hi hi hi
Ogród z perspektywą na przyszłość 21:05, 12 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
masz może instrukcję zaplatania tych wianków? też bym sobie taki "wystrugała" na czym to robisz? jakiś podkład?

Poczytaj warsztaty ogrodowiskowe, były co roku

Zacznij tutaj, zorientujesz się jak to się robi.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2529-dekoracje-na-boze-narodzenie-2012?page=13
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:16, 12 wrz 2014

Do góry
dziewczyny, najlepiej przytwierdzac kwiaty takimi zagiętymi szpilami drucianymi. Gabi, tez słyszalam o lakierze. ja wieszam na kilka dni cały w dól żeby sie kwiaty nie obwieszały.potem jest ok Malkul, wianek najzwyklejszy, słomiany.

Udalo mi sie jakos pstryknac zdjęcie altanki noca. klimat na żywo naprawde super.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:48, 12 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Wczoraj naprędce

se wrzucam to do folderu z inspirkami z pinteresta
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:28, 12 wrz 2014
Do góry
malkul napisał(a)
http://www.pinterest.com/pin/45880489929493628/ co to sie wylewa? kojarzy ktoś?

Dichondra srebrzysta,jednoroczna,nie próbowałam przetrzymać zimą.W zeszłym roku miałam w donicach i jest absolutnie bezproblemowa,rośnie jak na drożdżach,jak urwie się kawałeczek i natrafi na ziemię rośnie sobie dalej,tak więc w sezonie można sadzonkować

Ogród masz przepiękny,tak nieskazitelnie czyściutko i zadbanie u Ciebie,że aż wyjrzałam przez okno na moje chwaściury Pięknie masz dopracowane nasadzenia.
Udało Ci się z tą walką kokoszkową..ja ciągle walczę ale jak to waga..raz na tę raz na tamtą stronę szala sobie idzie
Pozdrawiam
Miejsko & sielsko 14:40, 12 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Ewa-widziałam że gadałyście o dzierganje pufie z 7 strony inspracji jotula
to zamawiam taką szarą u ciebie- jak juz będziesz znała koszt , mogę?

a tu aby ci się podlizac i przyłożyć rękę do tego daję ci do poczytania i popatrzenia: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211273-DIY-czyli-zrób-to-sam(a)-we-wnętrzach/page11 i kolejne strony

ale świetne
Miejsko & sielsko 14:33, 12 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Ewa-widziałam że gadałyście o dzierganje pufie z 7 strony inspracji jotula
to zamawiam taką szarą u ciebie- jak juz będziesz znała koszt , mogę?

a tu aby ci się podlizac i przyłożyć rękę do tego daję ci do poczytania i popatrzenia: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211273-DIY-czyli-zrób-to-sam(a)-we-wnętrzach/page11 i kolejne strony

ps. te w biedrocne byłt wstrętne, obleśne trawde, krzywe i brzydkie kolory ale miłe w cenie.

wgryzę się ino w temat
dostaniesz, odpracujesz
Miejsko & sielsko 14:31, 12 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Włąsnie od dwóch dni dostaję wycisk

ściskam ... ale nie bije?

TY się nie daj! do boju do boju...
Miejsko & sielsko 14:31, 12 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Włąsnie od dwóch dni dostaję wycisk

ściskam ... ale nie bije?

TY się nie daj! do boju do boju...
Miejsko & sielsko 14:29, 12 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
mój emuś tyż szefuncio mój ino luzu nie uświadczysz

eee... chcesz go pozwać ? a masz mobbing w pracy hahahahha

On z tych co rankiem kawkę przynosi…
Nie znoszę suszyć włosów wiec mój eMuś daje radę

A najlepszy przykład ostatnio byłam za zakupach.
Mierzyłam marynarkę i no powiedzmy taka sobie…, kupiłam inną.
Po czym wróciłam do domu z zakupami i opowiadam… no i po przemyśleniu stwierdzam, że jednak „to je to i że jednak bez tego to ja nie dam rady"
Mój eM… pojechał rano nic nie mówiąc mi i dzwoni ze sklepu abym pani wytłumaczyła …ja że granatowa, że z tommy h.
Pani ekspedientka nie znalazła a mój eM… dzwoni przejęty i mówi, kochanie a to nie było czasem czarne i pepe jeans.
No… jak nie jak tak
Udany
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies