Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:33, 27 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek, śliczne twoje jesienne fotki. U Danusi była fotka: Co trawa widziała, u ciebie: Co chodniczek widział, hi, hi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:25, 27 paź 2014

Do góry
butterflajka napisał(a)
witaj Sebek, przebrnęłam przez wszystkie Twoje strony, zajęło mi to wieleeee czasu, ale było tak interesująco i z humorem, że czytałam z wielką przyjemnością )
Ogród piękny, gratuluje!!a Ty- niesamowity facet, ale to już wiesz..i podobno nie lubisz komplementów to już nie słodzę Będę zaglądać, zwiedzać i chłonąć wiedzę, bo ja dopiero początkująca Głowa do góry, czasem gorsze dni się zdarzają..i do przodu! Ściskam, Sebuśkam i buźkam

I dla takich wpisów warto prowadzić wątek na ogrodowisku, dziękuję I również sebuśkam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:23, 27 paź 2014

Do góry
Mira napisał(a)
Poszły Ci wszystkie zdjęcia? Strata jak nie wiem co,bardzo szkoda.I nie miałeś kopii?

Nie... Teraz w drugim laptopie automatycznie zapisuje mi się w Web Albums, w drugim co się mu dysk zjarał nie zapisało się nic... Trudno się mówi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:18, 27 paź 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Zdjęcia obłędne,lubię do Ciebie przychodzić, widać artystyczną duszę w fotkach. Trudno rozpoznać, że to już jesień, po hortkach tylko widać, że za chwilę nie nastanie wiosna tylko najmniej przyjemna pora dla ogrodników
Gratki na 1500

Po tym weekendzie będzie byle do świąt Potem będzie sesja, wiec pewnie nawet nie zorientuję się kiedy będzie połowa lutego, a za chwilę będzie wiosna Ot, niepoprawny optymista mi się chyba wraca...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:12, 27 paź 2014

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Przyszłam i proszę - wbiłam się na 1500 zatem gratulacje (podobno nie można wstawiać zdjęć z tej okazji, więc nie wstawiam ).
Zdjęcia robisz super, a trawy - wymiatają planuję pójść w kierunku trawiastym
Też niedawno straciłam wiele zdjęć... Rozumiem ten ból. Dobrze, że prowadzisz swój wątek bo trochę ich tutaj na szczęście jest
Pozdrawiam

Kasiu, nie gratulujemy juz, bo czasem to kilkanaście stron samych gratulacji było i się zamieszanie robiło w wątku, ale dziękuję

Trawy to jest to, jeśli będę mieć czas wiosną to zatrawkuję się na amen - w donicach będą trawy, w gazonach również - będzie ogród stepowy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:25, 27 paź 2014

Do góry
witaj Sebek, przebrnęłam przez wszystkie Twoje strony, zajęło mi to wieleeee czasu, ale było tak interesująco i z humorem, że czytałam z wielką przyjemnością )
Ogród piękny, gratuluje!!a Ty- niesamowity facet, ale to już wiesz..i podobno nie lubisz komplementów to już nie słodzę Będę zaglądać, zwiedzać i chłonąć wiedzę, bo ja dopiero początkująca Głowa do góry, czasem gorsze dni się zdarzają..i do przodu! Ściskam, Sebuśkam i buźkam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:38, 26 paź 2014

Do góry

To na tyle
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:36, 26 paź 2014

Do góry

Mam nadzieję, że hakone w kulach bukszpanowych przezimuje... Tylko liście szafirków dokuczają i efektu fajnego nie ma...

Niezmordowane The Fairy

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:34, 26 paź 2014

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:33, 26 paź 2014

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:33, 26 paź 2014

Do góry

Chciałem zrobić porównania do nowego wątku 4 pory roku, ale zapomniałem się "pochwalić", że na domiar złego straciłem WSZYSTKIE zdjęcia z ogrodu - najstarsze mam z 15 września 2014 - cała wiosna, lato i zeszłe lata przepadły...

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:28, 26 paź 2014

Do góry
Resztki żurawek - Citronelle też padły ofiarą opuchlaków... Nie mam już do nich siły...

Georgia Peach (tfu tfu!) jeszcze bez larw - ale skoro Citronelle są metr dalej to wiosną te i te mogą się nie obudzić...

Southern Comfort też jeszcze trzymają się dzielnie

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:26, 26 paź 2014

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:25, 26 paź 2014

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:25, 26 paź 2014

Do góry
Dziękuję Wam za miłe wpisy - zwłaszcza, że część z Was znam i wiem, że są to szczere wypowiedzi

Elu - medialny ani trochę nie jestem i nie lubię być obiektem kamer ani obiektywu - za to uwielbiam być po drugiej stronie

Wgrywam zdjęcia - niedużo, ale dwa tygodnie tylko paplanina, więc przerywnik się przyda

Wczoraj wyciąłem wilce (albo przechowam kłącza albo pójdą na zupę ) i surfinie - i szczerze nie wiem czy w przyszłym roku sobie tylko tych wilczomleczy nie posadzić - choć ta biel może trochę nudna będzie?

Jedna żurawka wygląda jak powinna - reszta zjedzona....

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:01, 26 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Mój brat studiuje fizjoterapię A ja pewnie jeszcze nie raz przeklnę studia - wróżbitą Maciejem ani Dawidem nie jestem, ale pewnie na przełomie stycznia i lutego może się mi to nieraz zdarzyć Pozdrawiam!

Mała Mi napisała
....Sebek .. Dowcip masz coraz lepszy ...

To zasługa tych studiów Aniu ... A czy Ty Sebek nie lubisz wróżbity Macieja ???..noo fieszzzz , taki medialny facio z niego

Pozdrowionka .. W sumie za miedzę
Ogród Sylwii od początku cz.II 16:53, 26 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

O jeżuniu, no jak mogłem zapomnieć? Demencja mnie dopadła...

Szkło na barierkach będzie miodzio - właściwie mogłoby być tylko samo, grube szkło bez stalowych barierek (nie wiem jak Tobie, ale mi się takie coś namalowało u Ciebie w głowie ) - wyglądałoby to jeszcze bardziej lekko i nowocześnie Coś jak tu
https://pl.pinterest.com/pin/333547916126079851/

szkło na barierkach będzie bez barierek właśnie tak jak napisałeś czyste grube szkło .... ale to musi poczekać w raz z malowaniem elewacji ... może ruszymy po Kuby komunii ....

ale mi obrazki podesłałeś .... no ale to już marzenia Maćka ... ja mu tylko pokażę palcem i w doborze roślin do ogrodu pomogę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:19, 26 paź 2014

Do góry
Sebek czasem warto wyłożyć kawę na ławę, zamiast maski i usmiechu powiedzieć dosyć, nie zgadzam się, jestem innego zadania, tak nie można. Dopóki nie będzie sprzeciwu ludzie będą mysleli że nic sie nie stalo, że wszystko ok. I w przyszłości nic się nie zmieni.
czekam na fotki, glowa do góery
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:52, 26 paź 2014

Do góry
Ten świat narzuca nam zakładanie coraz nowszych masek ,a ja nie lubię sztuczności.Nie nakładam ich może dlatego nie jest mi łatwo.
Sebek trzymaj się życie niesie naprzemian dobre i złe chwile,oby jak najmniej w twoim zyciu tych drugich.
Dobrze,że masz działkę możesz wyjść i przekopać problem ja bym tak zrobiła
Ściskam Cię i pozdrawiam.
martek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:51, 26 paź 2014
Do góry
Sebek, życzę Ci siły do przetrwania trudnych chwil. Ściskam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies