Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:33, 26 paź 2014

Sebek 23:34, 26 paź 2014

Sebek 23:36, 26 paź 2014

Mam nadzieję, że hakone w kulach bukszpanowych przezimuje... Tylko liście szafirków dokuczają i efektu fajnego nie ma...

Niezmordowane The Fairy

Sebek 23:38, 26 paź 2014

To na tyle
KasiaWB 00:43, 27 paź 2014

Przyszłam i proszę - wbiłam się na 1500 zatem gratulacje (podobno nie można wstawiać zdjęć z tej okazji, więc nie wstawiam ).
Zdjęcia robisz super, a trawy - wymiatają planuję pójść w kierunku trawiastym
Też niedawno straciłam wiele zdjęć... Rozumiem ten ból. Dobrze, że prowadzisz swój wątek bo trochę ich tutaj na szczęście jest
Pozdrawiam
polinka 07:32, 27 paź 2014

Zdjęcia obłędne,lubię do Ciebie przychodzić, widać artystyczną duszę w fotkach. Trudno rozpoznać, że to już jesień, po hortkach tylko widać, że za chwilę nie nastanie wiosna tylko najmniej przyjemna pora dla ogrodników
Gratki na 1500
MiraR 09:29, 27 paź 2014

Poszły Ci wszystkie zdjęcia? Strata jak nie wiem co,bardzo szkoda.I nie miałeś kopii?
butterflajka 11:25, 27 paź 2014

witaj Sebek, przebrnęłam przez wszystkie Twoje strony, zajęło mi to wieleeee czasu, ale było tak interesująco i z humorem, że czytałam z wielką przyjemnością )
Ogród piękny, gratuluje!!a Ty- niesamowity facet, ale to już wiesz..i podobno nie lubisz komplementów to już nie słodzę Będę zaglądać, zwiedzać i chłonąć wiedzę, bo ja dopiero początkująca Głowa do góry, czasem gorsze dni się zdarzają..i do przodu! Ściskam, Sebuśkam i buźkam
Sebek 15:12, 27 paź 2014

KasiaWB napisał(a)
Przyszłam i proszę - wbiłam się na 1500 zatem gratulacje (podobno nie można wstawiać zdjęć z tej okazji, więc nie wstawiam ).
Zdjęcia robisz super, a trawy - wymiatają planuję pójść w kierunku trawiastym
Też niedawno straciłam wiele zdjęć... Rozumiem ten ból. Dobrze, że prowadzisz swój wątek bo trochę ich tutaj na szczęście jest
Pozdrawiam

Kasiu, nie gratulujemy juz, bo czasem to kilkanaście stron samych gratulacji było i się zamieszanie robiło w wątku, ale dziękuję

Trawy to jest to, jeśli będę mieć czas wiosną to zatrawkuję się na amen - w donicach będą trawy, w gazonach również - będzie ogród stepowy
Sebek 15:18, 27 paź 2014

polinka napisał(a)
Zdjęcia obłędne,lubię do Ciebie przychodzić, widać artystyczną duszę w fotkach. Trudno rozpoznać, że to już jesień, po hortkach tylko widać, że za chwilę nie nastanie wiosna tylko najmniej przyjemna pora dla ogrodników
Gratki na 1500

Po tym weekendzie będzie byle do świąt Potem będzie sesja, wiec pewnie nawet nie zorientuję się kiedy będzie połowa lutego, a za chwilę będzie wiosna Ot, niepoprawny optymista mi się chyba wraca...