Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Jurajski Ogród 23:17, 23 paź 2014

Do góry
Super - Twój ogród w Mai musiał być i koniec! Choć jakby mi tak zadzwonili (a co - pomarzyć można! ) to chyba bym się nie zdecydował pokazać swojego ogrodu - na szczęście Twój jest cały rok piękny

Ciekawe kto polecił Twój ogród? Na pewno ktoś z forum - może się ujawni - albo Ty go lub ją zdemaskujesz?
Życie w wiejskim ogrodzie 23:14, 23 paź 2014

Do góry
Czy ja jestem w wątku ogrodnika? Dziewczyny leżą, Ty miałeś jakieś pod sobą i jeszcze jakieś kary cielesne Ci wymierzają.... Na szczęście kilka stron wcześniej wypatrzyłem genialne dekoracje jesienne, więc trafiłem dobrze
Kwiatowy ogródek Monteverde 23:10, 23 paź 2014

Do góry
Ale bukiety różane - przez ekran nawet czuć ich zapach

A te krewetki są blee - ale walka z nimi jak na razie u mnie przegrana - ale się nie poddamy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:45, 23 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek wygraną z matmą masz zaklepaną.
U mnie ma być dzisiaj w nocy dobrze na plusie. Natomiast jutro ma być -2 .... I liczę, że porządek zrobie w ogrodzie , wszystko na bio pójdzie!

Z matmą nie wygrasz O ile na kartkówce coś napiszę to jakbym miał być pytany z teorii jak inni dzisiaj to bym dostał minusa jak stąd do Wrocławia

U mnie też by się już przydało zrobić porządek, żebym miał to z głowy - i tak nie widzę ogrodu, więc nie będzie mi żal wycinać Ale w Twoim przypadku letni ogród od razu stanie się zimowy? Liści na drzewach nie wliczam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:49, 23 paź 2014

Do góry
Sebek wygraną z matmą masz zaklepaną.
U mnie ma być dzisiaj w nocy dobrze na plusie. Natomiast jutro ma być -2 .... I liczę, że porządek zrobie w ogrodzie , wszystko na bio pójdzie!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:42, 23 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebuskam Stajesz się męską Kubasińską

Dasz wiarę? W technikum strzelałem jej tekstami jak z rękawa - również do nauczycieli, by rozluźnić atmosferę

Ciekawe czy dziś albo jutro będzie przymrozek? Bo w Katowicach wcale dziś nie było zimno... w Katowicach dzisiaj pizga złem Szalik i prawie zimowa kurtka, a i tak zmarzłem I dobrze, że mam parasol z włókna szklanego, bo dzięki temu nie został w odwrotnej pozycji na stałe gdy go wiatr niemile swoją siłą potraktował
Mam nadzieję, że jutro nie będzie padać, bo ffffstyd się przyznać, ale 3 tygodnie trawnika nie kosiłem... Będzie co nosić na kompost A jakby mróz zważył byliny i jednoroczne - ojjj to dopiero będzie kopa

Dzisiaj jestem w dobrym humorze, bo mój wynik z matmy był jednym z najlepszych, więc może aż takim matołem matematycznym nie jestem I w tym optymistycznym nastroju z bananem na ryjoku pozdrawiam wszystkich zaglądających - teraz śledzę ilości odsłon i jestem bardzo mile zaskoczony, że mimo braku zdjęć ktoś tu jednak wchodzi
Ogród w skali mikro cz.II 20:15, 23 paź 2014

Do góry
JulkAd napisał(a)
Fotki przed i po jak zwykle banana na pychola przywodzą, a jak jeszcze piszesz, że nóg na tarasie nie rozprostujesz to już sobie wyobrażam, jaki szał będzie...lepiej niż w ogrodzie botanicznym...
...propozycje czytelnicze zakonotowałam, bo mnie już ciągnie do czytania.... wprawdzie nadal czasu brak, ale zima tuż, tuż..przynajmniej tak straszą...tzn Sebek straszy

Buziole zostawiam

...uciekam pranie powiesić, bo w kominku napaliłam, więc jakiś pożytek też z niego musi być...oprócz nastroju oczywiście

Właśnie z powodu tego banana uwielbiam fotki przed i po..zawsze jest lepiej i człek jeszcze zobaczy co tez by jeszcze tam poprawić .. Mnie już też szumią w głowie kolejne rewolty

Mam nadzieje ,że się Sebek z tym śniegiem jutro troszku pomylił...troszku..noooo..o jakiś miesiąc czy coś koło tego .. Wsadzałam niedawno cisy..bo to była poważna operacja związana z demontażem płotu ...i jakoś ten mróz tak wcześnie nie bardzo byłby po mojej myśli

Ja juz sezon czytelńiczy rozpoczęłam .. Moje dziewczyny z klasy non stop mnie czym kuszą .. Potem będziemy sie wymieniać opiniami

Ściskam mooocnooooo
Ogród w skali mikro cz.II 18:53, 23 paź 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Noo patrz .. Czyli to tak jakoś leci ,że jesienią wszyscy mamy tendencję do porównań i wspominek .. Wiec jak już Seba pisze ,źe tyszzz to ma , to jednak mogiem mieć nadzieję ,źe to nie starość

Seba.. Ty się tym studiów wyssać nie daj ... To Ty je masz wysysać a nie one Ciebie ... Możemy się kiedyś jakąś grupką wybrać na przykład do Żurka ..na ploteczki i pooglądać ogród pokazowy .. Hmmmmm ????

W piątek śnieg ??.. Noo Ty mnie tu nie sztresuj.. Przeca ja dopiero te moje kopane cisy posadziłam ....echhhh..te moje tempo .. Starej omy dwa dni przed śmiercią

Do Żurka? Jestem za a nawet przeciw
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:31, 23 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Sebek.... dowcip masz coraz lepszy....
Rench napisał(a)

Dobre,dobre

Nie wiem gdzie widzicie tu jakiś dowcip... Ale pozdrawiam Was obie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:29, 23 paź 2014

Do góry
Agacia napisał(a)
G.P. na pewno bardziej kłania się architekturze krajobrazu niż rachunkowość Zresztą życie pokazuje, że kierunek studiów to jedno, a co potem robimy w życiu to drugie. Trzeba zawsze zachować otwarty umysł.

Rzeczywiście na rachunkowości głównie bym zestawienia liczył, ale będziemy mieć również ten przedmiot wiec znów będę do przodu
W moim przypadku przy jakimkolwiek braku znajomości otwarty umysł to podstawa
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 01:38, 23 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Mój brat studiuje fizjoterapię A ja pewnie jeszcze nie raz przeklnę studia - wróżbitą Maciejem ani Dawidem nie jestem, ale pewnie na przełomie stycznia i lutego może się mi to nieraz zdarzyć Pozdrawiam!

Dobre,dobre
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 01:14, 23 paź 2014

Do góry
Sebek.... dowcip masz coraz lepszy....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:39, 22 paź 2014

Do góry
Hortensja napisał(a)
Sebek jak czytam Twoje posty to tęsknie za studiami. Architektura krajobrazu to byłaby ciekawa przygoda. Ale cóz musi mi wystarczyc moja ulubiona fizjoterapia ach te czasy studenckie!

Mój brat studiuje fizjoterapię A ja pewnie jeszcze nie raz przeklnę studia - wróżbitą Maciejem ani Dawidem nie jestem, ale pewnie na przełomie stycznia i lutego może się mi to nieraz zdarzyć Pozdrawiam!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:34, 22 paź 2014

Do góry
Sebek jak czytam Twoje posty to tęsknie za studiami. Architektura krajobrazu to byłaby ciekawa przygoda. Ale cóz musi mi wystarczyc moja ulubiona fizjoterapia ach te czasy studenckie!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:34, 22 paź 2014

Do góry
Agacia napisał(a)
Gospodarka przestrzenna, super! Powodzenia

(Nie) dziękuję Mam nadzieję, że trafiłem dobrze... Czas pokaże - równie dobrze teraz mogłem być we Wrocławiu (Katowicach też ) na finansach i rachunkowości - do ostatniej chwili się wahałem Jakbym wybrał to drugie to miałbym wykłady z autorką podręczników z których się uczyłem w technikum Z deszczu pod wannę Jak to Kubasińska mawiała
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:28, 22 paź 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Zaglądam bardzo często , sprawdzam jak Ci leci na studiach, ucieszyła mnie dzisiejsza wiadomośc o matmie. Byle tak dalej.

Jak to na ogrodowisku mówią raz na wozie, a raz nawozem Z matmą na pewno będzie różnie - byle by mnie do tablicy nie wywołali to może przetrwam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:26, 22 paź 2014

Do góry
babka napisał(a)
Sebek, Jazzy Dzięki za odpowiedź w sprawie miskantów Przecudne są! Wasza wiedza mnie onieśmiela

Hahaha Za kare idę do Ciebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:44, 22 paź 2014

Do góry
Sebek, Jazzy Dzięki za odpowiedź w sprawie miskantów Przecudne są! Wasza wiedza mnie onieśmiela
Ogród w skali mikro cz.II 18:43, 22 paź 2014

Do góry
Fotki przed i po jak zwykle banana na pychola przywodzą, a jak jeszcze piszesz, że nóg na tarasie nie rozprostujesz to już sobie wyobrażam, jaki szał będzie...lepiej niż w ogrodzie botanicznym...
...propozycje czytelnicze zakonotowałam, bo mnie już ciągnie do czytania.... wprawdzie nadal czasu brak, ale zima tuż, tuż..przynajmniej tak straszą...tzn Sebek straszy

Buziole zostawiam

...uciekam pranie powiesić, bo w kominku napaliłam, więc jakiś pożytek też z niego musi być...oprócz nastroju oczywiście
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:42, 22 paź 2014

Do góry
Milka napisał(a)

Oj, jak szybko już plany na święta!!!!
będę podglądać, u Danusi już wianki widziałam

Ja również, ale jesienne? Choć w wątkach tematycznych inspiracji mnóstwo

Na razie w piątek lub sobotę zajmę się stroikami na cmentarz, świąteczne poczekają
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies