Mój brat studiuje fizjoterapię A ja pewnie jeszcze nie raz przeklnę studia - wróżbitą Maciejem ani Dawidem nie jestem, ale pewnie na przełomie stycznia i lutego może się mi to nieraz zdarzyć Pozdrawiam!
G.P. na pewno bardziej kłania się architekturze krajobrazu niż rachunkowość Zresztą życie pokazuje, że kierunek studiów to jedno, a co potem robimy w życiu to drugie. Trzeba zawsze zachować otwarty umysł.
Rzeczywiście na rachunkowości głównie bym zestawienia liczył, ale będziemy mieć również ten przedmiot wiec znów będę do przodu
W moim przypadku przy jakimkolwiek braku znajomości otwarty umysł to podstawa
Dasz wiarę? W technikum strzelałem jej tekstami jak z rękawa - również do nauczycieli, by rozluźnić atmosferę
Ciekawe czy dziś albo jutro będzie przymrozek? Bo w Katowicach wcale dziś nie było zimno... w Katowicach dzisiaj pizga złem Szalik i prawie zimowa kurtka, a i tak zmarzłem I dobrze, że mam parasol z włókna szklanego, bo dzięki temu nie został w odwrotnej pozycji na stałe gdy go wiatr niemile swoją siłą potraktował
Mam nadzieję, że jutro nie będzie padać, bo ffffstyd się przyznać, ale 3 tygodnie trawnika nie kosiłem... Będzie co nosić na kompost A jakby mróz zważył byliny i jednoroczne - ojjj to dopiero będzie kopa
Dzisiaj jestem w dobrym humorze, bo mój wynik z matmy był jednym z najlepszych, więc może aż takim matołem matematycznym nie jestem I w tym optymistycznym nastroju z bananem na ryjoku pozdrawiam wszystkich zaglądających - teraz śledzę ilości odsłon i jestem bardzo mile zaskoczony, że mimo braku zdjęć ktoś tu jednak wchodzi
Sebek wygraną z matmą masz zaklepaną.
U mnie ma być dzisiaj w nocy dobrze na plusie. Natomiast jutro ma być -2 .... I liczę, że porządek zrobie w ogrodzie , wszystko na bio pójdzie!
Z matmą nie wygrasz O ile na kartkówce coś napiszę to jakbym miał być pytany z teorii jak inni dzisiaj to bym dostał minusa jak stąd do Wrocławia
U mnie też by się już przydało zrobić porządek, żebym miał to z głowy - i tak nie widzę ogrodu, więc nie będzie mi żal wycinać Ale w Twoim przypadku letni ogród od razu stanie się zimowy? Liści na drzewach nie wliczam