Kompostowniki wzbudziły zainteresowanie to podpytam Was o opinię - stawiać tam kratkę czy nie? Fota byle jaka i kolor kratki do zmiany ale mniej więcej widać o co chodzi.
Co myślicie???
Kwiatów o tej porze mało ale na wrzosowisku jak w ulu , bzyczało na całego, szkoda, że na zdjęciach nie da się tego pokazać, miałam wrzenie, że wszystko się rusza
Domiś jest poza tym. Ma swoje kocie sprawy . Zresztą są tak zmęczone, że nawet w kwestii drzemki wprowadzili dyżury.
Gacek czuwa - Domiś śpi, potem zmiana. Gacek śpi - Domiś czuwa.
Próbowałam namówić kociarnię na sesję zdjęciową.
Gacek stwierdził, że nie ma czasu bo przecież jest bardzo zajęty. Pańcio postawił na jego łowisku jakieś urządzenie i on musi sprawdzić co to jest i jak to działa.
Witaj, mnie się te tuje podobają, z dereniami zimą może być łyso. Tylko od dołu bym je podkrzesała, zrobiła takie małe topiary na nóżce, a pod nimi inne rośliny. Te tuje wyglądają bardzo ładnie i zdrowo, aż żal wyrzucać
Na razie mam tylko wnuka, ale może jesienią będzie wnuczka, bardzo na to liczę chociaż synowa radzi nie cieszyć się na zapas, a usg jeszcze nic nie "mówi" za wcześnie. Dla dziewczynki mogłabym szyć falbanki, czesać koszyczki, robić sweterki. Rozmarzyłam się, u mnie 3 chłopaków.
Ile pracy i wytrwałości kosztują te nasze ogródki to tylko my ogrodnicy o tym wiemy, ale lubimy to i ciągle walczymy o nie.
Cieszę się, że i Tobie spodobało się moje szydełkowanie.
Taki to różne życie i nieprzewidywalne przypadki i prace
Oj jeszcze jeszcze... ale powoli do przodu.
Trawki posadziłam na nową rabatę za huśtawka,Może jutro zrobię zdjęcie to pokaże
Jeszcze nic nie widać, cz się przyjęły czy nie.
polewam je.