Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kwiatki i rabatki u Elizy 21:44, 01 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Widzę, że i Ty coś przywiozłaś z wyprzedaży Pozdrawiam

Ja tylko symbolicznie, bo głupio tak z pustymi ręcami Taka okazja
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:34, 01 paź 2014

Do góry
Cudne fotki Nie wiem czy swoich Morning Light nie podzielę i dodam do nich zawilce, które też będą z jednej sadzonki Zestaw godny naśladowania!
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:31, 01 paź 2014

Do góry
Widzę, że i Ty coś przywiozłaś z wyprzedaży Pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:02, 01 paź 2014

Do góry
Jak zwykle ogród powala Hortensje szczególnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:27, 01 paź 2014

Do góry
Dziękuję Wam za słowa otuchy Na razie przepisuje notatki, bo potem się nie odczytam Ale w weekend obiecuję zdjęcia z ogrodu! Dzisiaj za to pozwiedzalem różankę Katowicką podczas biegania, w czerwcu pewnie jest tam pięknie, bo dzisiaj mało co było do obejrzenia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:41, 01 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Relacja z pierwszego dnia nauki musi być! Czuję się wyczerpany jak po maturze i moje baterie również są na wyczerpaniu... A i tak nie mieliśmy dwóch godzin w środku zajęć, bo nas nie powiadomili, że wykładowca pojechał na wyjazd... Dopiero po kilku moich telefonach i straconej godzinie się okazało, że mamy się zająć sobą i czekać na następne zajęcia

Wydawało mi się, że rozszerzenie z matmy przez całe technikum powinno mi coś pomóc ale wyszło, że jestem matoł matematyczny i to tyle w temacie... Ale jak to mówią bez spiny, są drugie terminy... Na szczęście jutro wolne *ale to muszę jeszcze zweryfikować; ), a w piątek tylko WF Zawsze trzeba widzieć światełko w tunelu, a nóż to nie pociąg jedzie Pozdrawiam Was i chyba idę dotlenic mózg...

Matma ważna sprawa i nie odpuszczaj. Jak temu dasz radę to reszta pójdzie.
Pozdrawiam po sąsiedzku, ale chyba z drugiej stronym miasta.
Ciekawe z kim masz tą matmę.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:33, 01 paź 2014

Do góry
Sebek u mojego syna na AGH matematyka przez godzinę była znajoma, pan powtarzał to i owo z liceum mówiąc to powinniście pamiętać . Po tej godzinie podkreślił wszystko mówiąc ,, no to się wam przyda z liceum a teraz prawdziwa matematyka Dasz radę chłopaku, przywykniesz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:29, 01 paź 2014

Do góry
Nie wiedziałam,że mamy też tutaj bliźniaczki Te dwie panie blondyneczki na powyższym zdjęciu

Sebek dasz radę,nie takie studia straszne jak je malują.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:55, 01 paź 2014

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Podczytuję i pozdrawiam! Powodzenia w studenckim życiu!
A z zajęć sportowych polecam Nordic Walking. Niby nic a namachać się trzeba solidnie!

Oby było miejsce na jodze! Bo nordic walking zimą? Brrrr....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:54, 01 paź 2014

Do góry
Relacja z pierwszego dnia nauki musi być! Czuję się wyczerpany jak po maturze i moje baterie również są na wyczerpaniu... A i tak nie mieliśmy dwóch godzin w środku zajęć, bo nas nie powiadomili, że wykładowca pojechał na wyjazd... Dopiero po kilku moich telefonach i straconej godzinie się okazało, że mamy się zająć sobą i czekać na następne zajęcia

Wydawało mi się, że rozszerzenie z matmy przez całe technikum powinno mi coś pomóc ale wyszło, że jestem matoł matematyczny i to tyle w temacie... Ale jak to mówią bez spiny, są drugie terminy... Na szczęście jutro wolne *ale to muszę jeszcze zweryfikować; ), a w piątek tylko WF Zawsze trzeba widzieć światełko w tunelu, a nóż to nie pociąg jedzie Pozdrawiam Was i chyba idę dotlenic mózg...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:43, 01 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Małe sprostowanie dla Marteczki... przetwory robiłam zawsze i lubię to robić A gotuje jak już muszę.. bo nie lubię

I wrzucę do Ciebie pamiątkę za spotkania..

Dziękuję Aniu za fotkę, nie pamiętam co wtedy powiedziałaś, ale jak widać było śmieszne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:41, 01 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Gimnastyka wazna sprawa hihi oj zazdraszczam Wam tego spotkania czuc jak bardzo wszyscy sie do siebie zblizyli, real to real jednak

Sebku pieknie u Ciebie tak relaksujaco dla mnie

Mi też dzisiaj się przyda relaks... Tylko nie wiem co...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:40, 01 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebciu joga rzeżbi pieknie plecy a to u faceta chyba ważne ??? O dobroczynnym działaniu na kręgosłup pisać nie muszę .
Nordic walking prawidłowo wykonywany uruchamia wszystkie partie ciała jak jazda na biegówkach, ale trzeba naprawdę dobrze pracować rękoma a nie się podpierać.... Ale rekomenduję Jogę.
Przy bieganiu i siłowni każdy porządny trener zaleci ci raz w tychodniu jogę aby rozciągnąć i uelastycznić ciało.

Rzeźba musi być! Choć masę próbowałem dluugo, ale chyba nie jest mi to dane
Dziękuję za rekomendację, każda cenna
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:38, 01 paź 2014

Do góry
07_Rene napisał(a)

Joga - fajna sprawa ale tylko pod warunkiem, że ćwiczenia będą dobrze prowadzone. W jodze ważne jest oddychanie, a wbrew pozorom prawidłowe jest bardzo trudne.

Lubie wyzwania
Żurawka - Heuchera 11:49, 01 paź 2014

Do góry
Dzięki eksperci za podpowiedzi i to w tak ekspresowym tempie
To był mój pierwszy post na Forum i odrazu taka pomoc ze wszystkich stron. Czuję się ośmielona
Zrobię tak jak radzi Sebek, podzielę kilka na próbę i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:07, 01 paź 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja macham w oczekiwaniu na zdjęcia posadzonych roślinek, a było tego trochę

Już prawie posadzone i nie widać nawet "tego trochę", bo ogród wchłonął...najbardziej cieszę się z dolarków, które mi znalazłeś i wybrałeś.....i ML, które mi Gosia przywiozła, skarby obfocę dla Ciebie
Ogród w Puszczykowie 23:06, 30 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
A czy kancik może być jeszcze bardziej idealny? Cudnie to wygląda

Oj Sebku jak miło Cię widzieć i czytać, że Ci się podoba. Na razie chodzę jak pies wokół jeża przy tym moim wrzosowisku, więc dzięki ogromne za wsparcie.
Wywlekam obrzeża trawnikowe po kawałku i ciacham kanty. Trza jeszcze dociąć trawkę i troszkę ziemi wygrabić, żeby się kora nie wysypywała. I tyle
Ogród w Puszczykowie 22:55, 30 wrz 2014

Do góry
A czy kancik może być jeszcze bardziej idealny? Cudnie to wygląda
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:51, 30 wrz 2014

Do góry
Rączki ma do góry.. poddaję się.. wszytko czytam, cieszę sie, że zaglądacie.... ale każdemu nie odpowiem.. Rączki trzymam dalej do góry.

Motylku - nartki przypniemy i nauczymy Obok mnie jest stoczek do nauki.. tzn rzut beretem, nawet na 2 godzinki można jechać.. Proponuję spotkanie w celach dydaktycznych.. dzieci te można pouczyć. Polecam się

Julka - to rdest, on potrafi być w różnych kolorach, od różu do borda.. dostałąm od szwagierki i nazwy nie znam.

Sebek - focia super... i spotkanie też. Moje Wojsławice nie ogarnięte .. i jeszcze w nich kopię.. ale tak ma być..taka dola ogrodnika niezdecydowanego.

Mira -też mi się to połączenie podoba

Bogdzia - jesteś kopanią wiedzy

Motylek po przejściach..
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:05, 30 wrz 2014

Do góry
I ja tulam... I czekam cierpliwie aż wrócisz ze swoją energią.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies